juby 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Grudzień 2014 juby też byłeś correm? Tak, niestety opinia o moim aucie była dosyć skrajna. Dowiedziałem się od producenta, że wzięli 2 Corry ze względu na to że auto nietuzinkowe, mało popularne i cały czas wyglądające świeżo. Generalnie bardzo fajnie oceniam całą ekipę, która była na castingu - moto wariaci, pytań nie było końca (prowadzący chyba najbardziej dociekliwy), reżyser też spoko koleś, na pewno bardzo fajne doświadczenie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
juby 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Grudzień 2014 juby VR-em tym z Japonii? przeciez to jak nowe. Dlatego napisałem, że opinia była skrajna Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Grudzień 2014 Przed chwilą w Poddębicach czerwona sroka mk2 na EPD..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Grudzień 2014 a rano dark burgund na LC.... w Lublinie i to nie był Smyk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
karmannski 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Grudzień 2014 to ten film z którego Corrado było wystawione na sprzedaż z autografem aktora który nim jeździł?? kiedyś ktoś coś takiego wrzucał, a filmu nie widziałem i ucichło dość szybko... http://youtu.be/l0-AAhMJBRw Dostalem Twita od producenta, ze film wejdzie do Kin dopiero 27 Lutego 2015 ! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Grudzień 2014 (edytowane) Kto to jedzie przedemną zielonym corem na Pomarańczowych stalusach i rej. SMY .....? Wylot z Wrocławia na Oławę No prawie trafiłeś z kolorem felg, ale to faktycznie musiałem być ja. Czym jechałeś, że nie zwróciłem uwagi? Jeśli bywasz częściej w tych rejonach to dawaj znać - zawsze można zrobić sobie przerwę w trasie i wypić jakąś kawę. EDIT: Poza tym we Wrocławiu widuję bardzo często w godzinach szczytu (okolice 8:00 i 16:00) w okolicy galerii Dominikańskiej ciemnogranatowe Scirocco mk2, prowadzone przez kobietę. Edytowane 20 Grudzień 2014 przez VOLCIK Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KamilDG 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Grudzień 2014 Wczoraj w Katowicach w tunelu kolo 21 czerwony corr z kwadratowa rejestracja z tylu. Chyba na SK. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baron 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Grudzień 2014 Dzisiaj o 14 granatowe Corrado NRM na obwodnicy Wrocławia czyje to Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Grudzień 2014 Wczoraj w Katowicach w tunelu kolo 21 czerwony corr z kwadratowa rejestracja z tylu. Chyba na SK. tez mijałem się z nim kiedyś w Szopienicach. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Grudzień 2014 Przed chwilą Koza widziany w Nowym Gadżecie na TVN Turbo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Grudzień 2014 Przed chwilą szare scirro w Przyszowicach na ul. Gliwickiej w kierunku z mikołowa na gliwice tablic nie widziałem za późno zauważyłem.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Grudzień 2014 Wczoraj ciemno-zielone Corrado na Warszawskiej w Olsztynie. Rejestracja NBA, lampy z tyłu czerwono - białe. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Grudzień 2014 L1KAMIL w swoim mitsubishi canter (chyba ) przed chwila na ułanów w lbn Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bartez 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Grudzień 2014 Dzisiaj o 14 granatowe Corrado NRM na obwodnicy Wrocławia czyje to baron ,raczej nie ma takich numerów jak NRM bo "N" to warminsko-mazurskie , atkich jak ty podales nie ma ,moze NMR ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Grudzień 2014 Przed chwilą na A2 koło Grodziska Mazowieckiego w stronę Poznania widziana czarna sroka mk2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Grudzień 2014 Wczoraj ciemno-zielone Corrado na Warszawskiej w Olsztynie. Rejestracja NBA, lampy z tyłu czerwono - białe. Za to ja go w Rogóżu spotkałem pewnie jak wracał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baron 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Grudzień 2014 baron ,raczej nie ma takich numerów jak NRM bo "N" to warminsko-mazurskie , atkich jak ty podales nie ma ,moze NMR ? Może NMR Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
L1 KAMIL 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Grudzień 2014 L1KAMIL w swoim mitsubishi canter (chyba ) przed chwila na ułanów w lbn Gdzieś ty mnie wypatrzył pewnie to byłem ja bo kierowca na chorobowym Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Grudzień 2014 w Świdnicy widziane czesto niebieskie corrado na EZD ale wygląda jak wałkiem malowane Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
juby 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Grudzień 2014 Dziś ok. 12 w Radzyminie ul. Jana Pawła na wysokości Norwida widziane czarne Scirro mk2 na WWL'ach. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zanat 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Styczeń 2015 Dziś w miejscowości Borówno w kuj-pom. w alei dębowej czarne scirro mk2 zaparkowane na podwórku. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Daniel94 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Styczeń 2015 (edytowane) w Świdnicy widziane czesto niebieskie corrado na EZD ale wygląda jak wałkiem malowane Ten Corr to Vr6 ex G60 jakiś czas temu wisiał na olx.pl w Świdnicy chyba za 9 albo 10tyś. Edytowane 2 Styczeń 2015 przez Daniel94 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tobi 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Styczeń 2015 (edytowane) W pewnej stodole, trwają ostre negocjacje... Edytowane 2 Styczeń 2015 przez tobi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Styczeń 2015 Taki widok na trasie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tifun 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Styczeń 2015 ta buda na tablicy wisi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach