AquariusQQ 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Listopad 2014 ŁÓDŹ, wczoraj kolo godziny 14, ul.milionowa. rejestracja TKN... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ebf3c27533cf8b2b.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/49ab3ab30184e771.html Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Listopad 2014 To chyba auto Gosi vel SKY Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Listopad 2014 dokładnie, Goski correk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
juby 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Listopad 2014 Wczoraj ok. godz. 10.30 widziane białe scirro mk2 na zdaje się estorilach skręcające z mostu "Kuri-Skłodowskiej" w lewo w Modlińską Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Listopad 2014 to mnie widziałeś Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pitrala1 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Listopad 2014 Z miesiąc temu czerwone corrado za starym sączem, czyje? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tobi 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Listopad 2014 Z miesiąc temu czerwone corrado za starym sączem, czyje? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pitrala1 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Listopad 2014 ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Michał90 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Listopad 2014 Lubię to! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sławcio 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Listopad 2014 hehe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Listopad 2014 przynajmniej dobrą pamięć ma ja tam nie pamiętam co było miesiąc temu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bury/Corrado 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Listopad 2014 przed chwilą w Suchedniowie zajebiste corrado na TST czyje to ? Za dużo corrado z TST nie ma, a tym bardziej czarne. Może moje widziałeś, ale nie pamiętam żebym był w Suchedniowie (chyba ,że na S7) pod koniec września i nie wiem czy jest takie zajebiste jak napisałeś . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Listopad 2014 W niedzielę w Pruszczu widziany czarny US na BBS-ach na pewnym podwórku. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Listopad 2014 Taka oto sroka ściągnięta z niemcowni . Spotkana na Orlenie pod zieloną Górą w stronę Lubina. Chyba jedzie do Brzeska bo lawetach stoi na rejestracji KBR .... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Listopad 2014 Tropic na moje oko, mało ich Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2014 Dokładnie tak jak mówisz . To wersja Tropik Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2014 czym się wyróżnia ta wersja, jakieś specjalne bajery? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2014 wnętrzem głównie się wyróżnia mam na myśli tapicerke Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2014 tak tapicerka jest bajka http://website.lineone.net/~dr.dub/tropic.htm Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2014 tak tapicerka jest bajka http://website.lineo....dub/tropic.htm zgadzam się w 100%a w brązowym kolorze tropic to już wogole bajeczny jest ps.fenri mial takiego brazowgo co sie z nim wogle dzieje bo na forum już chyba nie zaglada?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2014 no zajebista ta brązowa z tym wnętrzem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maciek2012 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2014 Dziś ok. 14 w Mikołowie/Borowej Wsi na wysokości Orlenu i Lotosu mijane czerwone Corrado na SMI. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2014 kolo 12.00 sroka w kierunku pulaw leciala od lublina a cb radiem i chyba bialymi felgami LPU blachy ale nie jestem pewien Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
juby 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad 2014 Wczoraj w Wa-wie kilka minut po 17 widziane ciemnoszare scirro mk2 skręcające z Rakowieckiej w Kielecką Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad 2014 (edytowane) Wczoraj w centrum krakowa,przecznica ul.S.Batorego 2xsciro mk3 jedno biale drugie czarne.Biale na warszawskich nimerach a czarna na KR.... Edytowane 28 Listopad 2014 przez rafal.g Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach