sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Listopad 2014 dokładnie, Goski correk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
juby 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Listopad 2014 Wczoraj ok. godz. 10.30 widziane białe scirro mk2 na zdaje się estorilach skręcające z mostu "Kuri-Skłodowskiej" w lewo w Modlińską Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Listopad 2014 to mnie widziałeś Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pitrala1 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Listopad 2014 Z miesiąc temu czerwone corrado za starym sączem, czyje? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tobi 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Listopad 2014 Z miesiąc temu czerwone corrado za starym sączem, czyje? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pitrala1 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Listopad 2014 ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Michał90 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Listopad 2014 Lubię to! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sławcio 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Listopad 2014 hehe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Listopad 2014 przynajmniej dobrą pamięć ma ja tam nie pamiętam co było miesiąc temu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bury/Corrado 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Listopad 2014 przed chwilą w Suchedniowie zajebiste corrado na TST czyje to ? Za dużo corrado z TST nie ma, a tym bardziej czarne. Może moje widziałeś, ale nie pamiętam żebym był w Suchedniowie (chyba ,że na S7) pod koniec września i nie wiem czy jest takie zajebiste jak napisałeś . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Listopad 2014 W niedzielę w Pruszczu widziany czarny US na BBS-ach na pewnym podwórku. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Listopad 2014 Taka oto sroka ściągnięta z niemcowni . Spotkana na Orlenie pod zieloną Górą w stronę Lubina. Chyba jedzie do Brzeska bo lawetach stoi na rejestracji KBR .... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Listopad 2014 Tropic na moje oko, mało ich Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2014 Dokładnie tak jak mówisz . To wersja Tropik Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2014 czym się wyróżnia ta wersja, jakieś specjalne bajery? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2014 wnętrzem głównie się wyróżnia mam na myśli tapicerke Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2014 tak tapicerka jest bajka http://website.lineone.net/~dr.dub/tropic.htm Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2014 tak tapicerka jest bajka http://website.lineo....dub/tropic.htm zgadzam się w 100%a w brązowym kolorze tropic to już wogole bajeczny jest ps.fenri mial takiego brazowgo co sie z nim wogle dzieje bo na forum już chyba nie zaglada?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2014 no zajebista ta brązowa z tym wnętrzem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maciek2012 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2014 Dziś ok. 14 w Mikołowie/Borowej Wsi na wysokości Orlenu i Lotosu mijane czerwone Corrado na SMI. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2014 kolo 12.00 sroka w kierunku pulaw leciala od lublina a cb radiem i chyba bialymi felgami LPU blachy ale nie jestem pewien Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
juby 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad 2014 Wczoraj w Wa-wie kilka minut po 17 widziane ciemnoszare scirro mk2 skręcające z Rakowieckiej w Kielecką Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad 2014 (edytowane) Wczoraj w centrum krakowa,przecznica ul.S.Batorego 2xsciro mk3 jedno biale drugie czarne.Biale na warszawskich nimerach a czarna na KR.... Edytowane 28 Listopad 2014 przez rafal.g Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad 2014 Sciro MK3 to dziennie po pare razy można zobaczyć. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad 2014 Wczoraj w centrum krakowa,przecznica ul.S.Batorego 2xsciro mk3 jedno biale drugie czarne.Biale na warszawskich nimerach a czarna na KR.... po co tych plastykowych gównach piszesz- tego ścierwa jeździ po drogach nie wiele mniej niż Golfów mk6... Sciro MK3 to dziennie po pare razy można zobaczyć. dokładnie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach