voytecvr6 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2014 To Warszawa Bemowo Mój Coraś Co to za gazeta ? Możesz sprawdzić ? Wnoś sprawę do sądu ! Żądaj zadośćuczynienia albo odszkodowania za nieautoryzowane wykorzystanie zdjęcia ! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2014 E tam - zgodziłem się, żeby je tłukli wszędzie gdzie się da Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zanat 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2014 Kilka stron temu piałem właśnie o tym artykule ze w jakieś gazecie go czytałem i podawałem tytuł ale teraz nie pamiętam. Jak chcesz to prześledz sobie kilka stron wczesniej topic i moje posty na 100 gdzieś to jest. Też am gdzieś foto tego art Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2014 (edytowane) http://www.autoclass...y/83-volkswagen Tu ciekawostka. Rafał ta fotka jest w najnowszym numerze Samochody Klasyczne..Ojciec kupuje te wszystkie gazety jak autoclasic itp i jak wpadam do niego to przeglądam i powiem że temat corrado się w nich przewija często. Edytowane 21 Październik 2014 przez Rafał24V Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ozik 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Październik 2014 Przed chwilą u mnie w firmie, klient odbierał karetkę z naprawy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czaras 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2014 Tydzień temu spotkany w Bydgoszczy na blachach CCH... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Żółty 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2014 (edytowane) Dziś około godziny 15 pod Marino we Wrocławiu ustrzeliłem czarnego Corra na DTR. Czyje? Edytowane 26 Październik 2014 przez Żółty Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BartekGT 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2014 tydzien temu w Słubicach ok. 2 w nocy na parkingu w centrum.. na blachach słubickich. Coreczek w NT. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2014 dziś w Rzeszowie koło Alimy widziany Świstak pędzący swą drugą-zieloną sroką na czarnych blachach, mrugałem ale mocno wczuty był chwilę wcześniej czarny corr na blachach RZE... w Krasnym jednego dnia dwie furki - często się mi to nie zdarza Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2014 A ja przed chwilą widziałem swojego w garażu. Stoi tam i się uśmiecha Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Żółty 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Październik 2014 Przypadkiem koło warsztatu schowanego na terenie przemysłowym przy ulicy Bystrzyckiej we Wrocławiu napotkałem taką śliczną G60. Oczywiście namierzyłem właściciela i obgadaliśmy co w Corku piszczy... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
unix212 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Październik 2014 Catch me Daddy -- juz w kinach w UK. http://youtu.be/l0-AAhMJBRw nie tam jakas popierdulka tylko pozadny film, w ktorym bedzie corrado ! niedlugo sie wybieram do kina. to ten film z którego Corrado było wystawione na sprzedaż z autografem aktora który nim jeździł?? kiedyś ktoś coś takiego wrzucał, a filmu nie widziałem i ucichło dość szybko... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
carlito 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Listopad 2014 takie Corrado widziane dzisiaj w Swodnicy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Listopad 2014 carlito to jest vr, ogladalem go kiedys ex jet dzisiaj w Starachowicach się mijałem z Burym Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Listopad 2014 on chyba na sprzedaż nie raz wisiał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
karmannski 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Listopad 2014 to ten film z którego Corrado było wystawione na sprzedaż z autografem aktora który nim jeździł?? kiedyś ktoś coś takiego wrzucał, a filmu nie widziałem i ucichło dość szybko... Tak z autografem Garego Lewisa na sloneczniku. Tu masz linka do tej aukcji niestety zdj juz nie ma, ale stan ogolny bys sredni. http://www.ebay.co.uk/itm/Corrado-VR6-1995-N-Dark-Green-Cream-Heated-Leather-Koni-Suspesion-FILM-CAR-/251274524865 Ja jeszcze filmu tez nie widzialem, dopiero premiera w UK byla 2 tyg temu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ethan89 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad 2014 dzisiaj w okolicy ustronia przy wislance niebieski parch rozebrany przod lewy błotnik bialy chyba, WRD mesh i spoiler z tyłu ala riger Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad 2014 http://allegro.pl/kultowa-szeroka-stal-13-z-oponami-rarytas-8-cali-i4750953862.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=alluserscro Ktos cos slyszal o tej pomaranczy? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maciek2012 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Listopad 2014 Dziś w Bielsku-Białej o 11 na ul. Bystrzańskiej ciemne Corrado na SBI Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czaras 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Listopad 2014 http://allegro.pl/ku...ign=alluserscro Ktos cos slyszal o tej pomaranczy? Scirocco Świetlika z Leszna, gdzieś na vwzone jest temat o niej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Listopad 2014 dziś w Rzeszowie ok godz 10ej na skrzyżowaniu armii krajowej z niepodległości widziane białe sciro (bardzo sfatygowane) na blachach RZE... kierownik dość masywnej budowy ciała ktoś od nas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
GregorioN 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Listopad 2014 Parada zabytkowych aut w Koszalinie http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20141111/KOSZALIN/141119962§ioncat=photostory6 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Listopad 2014 Dzisiajna spacerku we Wrocławiu na ul.Chrobrego takie zielone corrado na FZG.......... . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DamianBB(G60) 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Listopad 2014 widziany Corr w Bielsku-Białej DOA... w kameleonie VR6?? Darło Jape dobrze;d Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Michał90 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Listopad 2014 Gdańsk ul Havla ok 11 na wysokości stacji Staloil widziana Sroka na blachach GSZ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach