kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2014 Przed chwilą w Wawie na Witosa granatowe sciro mk2 na WW..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PHERO 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2014 upolowane we włocławku i przypadkiem natrafione chodzac w google maps po wyspach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
oli 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Październik 2014 ostatnio zadi widziany na krakowskiej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Październik 2014 Poznałem Cię tuż przed tym jak wyskoczyles z auta :-) Dzięki za fajne "cześć" :-D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Październik 2014 Dzisiaj około 12.30 PoProstu za sterami Korczysława w Łęcznej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
oli 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Październik 2014 Chcialem dac ci cos do picia ale uciekles haha Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Październik 2014 Dzis o 15.30 w Ostrołece zielone Corrado na WO czarne szyby, brak hokeja, bra na masce Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik 2014 (edytowane) Przed chwilą minołem się z Galunem na wysokości Radomska. Pomachane odmachane , pogadane Szkoda ze leciałem w przeciwnym kierunku Edit: i kolejne corrado czarne i chyba nowy typ tym razem koło Rawy Edytowane 10 Październik 2014 przez kostek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rrthc 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik 2014 dzisiaj okolo 16 w miejscowosci Jadowniki 2 corki jeden na blachach LBL zanim drugi a za nimi leciala czarna sroka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
juby 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Październik 2014 Dziś na YW na Skarpie dwa Corry, jeden na WL drugi na WZ. Obejrzane pogadane z właścicielami Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maciek2012 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Październik 2014 W środę w Gliwicach na Żwirki i Wigury ciemne Corrado na SG, natomiast dziś na złomie w Radostowicach pozostałości chyba z G60 w kolorze srebrnym na SPS. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Październik 2014 zostało cos z tego srebrnego na złomie??masz może foto? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maciek2012 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Październik 2014 Zdjęć niestety nie mam. Ogólnie dużo części już nie ma, a jak są to w większości zniszczone. Silnika nie było (może go gdzieś wyciągnęli), podobnie jak prawie całego przodu. O ile dobrze pamiętam maska była w miarę ok, klapa tył również była cała, zderzak tył był na miejscu jednak nie wiem w jakim stanie bo było dostawione do niego inne auto, nie wiem też jak szyber, ale był na miejscu. Wnętrze szare, ale dużo rzeczy nie było lub były poniszczone. Zależy co kto szuka, niestety nie miałem dziś zbyt wiele czasu, a w dodatku padało, więc za bardzo się nie zagłębiałem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
corrsche.vr6 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Październik 2014 W zeszłym tygodniu taki oto VRek z kierownicą po niewłaściwej stronie widziany na Cyprze w miejscowości Larnaka. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Październik 2014 Nawet te felgi z TT pasują .To są chyba tzw parabole. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Październik 2014 i kluczyki w stacyjce Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Październik 2014 Zabrze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maciek2012 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Październik 2014 http://kontakt24.tvn24.pl/po-interwencji-reportera-24-z-pasa-do-skretu-w-lewo-mozna-juz-skrecic-w-lewo,146306.html na samym początku scirro mk2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Październik 2014 Tosz to Kostrzyka sroka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
karmannski 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Październik 2014 (edytowane) Catch me Daddy -- juz w kinach w UK. http://youtu.be/l0-AAhMJBRw nie tam jakas popierdulka tylko pozadny film, w ktorym bedzie corrado ! niedlugo sie wybieram do kina. Edytowane 17 Październik 2014 przez karmannski Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Osam 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2014 Dziś w godzinach przedwieczornych o 18.30 w mojej metropoli Bolkowie widziałem Cora na blachach DO MARIO Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2014 A dzisiaj cytając u ojca jakiegoś auto klasika napotkałem to.Kto z Wałbrzycha jest w gazecie? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2014 przecież to prezesa Rafała. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2014 to nie jest rejestracja z wałbrzycha Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2014 To Warszawa Bemowo Mój Coraś Co to za gazeta ? Możesz sprawdzić ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach