kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Wrzesień 2014 Dzisiaj w Zamościu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Wrzesień 2014 boze jaka piekna Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lazer 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Wrzesień 2014 co Wy macie z tymi jedynkami Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Wrzesień 2014 dostawa do Nomi? Vjaron kiedyś chyba mi opowiadał o tej sroce Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Wrzesień 2014 Odbiór Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bury/Corrado 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2014 bury widziany dzisiaj w starchowicach na rondzie, tak tak ten biały bus co ci wyjechał to jaaaa ale wypadłeś z za zakrętu jak szalony a ja nie mogę gwałtownie skręcać bo skrzynki z cola przewracają się bardzo szybko haha Spoko moko, hamulce jeszcze działają. Dobrze, że było sucho, bo ostatnio na mokrym przez takiego jednego to z ronda driftem wychodziłem. :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2014 (edytowane) Dziś na Youngtimer Warsaw widziane dwa Corry z elitarnego klubu "VR6 Automatic" Taa, to my. Przyjechaliśmy się z Klemonem polansować PS. A jedynka piękna. Co mam do jedynki ? Ma piękną, lekką włoską linię Edytowane 26 Wrzesień 2014 przez Rafal Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Wrzesień 2014 Dzisiaj rano widziany w Krzeszowicach, ze stron Darka może zna był kiedyś do sprzedania w Łukowie - chyba strzał w tył miał, ale nie pamiętam już na 100% pozro A - ban4an9owe na trawniku się pasło przed domem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
juby 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Wrzesień 2014 Dziś między 10 a 11 na Płochocińskiej widziany czarny polift na blachach z Białołęki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Wrzesień 2014 Widzę go codziennie Daro, może go kupił ktoś z Krzeszowic Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marcinb 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Wrzesień 2014 pierwszy raz od roku Corrado w Wawie, WE na Puławskiej przy siedzibie Statoila. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Wrzesień 2014 Darek ten z Łukowa coś co z tego pamiętam chyba szpachlowóz ,szwagier oglądał,był na sprzedasz . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Wrzesień 2014 poprostu, bo mój kor jest na tzw. WYPASIE Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
koza 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Wrzesień 2014 LLU to byl swap na 2.8 bodajze i sie sprzedal :-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Wrzesień 2014 Przed chwilą na wylocie z KRK w stronę Kielc Konrad swoją bunią Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ozik 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Wrzesień 2014 Na zloty nie jeździ a wszystkich widzi częściej niż inni Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Wrzesień 2014 A jak Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Wrzesień 2014 wczoraj w poznaniu ul. ROLNA czerwony corr PSE..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Wrzesień 2014 przed chwilą w Suchedniowie zajebiste corrado na TST czyje to ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Październik 2014 Czarne corrado? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Październik 2014 tak Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Żółty 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Październik 2014 Dzisiaj we Wrocławiu około godziny 12.20 przy dworcu Świebodzkim wypatrzyłem czarne Sciro II a około 13.00 ciemnozielonego Corra koło ogrodu botanicznego. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Październik 2014 Asiunia widziana dziś na przejściu na ul. Lubartowskiej w LBN strąbiona ale jakaś zamyślona chyba była Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Październik 2014 Sorry śpieszyłam się. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Październik 2014 wczoraj 03.10.2014 o godzinie 14:40 na drodze miedzy Łodzią a Zduńską Wolą (bliżej Zduńskiej Woli) przy salonie z motocyklami ciemny correk na rej. EZD czyj? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach