Osam 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Wrzesień 2014 To ja jechałem do Karpacza.Nareszcie ktoś mnie widział.To ex VR6 tylko pod maską 24V.Nie mogłeś pomachać czy coś to bym się zatrzymał.W ,którym miejscu mnie widziałes? stałem w Bolkowie na skrzyżowaniu głównym w nie rzucającym sie w oczy Doblo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Wrzesień 2014 Przed chwilą w Tokarni mijane czerwone Corrado WSZxxxx pomachane,pomrugane. Wyglądało ładnie - kto jechał? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Wrzesień 2014 (edytowane) takie coś widziałem 05.09. w okolicach Suchej Beskidzkiej. Jakoś przykro było patrzeć... Edytowane 14 Wrzesień 2014 przez olafart Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
oli 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Wrzesień 2014 bury widziany dzisiaj w starchowicach na rondzie, tak tak ten biały bus co ci wyjechał to jaaaa ale wypadłeś z za zakrętu jak szalony a ja nie mogę gwałtownie skręcać bo skrzynki z cola przewracają się bardzo szybko haha Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Wrzesień 2014 Wczoraj późnym popołudniem w Garbowie koło gazowego widziany czerwono-fioletowy Korczysław śmigający w stronę Lublina. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Wrzesień 2014 dzisiaj o 13 Katowice szopienice czerwony corr na blachach SK....M?? mijalem sie z nim ja jechalem swoim ale chyba mnie nie widział miałem za nim pognać ale spieszylem sie do robo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Wrzesień 2014 Dzisiaj przy Politechnice w Gliwicach srebrne Sciro mk 2 na różowych felgach. Ktoś z forum ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Wrzesień 2014 Dzisiaj przy Politechnice w Gliwicach srebrne Sciro mk 2 na różowych felgach. Ktoś z forum ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Wrzesień 2014 Dzisiaj przy Politechnice w Gliwicach srebrne Sciro mk 2 na różowych felgach. Ktoś z forum ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Wrzesień 2014 Paloma co robiles w Gliwicach? :DD Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Wrzesień 2014 Szwagierkę mam stamtąd Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
W i t e k 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Wrzesień 2014 Wczoraj i dzisiaj na Milionowe w Łodzi. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2014 Dzisiaj o 14.40 mijało mnie ciemne corrado FZG na ulicy milenijnej.Pojechało prosto ja stałem na lewoskręcie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
karmannski 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Wrzesień 2014 3 pazdziernika premiera w stanach, podobno ma tam wystapic zielone VR6 http://www.ebay.co.uk/itm/Corrado-VR6-1995-N-Dark-Green-Cream-Heated-Leather-Koni-Suspesion-FILM-CAR-/251274524865 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Wrzesień 2014 Danar ale ci to ryczy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Wrzesień 2014 (edytowane) Dzisiaj rano widziany w Krzeszowicach, ze stron Darka może zna A ten wypatrzony przypadkowo, rozmawiałem z właścicielem, motor oryginalnie był 1,8 teraz 2.0 trochę kombinacji, gaźniki od yamahy 1100 i takie tam, kiera jeszcze po prawej, jakiś carbon style i do sprzedania - cena 7 000 zł podobno zapier..... i faktury na wszystko + relacja z roboty przy tym, dorzucam filmik znaleziony na youtube http://www.youtube.com/watch?v=XzYeuJwRf-c Edytowane 20 Wrzesień 2014 przez SŁAWEK-KRAKÓW Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Wrzesień 2014 ta mechaniczna pomarańcza byla nie tak dawno temu na allegro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ruski 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Wrzesień 2014 Wczoraj w okolicach Strzegomia widziane fioletowe jasne Corrado na DKL z tylnymi lampami lexus. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2014 http://olx.pl/oferta/motec-nitro-17x9j-5x120-torowe-9kg-szt-CID5-ID75xf1.html czyj złom? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zanat 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2014 Na tuning show w Bydgoszczy stala czerwona prawdopodobnie 16. Znajomy mi pokazal foto, ale strasznie z dupy bylo. Ja niestety tam nie dotarlem. Poza tym w gazecie Poradnik kupujacego -samochody klasyczne jest tez wzmianka o Corrado. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2014 dzis o 16:40 na kosciuszki w Łodzi widziana SKY w swoim corrku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
juby 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Wrzesień 2014 Dziś na Youngtimer Warsaw widziane dwa Corry z elitarnego klubu "VR6 Automatic" Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Wrzesień 2014 Pewnie Rafał i Andrzej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Michał90 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Wrzesień 2014 dziś ok 8 i później o 20 widziany niebieski Corras w Gdańsku na Kartuskiej koło LO8 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PHERO 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Wrzesień 2014 To moje widziałeś Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach