Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Wrzesień 2014 Przed chwilą w Tokarni mijane czerwone Corrado WSZxxxx pomachane,pomrugane. Wyglądało ładnie - kto jechał? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Wrzesień 2014 (edytowane) takie coś widziałem 05.09. w okolicach Suchej Beskidzkiej. Jakoś przykro było patrzeć... Edytowane 14 Wrzesień 2014 przez olafart Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
oli 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Wrzesień 2014 bury widziany dzisiaj w starchowicach na rondzie, tak tak ten biały bus co ci wyjechał to jaaaa ale wypadłeś z za zakrętu jak szalony a ja nie mogę gwałtownie skręcać bo skrzynki z cola przewracają się bardzo szybko haha Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Wrzesień 2014 Wczoraj późnym popołudniem w Garbowie koło gazowego widziany czerwono-fioletowy Korczysław śmigający w stronę Lublina. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Wrzesień 2014 dzisiaj o 13 Katowice szopienice czerwony corr na blachach SK....M?? mijalem sie z nim ja jechalem swoim ale chyba mnie nie widział miałem za nim pognać ale spieszylem sie do robo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Wrzesień 2014 Dzisiaj przy Politechnice w Gliwicach srebrne Sciro mk 2 na różowych felgach. Ktoś z forum ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Wrzesień 2014 Dzisiaj przy Politechnice w Gliwicach srebrne Sciro mk 2 na różowych felgach. Ktoś z forum ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Wrzesień 2014 Dzisiaj przy Politechnice w Gliwicach srebrne Sciro mk 2 na różowych felgach. Ktoś z forum ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Wrzesień 2014 Paloma co robiles w Gliwicach? :DD Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Wrzesień 2014 Szwagierkę mam stamtąd Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
W i t e k 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Wrzesień 2014 Wczoraj i dzisiaj na Milionowe w Łodzi. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2014 Dzisiaj o 14.40 mijało mnie ciemne corrado FZG na ulicy milenijnej.Pojechało prosto ja stałem na lewoskręcie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
karmannski 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Wrzesień 2014 3 pazdziernika premiera w stanach, podobno ma tam wystapic zielone VR6 http://www.ebay.co.uk/itm/Corrado-VR6-1995-N-Dark-Green-Cream-Heated-Leather-Koni-Suspesion-FILM-CAR-/251274524865 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Wrzesień 2014 Danar ale ci to ryczy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Wrzesień 2014 (edytowane) Dzisiaj rano widziany w Krzeszowicach, ze stron Darka może zna A ten wypatrzony przypadkowo, rozmawiałem z właścicielem, motor oryginalnie był 1,8 teraz 2.0 trochę kombinacji, gaźniki od yamahy 1100 i takie tam, kiera jeszcze po prawej, jakiś carbon style i do sprzedania - cena 7 000 zł podobno zapier..... i faktury na wszystko + relacja z roboty przy tym, dorzucam filmik znaleziony na youtube http://www.youtube.com/watch?v=XzYeuJwRf-c Edytowane 20 Wrzesień 2014 przez SŁAWEK-KRAKÓW Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Wrzesień 2014 ta mechaniczna pomarańcza byla nie tak dawno temu na allegro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ruski 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Wrzesień 2014 Wczoraj w okolicach Strzegomia widziane fioletowe jasne Corrado na DKL z tylnymi lampami lexus. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2014 http://olx.pl/oferta/motec-nitro-17x9j-5x120-torowe-9kg-szt-CID5-ID75xf1.html czyj złom? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zanat 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2014 Na tuning show w Bydgoszczy stala czerwona prawdopodobnie 16. Znajomy mi pokazal foto, ale strasznie z dupy bylo. Ja niestety tam nie dotarlem. Poza tym w gazecie Poradnik kupujacego -samochody klasyczne jest tez wzmianka o Corrado. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2014 dzis o 16:40 na kosciuszki w Łodzi widziana SKY w swoim corrku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
juby 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Wrzesień 2014 Dziś na Youngtimer Warsaw widziane dwa Corry z elitarnego klubu "VR6 Automatic" Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Wrzesień 2014 Pewnie Rafał i Andrzej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Michał90 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Wrzesień 2014 dziś ok 8 i później o 20 widziany niebieski Corras w Gdańsku na Kartuskiej koło LO8 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PHERO 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Wrzesień 2014 To moje widziałeś Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Wrzesień 2014 Dzisiaj w Zamościu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach