Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

Zadi    0

Przed chwilą w Tokarni mijane czerwone Corrado WSZxxxx :) pomachane,pomrugane. Wyglądało ładnie - kto jechał?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
olafart    0

takie coś widziałem 05.09. w okolicach Suchej Beskidzkiej. Jakoś przykro było patrzeć...

978d11a1dc0b53ebmed.jpg

5fe6f0f1035b3dc1med.jpg

94d4906498ad319bmed.jpg

Edytowane przez olafart

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
oli    0

bury widziany dzisiaj w starchowicach na rondzie, tak tak ten biały bus co ci wyjechał to jaaaa :) ale wypadłeś z za zakrętu jak szalony a ja nie mogę gwałtownie skręcać bo skrzynki z cola przewracają się bardzo szybko haha

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Adanio    0

Wczoraj późnym popołudniem w Garbowie koło gazowego widziany czerwono-fioletowy Korczysław śmigający w stronę Lublina.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
BASSER    0

dzisiaj o 13 Katowice szopienice czerwony corr na blachach SK....M?? mijalem sie z nim ja jechalem swoim ale chyba mnie nie widział miałem za nim pognać ale spieszylem sie do robo :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Paloma    0

Dzisiaj przy Politechnice w Gliwicach srebrne Sciro mk 2 na różowych felgach. Ktoś z forum ?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Rafał24V    0

Dzisiaj o 14.40 mijało mnie ciemne corrado FZG na ulicy milenijnej.Pojechało prosto ja stałem na lewoskręcie.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Dzisiaj rano widziany w Krzeszowicach, ze stron Darka może zna

corradokrzeszowice_zpsbd9126c9.jpg

corradokrzeszowice2_zps3236257e.jpg

A ten wypatrzony przypadkowo, rozmawiałem z właścicielem, motor oryginalnie był 1,8 teraz 2.0 trochę kombinacji, gaźniki od yamahy 1100 i takie tam, kiera jeszcze po prawej, jakiś carbon style i do sprzedania - cena 7 000 zł podobno zapier..... i faktury na wszystko + relacja z roboty przy tym, dorzucam filmik znaleziony na youtube

Corradocarbonstyle_zps40e877bd.jpg

corradocarbonstyle2_zpsa5658295.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=XzYeuJwRf-c

Edytowane przez SŁAWEK-KRAKÓW

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Ruski    0

Wczoraj w okolicach Strzegomia widziane fioletowe jasne Corrado :wub: na DKL z tylnymi lampami lexus.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
zanat    0

Na tuning show w Bydgoszczy stala czerwona prawdopodobnie 16. Znajomy mi pokazal foto, ale strasznie z dupy bylo. Ja niestety tam nie dotarlem. Poza tym w gazecie Poradnik kupujacego -samochody klasyczne jest tez wzmianka o Corrado.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
juby    0

Dziś na Youngtimer Warsaw widziane dwa Corry z elitarnego klubu "VR6 Automatic" :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.