gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2014 (edytowane) Wczoraj w Radzyniu na Pałacówce BAZA MK2. Edytowane 1 Wrzesień 2014 przez gietek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz46 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2014 przegladajac mapy na gogle znalazłem mojego parcha przed garage na wsi kawałek dupy pokazał z za winkla kjkhkhk.bmp Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Wrzesień 2014 wczoraj ok. 17 czerwone siro MKII w strone siewierza ja jechałem w przeciwną więc mnie nie widział. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Wrzesień 2014 Dzisiaj w Walbrzychu bodajze na Paderewskiego czerwone Corrado na DB . Czyje to ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Jooby 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Wrzesień 2014 W filmie Red 2 scena jak przylatują do Paryża i wysiadają w centrum z autobusu, w tle jedzie ładne, czerwone corrado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Wrzesień 2014 Dzisiaj koło Zielonej Góry zielony Corr z inpro z przodu i z tyłu (ten najgorszy wzór) tablice FZ... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rrthc 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Wrzesień 2014 W Doncaster w UK czarny corr na blachach zbi 08729 Na parkingu przy magazynie Wincanton. Moja siora go przyczaila Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Wrzesień 2014 Taka sytuacja - Plakias na Krecie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marcinb 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Wrzesień 2014 czarne corrado 9A w Gdyni GA 4xxxF Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ANDI00 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Wrzesień 2014 pare sztuk corkow i srok na SCP pogadane z chlopakami pozdrowione Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Wrzesień 2014 Palomuś, Scirocco, Corrado, Passat to nazwy wiatrów (na południu Europy), więc nic dziwnego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Wrzesień 2014 Tylko w tej nazwie brakuje jednego c. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
carlito 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Wrzesień 2014 (edytowane) W dniu 9/8/2014 o 07:32, Rafal napisał: Palomuś, Scirocco, Corrado, Passat to nazwy wiatrów (na południu Europy), więc nic dziwnego a corrado to akurat nie od wiatru a od słowa "Correr" - z hiszpansiego, Biegacz czego znakiem biegające ludziki wytłoczone na skórze Recaro w corrado campaign nad napisem Corrado http://i3.photobucket.com/albums/y82/89Reaver/Camp4.jpg Edytowane 8 Wrzesień 2014 przez carlito Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
karmannski 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Wrzesień 2014 W dniu 9/8/2014 o 07:59, carlito napisał: a corrado to akurat nie od wiatru a od słowa "Correr" - z hiszpansiego, Biegacz czego znakiem biegające ludziki wytłoczone na skórze Recaro w corrado campaign nad napisem Corrado http://i3.photobucke...eaver/Camp4.jpg Dobrze prawi, wodki mu dac .. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Wrzesień 2014 W dniu 9/8/2014 o 07:32, Rafal napisał: Palomuś, Scirocco, Corrado, Passat to nazwy wiatrów (na południu Europy), więc nic dziwnego Rafałku ja to wiem. Tak podczas zwiedzania wyczailiśmy szyld. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Wrzesień 2014 Ostatnio po Olsztynie jeździł czarny chyba corr na blachach NLI z przodu beton i IN-PRO (błeee...) oraz Mały_20 (rej NNI i corr 16V) chyba na Warszawskiej parę dni temu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Osam 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Wrzesień 2014 W niedziele jechało Corrado na DW w strone Jeleniej Góry ładne dość chyba G60 lub jakąs 16 bo znaczek czerwony na grillu był jakiś taki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Wrzesień 2014 (edytowane) To ja jechałem do Karpacza.Nareszcie ktoś mnie widział.To ex VR6 tylko pod maską 24V.Nie mogłeś pomachać czy coś to bym się zatrzymał.W ,którym miejscu mnie widziałes? Edytowane 9 Wrzesień 2014 przez Rafał24V Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Wrzesień 2014 W dniu 9/8/2014 o 07:59, carlito napisał: a corrado to akurat nie od wiatru a od słowa "Correr" - z hiszpansiego, Biegacz czego znakiem biegające ludziki wytłoczone na skórze Recaro w corrado campaign nad napisem Corrado http://i3.photobucke...eaver/Camp4.jpg Chyba raczej od wiatru - tak jak wszystkie inne nazwy VW. Dlaczego nagle jeden z modeli miałby brać nazwę z czegoś innego ? w/g mnie correr to tylko zbliżona nazwa do południowego wiatru corrado. A że są wytłoczone ludziki ? Może ktoś miał fantazję i chciał pokazać szybkość Corrado ? Zbieżność z hiszpańskim słowem tylko w tym pomogła. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
carlito 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Wrzesień 2014 (edytowane) W dniu 9/10/2014 o 08:14, Rafal napisał: Chyba raczej od wiatru - tak jak wszystkie inne nazwy VW. Dlaczego nagle jeden z modeli miałby brać nazwę z czegoś innego ? w/g mnie correr to tylko zbliżona nazwa do południowego wiatru corrado. A że są wytłoczone ludziki ? Może ktoś miał fantazję i chciał pokazać szybkość Corrado ? Zbieżność z hiszpańskim słowem tylko w tym pomogła. to spróbuj znaleźć wiatr o nazwie "CORRADO" z tego co gdzieś czytałem , pierwotnie corrado miało nazywać sie "tajfun" ale , że ta nazwa była już zastrzezona dla jakiegoś modelu z GM nazwali go , CORRADO on hiszpanskiego correr - biegacz, czy tego chcesz czy nie tak wlasnie jest zmienili geneze nazwy i od razu sprzedazowa klapa o nazwie jest nawet na poczatku tego artykulu http://www.welt.de/motor/news/article120750987/Tradition-25-Jahre-Volkswagen-Corrado.html Edytowane 10 Wrzesień 2014 przez carlito Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Wrzesień 2014 dokładnie tak jak carlito pisze. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czarna! 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Wrzesień 2014 Po włosku Corrado to imię Konrad Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sławcio 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Wrzesień 2014 serial "osmiornica" w roli glownej? corrado cattani Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Osam 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Wrzesień 2014 W dniu 9/9/2014 o 20:46, Rafał24V napisał: To ja jechałem do Karpacza.Nareszcie ktoś mnie widział.To ex VR6 tylko pod maską 24V.Nie mogłeś pomachać czy coś to bym się zatrzymał.W ,którym miejscu mnie widziałes? stałem w Bolkowie na skrzyżowaniu głównym w nie rzucającym sie w oczy Doblo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Wrzesień 2014 Przed chwilą w Tokarni mijane czerwone Corrado WSZxxxx pomachane,pomrugane. Wyglądało ładnie - kto jechał? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach