Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

zanat    0

W kalendarium, że 31 lipca 1995 (chyba jak dobrze usłyszałem) vw zakończył produkcje corrado i ze wyprodukowano niecałe 100 tys sztuk.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
jakoppo    0

Godzinę temu na skrzyżowaniu w Paniówkach czerwone rrado na SZ od strony Mikołowa na Chudów skręcało, kierowca chyba czegoś szukał w schowku na światłach i możliwe że mnie nie zauważył :) zwolniłem by pogadać ale skręcił w boczną ulice :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
PHERO    0

Wczoraj widziany bishop na obwodnicy ok godziny 19:30 jadacy w kierunku gdyni, a dluzsza chwile wczesniej Ciupin albo Marian na kartuskiej :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
janek    0

Dzis wieczorem przed rzeszowem , niebieska albo czarna sroczka mk2 na rej. LLE....

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Kamil_Be    0

W sobotę ryczące Scirro II koloru czerwonego chyba po polerce na al. Shumana w Olsztynie jakoś w godzinach popołudniowych.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
juby    0

Wczoraj w Klembowie widziane czarne Scirocco na WWL. Właściciel chyba na sumę przyjechał ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
rafal.g    0

Ciekawym po czym poznali ze VR. Bylem na lotosie kuzyna na busa odstawic.

kupiles go od Bootman-a?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
alanalan    0

Wczoraj w Sarajewie corrado st dość zmęczone życiem, zdjęcia niestety nie mam bo nie było gdzie się zatrzymać. Ciekawostką jest to że w tym kraju jeżdżą praktycznie same golfy mk1, mk2 i jetty a corr trafił się tylko jeden

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
KOSTRZYK    0

jak wydech w stylu dtm, dwie końcówki do góry, to raczej na pewno Artur, głośny bo na przelocie i gaźnikach webera.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
BASSER    0

kilka dni temu w Szczyrku obok warsztatu samochodowego ciemne rado na rej.SBI chyba miejscowy a obok czerwioniutki audi 80 b2coupe quattro :wub:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
KrzaquG60    0

a ja za to dzisiaj widzialem doslownie kompletną audi 80 b2 coupe na zlomie:(

ale zatrzymaną przez policję to nawet nie idzie na części rozszabrować, szkoda fury :(

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
baan4n9    0

w drodze na parade rafala.g 2x sciro mk2 a w wieliczce złote sciro mk1 na blachach KWI .... machałem do kierowcy ale sie nie zatrzymał :/

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.