olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Czerwiec 2014 zgadza się, to jest GDA. a o co chodzi z tą kradzieżą? Oprócz Twojego jeszze komuś Corra zajumali, qrwy jebane? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Czerwiec 2014 ladny ten koras, z lublina poszedl nad morze wycackane G60 US, jest tam juz kilka lat Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Angela 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Czerwiec 2014 Praks pisał że w Trójmieście podobno zaje... czarne corrado na rs-ach, a to by tu pasowało, ale może się znalazł a może wcale nie ukradli Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Czerwiec 2014 to jest corek krzaczka z lublina, sprzedał je jakoś w tamtym roku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Czerwiec 2014 dalej chyba smyku niz rok temu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Czerwiec 2014 widziałem dzisiaj tego Corka mojego znajomego , fioletowy w kremie w środku z VRka na wypasie , ładna sztuka gdzieś z pod Krakowa , kwota za niego dojść zaporowa . dzisiaj też zakupiłem mega koło ale o tym niech on sam napisze jak założy temat Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Lipiec 2014 Przed chwilą w Chorzowie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ANDI00 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Lipiec 2014 ta ciemna widuje prawie codziennie stoi caly czas w tym samym miejscu; Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Lipiec 2014 Będąc w Bułgarii i czekając na kolejny mecz zobaczyłem reklamę w TV chyba MotoMaxx a na końcu pokazało się logo OMV , w którym wystąpiło corrado.Zrobiłem tylko foto. I kolejne corrado w artykule w AUTO Świat poradnik. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Lipiec 2014 na TVN Turbo w programie RAPORT widziałem batiego na zlocie we wrocku (nawet udzielił wywiadu ) no i zaprezentował nowe koła Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz46 Zgłoś ten post Napisano 6 Lipiec 2014 potwierdzam Bati w raporcie przed chwilą widziałem a jakiess 30 minut temu przez dobre miasto smignela sroka mk2 na blaszkach NBA 51FJ od lidzbarka na olsztyn Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Szejk 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Lipiec 2014 http://superauto24.se.pl/moto-news/tuning-show-wroclaw-300-zmodyfikowanych-aut-w-jednym-miejscu-wideo_410268.html Jest i Bati Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hasan 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec 2014 Wczoraj ciemny corr w zagorzu na DB .... Ktos odpoczywal nad woda;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec 2014 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec 2014 ten złom już chyba się utlenił dawno i chyba był z wizytą w rowie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2014 Przed chwileczka ciemna sroka na LU w Lublinie na rondzie Dmowskiego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2014 A my w niedzielę Kłodzku troszkę w dół od rynku wyhaczyliśmy sklep - "Corado - artykuły biurowe" Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Albertoo 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2014 (edytowane) Taki czarny. Taki ladny. Taki us. Znalezlismy za krzakami niedaleko pruszcza, kogos stad? potwierdzam auto nie jest kradzione, jest od kolegi 16vg60. Edytowane 10 Lipiec 2014 przez Albertoo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2014 W Pabianicach zielona sroka pod salonem farb na przeciwko Aflofarmu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec 2014 wczoraj ok.11 Sosnowiec ul.grota Roweckiego niebieska MKII na blachach SBE 10***** Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
juby 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Lipiec 2014 Dziś ok 7. rano czerwone Corrado wyglądające na G60 skręcające z Wólczyńskiej w Nocznickiego w Warszawie oraz czerwone vr6 na rynku w Łowiczu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Lipiec 2014 Sahara ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Lipiec 2014 Pewnie testował gruza Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marcinb 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Lipiec 2014 przed chwilą w Gdańsku na Chełmie zielone Corrado na tablicy NOS. Ktoś stąd? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Lipiec 2014 Bujson? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach