kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec 2014 G60 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec 2014 bo do prawdziwych raritasów tylko prawdziwie raritasny i najlepszy motor musi byc w cabrio tez było G60 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec 2014 bo do prawdziwych raritasów tylko prawdziwie raritasny i najlepszy motor musi byc w cabrio tez było G60 dokładnie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec 2014 a z ciekawości ciekawe co było pod maską... Jedyny słuszny PG Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec 2014 Dzisiaj we Wrocławiu zaparkowane granatowe Rrado. Wnętrze NT, buda NT, obstawiam, że VR z napisem Porsche na tylnym pasie na blachach NMR... Ktoś od nas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2014 Gdzie go widziałes? Bo takim granatowym bez alusów jezdzi laska ale to 16V. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2014 O, to bardzo prawdopodobne, że to ten. Był na stalówkach z kołpakami. Możliwe, że 16V - nie przyglądałem się dokładniej. Przez kołpaki nie widziałem na ile śrub montowane koła, ale wydawało mi się, że na 5 - dlatego pisałem, że obstawiam, że VR. Co do Twojego pytania - patrz PW. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Czerwiec 2014 Dziś około 18.30 na sielskiej widziałem corrado NT w kolorze LC5U z klasycznymi kierunkami w kolorze pomarańczowym (tył i boki), rejestracja EBE, kierowała chyba kobieta. Jechała od strony Ostródy na centrum Olsztyna. Widziałem takie w zeszłym roku o podobnej porze na jarotach w Olsztynie. Wtedy miało IN-PRO z przodu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Czerwiec 2014 Lubelskie Klasyki Nocą 19.06 3x Corrado, 3x Artec każdy inny Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
MarcinCT 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Czerwiec 2014 Panowie kto ostatnio Sroką na holu przez Toruń jechał na Łódzkich tablicach ?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Angela 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Czerwiec 2014 http://youtu.be/S8DYAOJXjeI Powrót sroki z culta na holu na autostradzie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Czerwiec 2014 wieś tańczy, policja nadaje rytm Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Czerwiec 2014 porobiony równo kolo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Czerwiec 2014 Wczoraj około 19:45 na A4 w okolicach zjazdu na Krapkowice/Opole fioletowe Rrado, jadące w kierunku Wrocławia, ja jechałem w przeciwnym kierunku. Nie wiem jakim cudem się zorientowałem, że z przeciwka leci Rrado, ale udało się. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Czerwiec 2014 Maly, po Bartach sie wozisz, a sie nie odezwiesz FOCH Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Czerwiec 2014 Ależ te In-Pro mi się nie podobają Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Czerwiec 2014 Meega są na tym corku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Czerwiec 2014 Kolega z Kg kupil Corrado VR6 2.9 . Przyznac sie kto sprzedal ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sławcio 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Czerwiec 2014 może to ten za 22 kloce co dawałem w ciekawych aukcjach? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Czerwiec 2014 Daj linka jutro go bede widzial to wam napisze co i jak . . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
humi 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Czerwiec 2014 Taki czarny. Taki ladny. Taki us. Znalezlismy za krzakami niedaleko pruszcza, kogos stad? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Czerwiec 2014 Może to ten co miał być kradziony ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Czerwiec 2014 może to ten co go podobno zajebali, czeka na rozbiórke? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Czerwiec 2014 ładny, felgi bym brał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Angela 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Czerwiec 2014 (edytowane) A jakie ma blachy bo w komórce nie widze. Praks cos pisal o Trójmieście chyba blachy na G.. Edytowane 30 Czerwiec 2014 przez Angela Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach