Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2014 No własnie miałem zjechać na orlen ale zobaczyłem kolejkę to sobie podarowałem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2014 Może następnym razem się uda! Ja w sumie tez na tym Orlenie głównie tankuję (mam najbliżej i najwygodniej tam podjechać), ale w godzinach późno wieczornych, jak mam pewność, że będzie luźno. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2014 Mogłeś pomachać. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2014 Musimy się kiedyś po prostu zgadać na jakiś mini-spot. Ja ogólnie raczej we Wrocławiu jestem teraz, ewentualnie niektóre weekendy jestem poza. Może się jakoś ustawimy? Ktoś oprócz nas jeszcze w tym mieście jeździ Corrado? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Szejk 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2014 Ja w niedziele! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2014 Tak, pewnie przy ciśnieniu 999hPa, temperaturze 25 stopni, wilgotności powietrza 21,24%... A tak serio, jakiś spot w niedzielę wieczorem? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj 2014 Kihon może i jezdzi tym czerwonym vr6 i jest jeszcze czerwona 16 na Brochowie i Gumiś na Kiełczowie ma byłego kora Bombelsona ale swapował na vr6.Jest parę sztuk. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj 2014 kostek i widzisz udało sie od dzis zostałem kierowca i odrazu pierwsze corrado lublin, boczna kunickiego, niebieskie z clearami z tylu, na JDMowych felgach i blachach LLB Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj 2014 Brawo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj 2014 Chyba przed chwilą widziałem marcinaB na trasie E7 koło modlina. Granatowy cor na GD.... I zderzakiem US Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marcinb 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj 2014 (edytowane) raczej to Marian lub Ciupin u mnie jest GA i nie ma zderzaka US i ... auto nie jeździ Edytowane 19 Maj 2014 przez marcinb Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj 2014 Może i racja . Kierowcy nie widziałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
humi 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj 2014 no dzisiaj przejeżdżaliśmy koło modlina siódemką. na dwa corry. wracaliśmy z wsee. czyli widziałeś albo ciupina albo mariana. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Maj 2014 Widziałem tylko jednego cora Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ozik 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Maj 2014 Jeśli miał obrysy w zderzaku to Marian. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Maj 2014 Miały Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
humi 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj 2014 To dziwne, bo my jeden za drugim jechaliśmy. ale ok. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maciek2012 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj 2014 Dziś w Mikołowe jakoś przed 13 widziane bordowe Corrado na SR, wyjeżdżał na ul. Gliwicką od strony Leroy Merlin Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PHERO 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Maj 2014 Wczoraj w Wejherowie ok godziny 7:30 widziane przy Kauflandzie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Maj 2014 Wydech ma jak stary wycior ponchecka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Maj 2014 wczoraj w Tachach widziane czerwone Corrado z bra na masce Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Maj 2014 w zeszłym tygodniu w POZNANIU na ul. SZYPERSKIEJ widziany vr6....czarny Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Osam 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec 2014 W niedziele widziałem w Strzegomiu czarnego Corka na pięknych dorabianych tablicach takich jak miał Bati zapraszam do siebie jak chłopaki zabiorą dowód Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2014 Dzis przed 15 widzialem ziolena sroke mk2 na wylocie z krakowa w kierunku sandomierza nr rej LZ....... Tyle zdazylem zaowazyc Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
manius 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2014 Dzis w kłomnicach w rejonie dworca pkp czerwone corrado:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach