Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień 2014 Dziś widziany srebrny corr VR5 na NLI w pakiecie z ciemno-zielonym scirocco II i białym Goferem II na BBS RS chyba. Auta dość znane w Olsztynie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień 2014 ta na rs'ach i vr 24v pod machą Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz46 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień 2014 bo chłopaki ze zlotu w Iławie wracali Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień 2014 uu to na pogode nie trafili... przynajmniej u mnie, bo grad walił Mateusz jak tam te foty halogenow dla mnie? Robią się? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień 2014 (edytowane) Na pogode nie narzekałem bo udało się na sucho zrobić heble i wydech :-) Edytowane 14 Kwiecień 2014 przez Kamil_Be Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień 2014 narzekałam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2014 Ja jebie ale wtopa Poprawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2014 wczoraj u mnie pod domem przed wspólnym wyjazdem na spot corr Grigora była tez sroka Maniusia (królowa lawet to szwagrowa ) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2014 Czy mi się wydaje , czy VR się grzeje ale maska w górze ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2014 tak VR się grzał żeby załapał temp umożliwiającą jazdę bez gaśnięcia (oczywiście i tak się w drodze zbuntował i musiałem przed nim klękać równocześnie niszcząc sobie ostatnie w miarę porządne spodnie i grzebać w instalacji Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2014 kuba, ja wczoraj sie w 2 pary nowych zaopatrzyłem to moge Ci jedne pożyczyć pierwsze zakupy od 2 lat moze? hahaha :P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2014 hehe, będę pamiętał jak coś, bo u mnie na zakupy się teraz nie zanosi, wpierw muszę jeszcze długi pooddawać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2014 w sobotę 12.04 z wieczora na parkingu w KOŚCIANIE spotkałem ziomka w czarnym G 60 ......pogadane......pozdrawiam serdecznie.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2014 wczoraj u mnie pod domem przed wspólnym wyjazdem na spot corr Grigora była tez sroka Maniusia (królowa lawet to szwagrowa ) Gdyby z tyłu miał ori lampy byłoby miodnie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
grig0r 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2014 (edytowane) Gdyby z tyłu miał ori lampy byłoby miodnie Do tego zmierzamy Leżą u Kuby na regale ale trzeba go bedzie pomęczyć zeby odsprzedał Niedziela zaliczona do jednej z lepszych od poczatku roku oby więcej takich wypadów było, pozdrr dla Quby i Maniusia Edytowane 14 Kwiecień 2014 przez grig0r Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2014 no dokładnie, niedziela bardzo udana, zwłaszcza że od ponad miesiąca nie miałem żadnej wolnej... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Kwiecień 2014 dziisaj gdzies kolo Wielunia mijalem ciemne Corrado na Exx Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Kwiecień 2014 Wczoraj u mnie pod zakładem w Warszawie na Sikorskiego przez skrzyżowanie na czerwonym świetle przeparadowało… nowe Scirocco III na sygnale !!! Ktoś kupił nową Scirangę w kolorze czarnym, okleił ją napisami "KREW", zainstalował dyskotekę na dachu (miał ogromnego koguta na LED'ach na dachu) i śmiga po mieście stołecznym Jak go spotkam raz jeszcze, postaram się zrobić zdjęcie. Wyglądał zaskakująco i fajnie. Rafał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Kwiecień 2014 (edytowane) rafał pewno o to auto ci chodziło http://otomoto.pl/vo...-C31930686.html już kiedyś na niego przypadkiem trafiłem Edytowane 17 Kwiecień 2014 przez Smyk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Kwiecień 2014 Rafał ta sroka na prawdę wozi krew ostatnio była nawet na spocie trójek. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Kwiecień 2014 Ale ja nie twierdzę, że ona jest fałszywa Skąd ten pomysł ? No i czemu była wystawiona na sprzedaż ? To jakiś prywaciarz z koncesją na wożenie krwi ??? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Kwiecień 2014 Do tego zmierzamy Leżą u Kuby na regale ale trzeba go bedzie pomęczyć zeby odsprzedał Niedziela zaliczona do jednej z lepszych od poczatku roku oby więcej takich wypadów było, pozdrr dla Quby i Maniusia Jak kupię dymione na tył, to moje pomarańczowe oddam Ci za flaszkę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
femto 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2014 dziisaj gdzies kolo Wielunia mijalem ciemne Corrado na Exx jak granatowe to moje, jak czarne to nie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2014 Moźliwe, godzinny mocno poranne. A wczoraj wieczorem przez Żarnów leciało czerwone chyba Corrado koło godizny 21-22 coś takiego, więcej nie wiem zadźgany byłem lux. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
karmannski 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Kwiecień 2014 Dzis w Wałczu pod Lidlem fioletowe 16V właściciel Ghoustunit z forum Wygląda rewelacyjnie, ślina cieknie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach