Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Marzec 2014 W sobotę widziany corr w kolorze LC5U w Olsztynie, skręcał z Shumana w Armi Krajowej. Moze przez 2 sekundy widziałem... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Kwiecień 2014 Przed chwilą w Dąbrowie górniczej przy samej S1 widziane granatowe corrado na KOL ....... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Witamex 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Kwiecień 2014 Jaki kolor i silnik? kolorlc3u 2.0 16v 136km Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
corrsche.vr6 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Kwiecień 2014 Hmm...Kamil teraz mieszka w Goleszowie. Osobiście byłem z nim w DE po tego Corrka. Od tego wyjazdu zaczęła się moja pasja. Stare czasy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
medi 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Kwiecień 2014 Pare minut temu w Gdańsku na Zaspie czerwone Corrado jadace predkoscia patrolowa na Jana Pawla II... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Witamex 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Kwiecień 2014 Hmm...Kamil teraz mieszka w Goleszowie. Osobiście byłem z nim w DE po tego Corrka. Od tego wyjazdu zaczęła się moja pasja. Stare czasy Jaki ten świat mały :] Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bishop 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Kwiecień 2014 Pare minut temu w Gdańsku na Zaspie czerwone Corrado jadace predkoscia patrolowa na Jana Pawla II... Om nom, to mnie widziałeś Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Kwiecień 2014 Niedawno widziany na Olszańskiej w Krakowie Dzisiaj na ul. Majora takie coś Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Kwiecień 2014 dziś w lublinie scirocco mk1 w kolorze buraczkowym, w bardzo ładnym stanie na niebieskich bbs. pogadane z właścicielem, zaproszony na forum i zlot LUB 38.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2014 Sroka jeszcze jedynka to co dopiero ,Wojtek żeś ostrość oka wykręcał żeby uwierzyć co widzisz. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2014 no nie moglem sie napatrzec na ten samochod pieknosci Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2014 W reklamie piątego biegu jest ten bialy vr co tam mu plyny zaplon itd wymienili zeby serie pokazal Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień 2014 W reklamie piątego biegu jest ten bialy vr co tam mu plyny zaplon itd wymienili zeby serie pokazal no tez to kiedyś zauważyłem że przez moment w czołówce jest migawka właśnie z nim nawet miałem to tutaj napisać ale jakoś zawsze zapominałem a teraz to mnie uprzedziłeś a właśnie dzięki temu odcinkowi z corrado natchnęło mnie żeby zalać dodatek do paliwa w moim fałerze, co poskutkowało powrotem pełnej mocy po kilku latach postoju... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień 2014 Wyglada na zdrowa serie, ale to nie jest odpowiedni temat kolego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2014 Witam wszystkich miłośników corrado, od zawsze chciałem mieć corrado, po paru latach nastąpiła decyzja o zakupie, dopiero po tej decyzji zaczełem się poważnie zastanawiać nad modelem jaki mam zakupić wszystkie jak czytałem mają swoje zalety i wady ale jako że ma być to trzecie auto w domu tylko raz na kiedyś to wybrałem wersje VR6. Znalazłem ogłoszenie http://tablica.pl/of...8b3097a4 tutaj teraz pojawia się moje pytanie czy ktoś moze wie coś wiecej na temat tego auta? z góry dziękuje za wszystkie pomocne odpowiedzi jak i ewentualne rady dotyczące zakupu. Pozdrawiam Dawid. Polecane przez jednego z naszych klubowiczów - thora Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2014 Znów widziany Corr lc5u na KNT w Olsztynie na ul. Altyleryjskiej. Za fajerą małolat w okularach i blond włosach. Maska czarna. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
IG0R 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Kwiecień 2014 Takie cudo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tifun 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Kwiecień 2014 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=cemw3axSfvs 1:08:04 jeśli już było to przepraszam za zaśmiecanie Edytowane 8 Kwiecień 2014 przez Tifunvr6 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2014 Przed chwilą widziany Daniel-Głogów i jego czerwone corrado z naklejkami w Głogowie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rydzy 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 2014 w niedziele na dellu w ścigały się dwa corrado jedno na różowych felgach z eatonem prowadzone przez blond kobiete drugie ciemne g60:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 2014 Wczoraj kilka minut przed 8:00 w Większycach (na rondzie gdzie jest zjazd na Kędzierzyn-Koźle- drogi 40 i 45) ciemne Corrado. Zobaczyłem dopiero w lusterku jak zjechałem z ronda, że jedzie za mną, ale nawet nie zdążyłem przyhamować, żeby mnie doszedł, bo skręcił w boczną uliczkę. W tym sezonie mam już przejechanych około 15 tyś. km i tylko jedno rrado widziane podczas jazdy w dodatku w lusterku. Wiosna jest, wyjeżdżajcie w końcu z garaży może. Już częściej Scirocco MK II widuję na drogach. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rrthc 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 2014 Ja dzisiaj widzialem ladna sroke na drodze miedzy Jaslem a Bieczem.Ciemny szary kolor,minalem sie z nia w miejscowosci Skolyszyn Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
grelfons 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Kwiecień 2014 dzisiaj widziany Kostrzyk na parkingu pod auchanem w Piasecznie, rozglądaj się lepiej bo było machane ale pewnie nie widziałeś bo firmowym wozem byłem... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Kwiecień 2014 sorry nie jestem spostrzegawczy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień 2014 Przed chwilką bordowy Vr (o ile dobrze usłyszałem) na GD...parking przy Biedrze ul. Małomiejska szybkie słówko zamienione z włascicielem przy biedronkowej kasie Pozdrawiam jak tu kolega zajrzy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach