Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Luty 2014 Przed chwilą w miejscowości Siedliska widziany zielony cor na EWE co tak starą ósemką latasz?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Luty 2014 Leciałem bokiem żeby ominąć Wieluń i Bełchatów Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Daniel94 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Luty 2014 czerwone nieużytkowane Corrado NT widziane we Wrocławiu, niestety nie zauważyłem co to była za ulica. Na Corku jest duża warstwa kurzu więc nie jeździ od dłuższego czasu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Luty 2014 Daniel jaki rejon Wrocka.Może znalazłes byłe auto Kataryny. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Luty 2014 Rafał podjedz tam może to ta fura Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Luty 2014 zróbncie jakieś fotki,zobaczymy jak bardzo zapuszczony. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Luty 2014 http://www.autokrata.pl/artykul/Niesamowita-kolekcja-aut-80-klasykow-pod-Katowicami_a19484 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Daniel94 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Luty 2014 Daniel jaki rejon Wrocka.Może znalazłes byłe auto Kataryny. Udało misię namierzyć w jakim rejonie Corek stoi. Jest to Wrocław Brochów ul. Ignacego Mościckiego. Mam zdjęcie ale robione w nocy także za dużo nie widać. Z tego co udało mi się zauważyć to ma półskórzane Recaro. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Luty 2014 A to wiem który to kor.Tak myślałem że to na Brochowie.On jezdzi. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Galun 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Luty 2014 http://www.autokrata...towicami_a19484 ciekawe czy płacą OC od tych niewyrejestrowanych Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Daniel94 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Luty 2014 A to wiem który to kor.Tak myślałem że to na Brochowie.On jezdzi. ale raczej od dłuższego czasu napewno nie jeździł bo ma z centymetrową warstwę kurzu na sobie i ktoś już napisał mu na szybie kupię i numer telefonu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Luty 2014 I wszystko się zgadza,w zimie nie jezdzi. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Luty 2014 Dzisiaj w Grójcu widziany cor madkowala . Nadal nie przerejestrowany Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Luty 2014 http://www.autokrata...towicami_a19484 chetnie bym podjechal obejrzec ale ciekawe gdzie dokladnie to jest Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Luty 2014 Artykuł napisany przez mojego znajomego. http://www.speedbump...skac-zycie.html byłem dzisiaj oglądałem,aż łezka sie w oku kreci....szkoda go ale niestety juz nie do odratowania Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Luty 2014 a to on jest otwarty ciągle? jak tam weszliście? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Luty 2014 a to on jest otwarty ciągle? jak tam weszliście? Tak, stoi cały czas otwarty, pewnie od samego początku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sterydziak 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Luty 2014 informacja poszła to teraz tylko czekać aż w środku gołe blachy zostaną.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Luty 2014 Dzisiaj chwile przed 7:00, widziane ciemne Corrado GD 5***X cos takiego na Beethovena na wysokości ulicy Kurpińskiego w Gdańsku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Luty 2014 Tak, stoi cały czas otwarty, pewnie od samego początku widac wlascicielowi od paczatku nie bardzo zalerzalo na nim.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Luty 2014 i jeszcze nie na sprzedaż ciekawe co z nim zrobi jak już będzie się chciał za niego zabrać, a raczej to co z niego zostanie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Luty 2014 (edytowane) tam juz teraz niema co ratowac.Zniknie naturalnie poprostu. koniec off topa Edytowane 24 Luty 2014 przez BASSER Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Luty 2014 wczoraj i dzisiaj w Końskich czarne Corrado TKN xxRG Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Luty 2014 Może to Gosia w swoim 2.0 8V? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Luty 2014 nie nie, to jest ten taki slabo spsikany czarny z pieeeknym rekaro w srodku i do tego 1,9 TD Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach