Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Luty 2014 Ja około 16 widziałem granatowo - fioletowe corrado, raczej ST jadące w kierunku Ostródy na ul. Sielskiej. Aqua Blue Pearl to nie było, bo akurat stałem przy swoim więc to nie ten odcień, ale podobny. A do tego bardzo brudny Za kierownicą jakis małolat. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
duffs10 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Luty 2014 dzis okl 18.30 na Grudziadzkiej w Toruniu widziane fioletowe corrado ktos od nas z klubu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Royas 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Luty 2014 dzis okl 18.30 na Grudziadzkiej w Toruniu widziane fioletowe corrado ktos od nas z klubu BYm powiedzial ze to moj ale moj wyzional ducha Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Luty 2014 corrado i jazda po pijaku http://www.lublin112.pl/tor-lublin-chcesz-zobaczyc-jak-sie-jezdzi-po-pijku-przyjedz/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Luty 2014 Galuna corr,coś w tym jest Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Luty 2014 Artykuł napisany przez mojego znajomego. http://www.speedbumps.pl/2014/02/odzyskac-zycie.html Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Luty 2014 (edytowane) Dobrze i fajnie napisany artykuł . Ale jestem ciekaw czy ta chistoria skończyła się tak jak w nim czy coś dalej pociągneliście ? Edytowane 17 Luty 2014 przez kostek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Luty 2014 Nic dalej pociągnąć się nie dało. Gościu sprzedać nie chce i koniec a że auto jest zarejestrowane to raczej wciąganie go na lawetę nie wchodzi w grę. Zresztą podobno ciągle ktoś dzwoni więc jakby się dało to ktoś by to już zabrał. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Luty 2014 Artykuł napisany przez mojego znajomego. http://www.speedbump...skac-zycie.html swietnie napisane,az lezka sie w oku kreci Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Luty 2014 Fajny artykuł no ale ten egzemplarz marny... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Luty 2014 Jak byś 10 lat stał na dworze też byś tak słabo wyglądał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Luty 2014 Wiem , dlatego nie sądze by opylało się go brać. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Luty 2014 NA graty każdy się nadaje Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Luty 2014 Coś tam by się udało wyciągnąć, zważając że w środku jest ten poszukiwany krem, ale skóra już raczej śmietnik a dla kupy plastiku w kremowym kolorze i blendy us(pomalowanej zresztą na srebrno) to trochę średnio się to opłaca. Jakby to kupić za cenę złomu to może jeszcze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
endrju_000 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Luty 2014 ten rosół to "niedzielny" był ? z wiejskiej kurki ?czy kapłona? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Luty 2014 z racji, że był to poniedziałek to mogła to już być nawet pomidorowa.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
endrju_000 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Luty 2014 z lanymi kluseczkami ? mniam ! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DamianBB(G60) 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Luty 2014 wczoraj kolo godziny 13 widziany corr w Bielsku ;d Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Luty 2014 Przed chwilą w Osjakowie widziany granatowy cor Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Luty 2014 Znów widziany fioletowy corr na KNT w Olsztynie, pod tesco tym razem. Maska ostro przegnita, gdyby fest łokciem przyłożyć Niutonów to by łokiec na kolektorze się zatrzymał Chyba 16V. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
owsio 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Luty 2014 Dziś około godziny 14:00 Nidzica widziany granatowy corr G60 z bordową skórą na blachach KNT, jakieś parę miesięcy temu był wystawiony na tablicy za około 10 tysi... To byłem ja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz46 Zgłoś ten post Napisano 20 Luty 2014 w niedziele tj 16 lutego widziany corr w zielonym metelicu na tablich NBA wylatywal z Dobrego miasta na Bartoszyce tak kolo 14 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Luty 2014 Troche slaaby z niego egzemplarz. Prawy przedni blotnik ma (mial przynajmniej wgniota). Z wąskiej dokladki praktycznie nic nie zostalo, i. z tego co pamietam mial czarna skore, i byl na sprzedaz, wlasciciel jest z sępopola. Mateusz po Nba mial 20fs? Pytam bo moze ktos mojego pozyczyl.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz46 Zgłoś ten post Napisano 20 Luty 2014 Krzaku nie wiem dokladnie odemnie z bloku z 2 pietra nie widac az tak i ja podziwialem corrka a nie bla chy ale bylo NBA i jakies litetki z cyframi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Luty 2014 Przed chwilą w miejscowości Siedliska widziany zielony cor na EWE Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach