DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Grudzień 2013 (edytowane) 0:19 http://www.youtube.com/watch?v=lILr-zDi58M dobry bit, mojego dobrego kumpla borkiego ze szczawna, wozil sie ta sroka w 2003r jeszcze na studiach,razem mielismy wtedy faze na cora ale ostatecznie wtedy wygral fiat coupe 16v turbo, byly czasy... ten sam sampel http://www.youtube.com/watch?v=6mb5Fq6a3Fk Edytowane 3 Grudzień 2013 przez DanielG60 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mały 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Grudzień 2013 ok 19 jak jechałem po koleżankę na Humana na UWMie na Kortowie, widziałem czarne corrado prowadzone przez dziewczynę. Przyznać się, czyje to? ;> Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Grudzień 2013 Pewnie Sandra. Audi nie jeździ to correm lata. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Żółty 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Grudzień 2013 dziś około 8.00 na 165km autostrady A4 w stronę Wrocławia widziałem jadące niebieskie corrado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mały 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Grudzień 2013 Jednak nie Sandry tylko Asi Czarny Corr z silnikiem 9a Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Grudzień 2013 Nowa? ;-) Zapytaj czy nie miała wcześniej rejestracji EBE czy jakoś tak. Czerwone znaczki 16V? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Żółty 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Grudzień 2013 wczoraj około 13.30 we Wrocławiu ustrzeliłem białe sciro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Grudzień 2013 Dziś we Wrocku o 6,15 rano biały kor na zielonych felgach przelatywał milenijną.Żółty to ty? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Grudzień 2013 Dzisiaj w Wawie widziany czerwony cor na WMA.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tsubasa 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Grudzień 2013 Dzisiaj w Pabianicach ustrzelilem corrado g60 w jasnej skorze recaro ladna sztuka kogo to ;> Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Grudzień 2013 Dzisiaj w Krakowie na Powstańców Warszawy żółty cor oklejony auto holowaniem i na wylocie na Warszawę ciemno szara sroka na KRA.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Grudzień 2013 ten okejony cor byl kieys na sprzedaz to jest 16v i blachy KBR.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Grudzień 2013 tam chyba bylo autoholowanie na nim ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Grudzień 2013 Dokładnie tak Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Grudzień 2013 widze czesto w krakowie na ul.Mogilskiej zaparkowanego na chodniku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Grudzień 2013 dzisiaj pod Radomiem się mijałem z zielonym? Correm na stalówkach na glebie raczej NT, szyldy bodajże CZN Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
GregorioN 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Grudzień 2013 Dziś o 12:35 w miejscowości trawica jasno zielone sciro mk3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Grudzień 2013 Grzesiek- CZN do tej pory był tylko niebieski Krzyśka (Żnin), chyba że coś się zmieniło. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jagonni89 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Grudzień 2013 Dziś około godziny 14:00 Nidzica widziany granatowy corr G60 z bordową skórą na blachach KNT, jakieś parę miesięcy temu był wystawiony na tablicy za około 10 tysi... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Grudzień 2013 (edytowane) Przed chwilą na wylocie z Pułtuska widziana granatowa sroka do sprzedania Edytowane 16 Grudzień 2013 przez kostek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sensu 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Grudzień 2013 Ta sroka pod Pułtuskiem stoi już od początku maja tam i nie ma chyba chętnego... jeżeli gadamy o tym samym Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Grudzień 2013 dzisiaj na stacji w m.Tokarnia czy jakos tak widziany ciemy korek. nie widzialem blach ale juz tam go widzialem kilka razy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Grudzień 2013 Ta sroka pod Pułtuskiem stoi już od początku maja tam i nie ma chyba chętnego... jeżeli gadamy o tym samym Chyba mówimy o tej samej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Grudzień 2013 od dłuższego czasu w Zabrzu, ulicę od mojej parkuje srebrne Scirro mk2. Ktoś z forum ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
damian25 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Grudzień 2013 jak w tokarni na cpn to moje.jeżdżę do pracy z przesiadka i zostawiam go wlasnie na cpn Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach