GUCIO 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Listopad 2013 http://moto.onet.pl/tuning/jest-juz-kalendarz-miss-tuning-2014/pjpp6 na Onecie teraz znalazłem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Listopad 2013 To jest zdjęcie sprzed ponad 1,5 roku. Swego czasu potrafiło być tak, że bywało ich troszkę więcej. Jak ja bylem swoim to 6 naliczylem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
GregorioN 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2013 Dziś po 16 w koszalinie na ul młyńskiej białe sciro mk3 blachy zk30.. kierowała kobieta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2013 Dziś w Olsztynie mój stary widział ponoć białego corra. Na ul Sielskiej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bartez 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2013 nie bialy tylko ten zolty vr kolegi bo on teraz nim smiga chwilowo a i po sielskiej czesto jedzie do gietrzwaldu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
spider 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2013 Dziś tamtedy jeszcze nie jechałem:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
spider 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2013 ale fakt...patroluje te tereny:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2013 nie bialy tylko ten zolty vr kolegi bo on teraz nim smiga chwilowo a i po sielskiej czesto jedzie do gietrzwaldu. Ojciec potrafi odróżnić biały od żółtego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Listopad 2013 wczoraj ok.18 sosnowiec pod kauflandem czarne sciro mk II amerykaniec Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Listopad 2013 Przed chwilą w Płocku na ul. Kazimierza Wielkiego widziany czarny cor na WWL..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Listopad 2013 Dziś po 16 w koszalinie na ul młyńskiej białe sciro mk3 blachy zk30.. kierowała kobieta Studiujesz w ZK ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Listopad 2013 Przed chwilą w miejscowości Manieczki po Poznaniem widziane czerwone corrado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mały 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Listopad 2013 Co 2 tyg gdy pracując w Ostrołęce, widuje zielone Corrado na ulicy Grota Roweckiego. Czyje to? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
CorradoSKJ 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Listopad 2013 Nie wiem czy to się kwalifikuje, ale w najnowszym filmie z Willisem się pojawia Corrado, RED 2, w scenie gdy wlatują do Paryża ;p Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
GregorioN 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Listopad 2013 Alien to pytanie czy studiuje to do mnie bo jeśli tak to nie,a czemu pytasz? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Listopad 2013 Tak do Ciebie , bo masz wpisane LokacjaDąbrowa A piszesz czasami o tym , że w Koszalinie coś spotkałeś , dlatego zapytałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Listopad 2013 dzisiaj na ul. Ciołkowskiego przy nowym stadionie zielone corrado NT na BI Białystok oczywiście Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
JAMES 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Listopad 2013 Przed chwilą w miejscowości Manieczki po Poznaniem widziane czerwone corrado Co Ty porabiasz w Manieczkach.? to moje rejony zamieszkania Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Listopad 2013 Przelotem byłem .A ten cor stał chyba pod jakąś firmą koło takiej eleganckiej willi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
GregorioN 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Listopad 2013 Alien często jestem w koszalinie bo jeżdżę po moją żonkę ,albo po części do corra. A tak się składa ze powinieneś kojarzyć mojego corra były MIŁEGO Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Listopad 2013 Taka sytuacja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Listopad 2013 3:50 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Listopad 2013 (edytowane) 2:03 też edit : 3:30-3:36 też Edytowane 16 Listopad 2013 przez kostek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Listopad 2013 To kor Kamila czyli L1 KAMIL. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Listopad 2013 Jestes pewnien? Bo mi sie wydaje ze kamil mial czerwone wnętrze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach