rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Październik 2013 Na trasie E7 w Mrokowie Widziałem brata bliźniaka Tazmanowego cora na KBR.... Czyje to ? bootmana od nas z forum Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Październik 2013 Widać coś mi umknęło Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Październik 2013 czyje az 3 sztuki widoczne na zdjeciach ? http://allegro.pl/go...3604806861.html Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Październik 2013 po prawej to chyba ten http://allegro.pl/corrado-1-8-i3634247668.html Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Virus177 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Październik 2013 2 chłopaków z Białogardu z czego jeden jeździ w Anglii a drugi sprzedany. Trzeci to byłe Aliena Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Październik 2013 to Alien nie ma juz corrado? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
GregorioN 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2013 Były aliena jest na allegro za 3k Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ciupin 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2013 A zawsze pisał ze zostaną najwytrwalsi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2013 A no pisał i tak jest , zobacz na moj podpis Sam nie sprzedałeś żadnego corrado ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2013 oj tam, ma vento jeszcze, to prawie jak corrado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2013 Nie szydź z dupowoza ;D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2013 jak będziemy cie regularnie wqrwiać na forum, to długo nie wytrzymasz i w końcu kupisz kolejnego... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2013 Już tak było kiedyś Nie pali mi się , a nawet na parkingu z kilkoma osobami gadałem na ten temat Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ciupin 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2013 Sprzedałem 2 na graty po prostu śmieszy mnie to trochę zawsze wszystkich tyrales tym swoim tekstem a sam sprzedales co do podpisu to też moge sobie liste marzeń tam wypisać tylko po co ? Peace and love Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2013 Ale ja nie sprzedałem dlatego , że mi się znudziło czy pieniędzy mi brakowało , zresztą komu jak komu ale Tobie nie muszę się tłumaczyć A co do listy marzeń - zobaczymy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2013 Oj Alien i po co było takie rzeczy pisac a dlaczego sprzedałes? strup i ulep czy co? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gliwa 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2013 Oj Alien i po co było takie rzeczy pisac a dlaczego sprzedałes? strup i ulep czy co? Jeżeli to ten sam alien co go znałem to pewnie dobrych lat wcześniej źle zmył złe myśli pod prysznicem:x:D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2013 yyy ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2013 Przed chwilą na ulicy Brydaka w Rzeszowie widziany jakiś zielono-biały ulep Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2013 wczoraj ok godz. 16 w Rzeszowie na ulicy Kopernika widziana ciemno-zielona sroka z tylnymi lampami na biało zrobionymi... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2013 (edytowane) Czy to ta sroka ? Edytowane 21 Październik 2013 przez kostek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2013 (edytowane) nie wiem tamta wczoraj raczej w jednym kolorze była, albo nie zauważyłem dokładnie, na pewno miała tylne lampy w białe paski Edit: teraz jak wrzuciłeś fotę, to mogę stwierdzić że to nie ta sama, bo tamta miała nowe blachy a ta na czarnych RZO zmoże czasem być Świstaka... Manius będzie wiedział Edytowane 21 Październik 2013 przez Qbuncio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2013 To jednak chyba nie ta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2013 Chwilę temu na Dąbrowskiego w Rzeszowie zielona sroka mk2 z białymi lampami z tylu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
manius 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2013 ta ze zdjęcia to swistaka sroka na zime a ten ulep zielony, to chłopaka ze staromieścia który w sroki bawi sie juz bardzo długo i zbiera na blacharza;) to dzieki niemu mam grill kameia i boczki do bagaznika Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach