sake3 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2013 Pamietam jak jezdzili na koncerty tym sciro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Październik 2013 (edytowane) Na trasie E7 w Mrokowie Widziałem brata bliźniaka Tazmanowego cora na KBR.... Czyje to ? Edytowane 9 Październik 2013 przez kostek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
GregorioN 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Październik 2013 Koszalin ul.Władysława 4 widziany corr kolor lk4z blach niewidziałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lolek 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Październik 2013 wczoraj corrado w Tarnobrzegu blachy SWD nab Brockach B1 pomaranczowych tyl czerwone in pro albo jakies oklejone Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Steve 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik 2013 (edytowane) Nowogard. Czerwone Corrado, czarny dach, niebieskie felgi z polerowanym rantem, bra na masce. Rej ZGL 3*8*8. Dobrze brzmiało Edytowane 10 Październik 2013 przez Steve Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2013 Przed chwilą w Krakowie na Kamieńskiego pod firmą Budomat widziane czarne G60 na KR.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2013 dzisiaj okolo 14 w rybniku na wandy taka mk2jka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maciek2012 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2013 Dziś znów w Gliwicach na ul. Jasnej w okolicach 12 czarny corr z czarnymi lampami z tyłu na blachach SG, chyba VR. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Październik 2013 Widziany dzisiaj u mnie na wiosce Kowala cor . Już jeździ i nadal jest nie przerejestrowany Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Michał90 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Październik 2013 siema. kojarzy ktoś czarne Corrado stojące nieopodal Urzędu Marszałkowskiego, a dokładnie na przeciwko NBP w Olsztynie? blachy NNI pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2013 Auto Młodego, młodszy brat Tazmana. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2013 Koszalin ul.Władysława 4 widziany corr kolor lk4z blach niewidziałem Nie widziany przeze mnie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2013 Auto Młodego, młodszy brat Tazmana. Młody nie miał przypadkiem ciemnego niebieskiego ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2013 (edytowane) Miał , ale był dzwon i sprzedali go teraz jest czarne 16v Edytowane 14 Październik 2013 przez alien Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Michał90 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2013 no właśnie dziś sie do mnie odezwał bo zostawiłem kontakt za szybą. czekać tylko na spota jakiegoś Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bartez 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2013 michal beda z ciebie ludzie ,bo widze ze preznie dzialasz ,fajnie ze kolejny wariat w olsztynie sie pojawil Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2013 Z tymi spotkami w Olsztynie to ciężki temat. Nie ma zgranej ekipy tak jak w Warszawie, Lublinie czy na Podkarpaciu... A szkoda... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jagonni89 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2013 Witam. Jak do tej pory siedziałem cicho i nie udzielałem się na forum, raczej tylko obserwowałem... Ale do tematu spotów w Olsztynie się dołączę... Co loguję się na forum to zawsze sprawdzam czy zmieniło się coś w temacie "Spoty w Olsztynie". Ale nic się nie zmienia Przydało by się w końcu razem spotkać, zapoznać z "weteranami" miłośników corrado i wysłuchać kilku wskazówek dla świeżo upieczonych posiadaczy tego wyjątkowego autka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bartez 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Październik 2013 ja jak nanbardziej za ,o ile bede w tym czasie w olsztynie a nie na delegecji ,najlepiej wekendy. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Październik 2013 Przed chwilą na szrocie w Nowym Dworze Mazowieckim sroka kompletna ruina , nic nie nadawało sie do wyciągnięcia i w 90% spalone corrado. Wiem tylko ze było zielone Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Październik 2013 Pewnie te co było nie dawno na allegro z Adamówka / Adamowa /k. Warszawy za 3000 zł. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Październik 2013 Może,nie widziałem tamtego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Październik 2013 Przed chwilą w Siedlcu wiśniowe corrado na PGS..... Ktoś od nas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Październik 2013 godzine temu Katowice Kostuchna parking Lidla czarne 16V na blachach SK....P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Październik 2013 Suszarka nie założona. Kurzy sie w garażu . Kostek slabe masz info juz dawno lata z suszarka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach