sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Wrzesień 2013 ciemna sroczka mk2 widziana na DK81 leciala od Katowic w strone Mikolowa chyba to byl piatek 13ego jakos po 11 jak dobrze pamietam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Wrzesień 2013 widze ze dosc sporo kobiet prowadzi corka a czemu ja ich nie widze:( Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ozik 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Wrzesień 2013 Przedwczoraj ciemny corek na WPI w stronę Góry Kalwarii z naklejka na prawej tylnej szybie SCKP tak, to ja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2013 W KRK na ul. Lubicz taki sziro z deską od corrado Dwa dni temu na Stoczniowców Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BarT-ek 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2013 przedwczoraj w Warszawie na Łopuszańskiej / Alejach Jerozolimskich Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2013 To sensu swoim TDI Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sensu 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2013 Ano ja z moim parchem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2013 wczoraj godz. 16 Gliwice ul.Knurowska złotawa MKII Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BarT-ek 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2013 chyba Kostka w Golfie na szerokich białych CR7-ach widziałem przed chwilą na Aleji Krakowskiej przed Raszynem. A Kostek chyba spojrzał i nie poznał. Czerwonym Vito jechałem tez na szerokich kołach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2013 Zgadza sie . Nie poznałem Ciebie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Wrzesień 2013 wczoraj na obwodnicy PIŁY corrado na PGN......KOLOREK CIEMNY JAKIS.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KamilDG 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Wrzesień 2013 Wczoraj pod Mecacontrol w Dąbrowie Gorniczej fioletowe Corrado na rejestracji KOL Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2013 (edytowane) Przed chwilą w Koniaczkowie na Podkarpaciu widziana biała sroka mk2 Edit: kolejna sroka tym razem na E7 w stronę Radomia. Czarna na WR... Edytowane 26 Wrzesień 2013 przez kostek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gliwa 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2013 Wczoraj przy Centrum Kultury w Grodzisku VR Poznany zaskoczony kierowca:D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hehe___ 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2013 ustrzelony na galerii bałtyckiej w gdańsku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Październik 2013 Dzisiaj na Schuberta widzialem Phero okolo 11 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tuli 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Październik 2013 Wałbrzych - Galeria Victoria, ładne G ustrzelone Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2013 Znaleziony na jakimś fanpejdżu na fb Cos ktos o nim wie? Chyba kremik w srodku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-==RalfVr6==- 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2013 To jest vr sahara i ma krem w recaro i suszarke Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2013 Suszarka nie założona. Kurzy sie w garażu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ciupin 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2013 ustrzelony na galerii bałtyckiej w gdańsku 1.8t znajomego, raczej sie nie udziela u nas na forum Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maciek2012 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2013 Widziane czarne corrado chyba g60 na blachach SG albo SGL na orlenie przy ul. Pszczyńskiej/Jasnej w Gliwicach i szare scirocco mk2 na blachach SK pod biblioteką politechniki w Gliwicach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2013 Przed chwilą w Grójcu na Bliskiej widziana czarna sroka mk2 na WRA.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sake3 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2013 0:19 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tuli 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2013 0:19 http://www.youtube.com/watch?v=lILr-zDi58M dobry bit, mojego dobrego kumpla borkiego ze szczawna, wozil sie ta sroka w 2003r jeszcze na studiach,razem mielismy wtedy faze na cora ale ostatecznie wtedy wygral fiat coupe 16v turbo, byly czasy... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach