madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Sierpień 2013 Coś to za ibize kupił? A tak w ogóle to kto dzisiaj po grójcu pchał czerwone rado ? Rejestracja to EOP... moje byłe dzisiaj się sprzedało a co już się spsuło ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Sierpień 2013 Widać ze coś było nie tak juz chcialem leciec im pomóc ale zaraz odjechali Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Sierpień 2013 wczoraj w Łodzi na Poziomkowej stało fioletowe? Corrado na EL i w Piotrkowie cinek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Sierpień 2013 Dziś trasa S8 przed samym Białystokiem Scirocco II chyba White Cat wersja. Cisnął aż miło na Białystok. Rej przez deszcz nie zobaczyłem dokladnie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Sierpień 2013 dzisiaj jakos ok.17 widziany Darek Figurski jechał niebieskim......skuterem pomachane i odmachane Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
grelfons 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Sierpień 2013 pozdrawiam kolege od białego tdi, miło było poznać w drodze do pracy, powodzenia w planach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sensu 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Sierpień 2013 (edytowane) pozdrawiam kolege od białego tdi, miło było poznać w drodze do pracy, powodzenia w planach No tak, przyłapany jak tankowałem ropsko do cora na stacji PS. Coś wspominałeś o tym, że w czwartki są jakieś spoty pod narodowym, proszę o jakieś info na pw Edytowane 23 Sierpień 2013 przez sensu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Sierpień 2013 Info masz w dziale o zlotach temat : spot w Wenezueli Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Nairam 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Sierpień 2013 To w łodzi to jakiś projekt. Fioletowe corrado jest robione przez compsport na życzenie kogoś tam. Włożony 2.0TFSI 200KM właściciela nie znam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jarosekk 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2013 Widziany dziś (t.j. 17.09) w Podkowie Leśnej na ul. Parkowej, Corrado w kolorze zieleń khaki w macie. na szerokiej stali bodajże ( chyba biała ) i porządnej glebie. Niestety jechałem samochodem z naprzeciwka i zarejestrowałem dokładnie blach, ale zaczynały się na "T" (TJE?TJA? coś takiego). Strasznie mnie zaintrygował i chciałbym coś więcej na jego temat poczytać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2013 proszę bardzo http://www.corrado.com.pl/forums/topic/48339-camorrado-vr-turbo-by-damianmk1/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2013 to jak to.... jeśli miał blachę TJE to powiat jędrzejowski w woj. świętokrzyskim czyżby został sprzedany i zawędrował w moje okolice?? w temacie cisza... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2013 czasem ludzie nie przerejestrowuja aut. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2013 A może pochodzi z jędrzejowa a tylko mieszka tu gdzie go widzieliście Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2013 Wieluń godzina 5:30 białe scirocco w kierunku Bełchatowa . Jakie numery to nie wiem , było za ciemno Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Wrzesień 2013 Kogo to , często stoi na skrzyżowaniu ul. Trapez i sabały ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maciek2012 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Wrzesień 2013 Dziś po 12 widziany granatowy G60 na blachach SB w Bielsku na przeciwko BGMotu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ANDI00 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Wrzesień 2013 kilka korkow ustrzelonych na SCP;) i scirocco w chorzowie batorym pod zlotnikiem bodajze;) ale zawsze tam stoi;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Wrzesień 2013 Wczoraj (sobota) w Wawie na Trasie Toruńskiej ciemne Corrado na blachach WB z jakąś Panią za kółkiem - szkoda, że Coraś taki zmęczony życiem... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Wrzesień 2013 przed chwila Sosnowiec mireckiego ciemne sciro na SO...j na koncu lampy tylne od amerykanca Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gliwa 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Wrzesień 2013 Przedwczoraj ciemny corek na WPI w stronę Góry Kalwarii z naklejka na prawej tylnej szybie SCKP Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Wrzesień 2013 Może Ozik Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
endrju_000 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Wrzesień 2013 8 września widziane dwukrotnie lansujące się czerwone corrado po Żdżarach podkarpackich. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bishop 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Wrzesień 2013 Wczoraj pod McDonalds przed 23, Gdynia Morska, czarne Corrado na GA. Objechali Mc i pojechali... :-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
karo 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Wrzesień 2013 Wczoraj w W-wie parę minut po 13.00 widziane czarne corrado, skręcające z Bitwy Warszawskiej w Grójecką rej chyba WB 55... i coś tam dalej , wyjątkowo prowadzone przez kobietę o tak chyba to samo, o którym pisał Rafał kilka postów wyżej,bo fakt trochę życiem zmęczone było Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach