Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2013 Darłowo godzina 10 brązowy Corek na lincolnach mocno rzucony na glebę ;D Jak na LU to Killer z Lublina Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2013 Darłowo godzina 10 brązowy Corek na lincolnach mocno rzucony na glebę ;D To kiler z Lublina Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2013 wczoraj w ZS sroczke a dzis Dareczka u mnie pod blokiem w drodze na 25 lecie do Niemiec Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Killer 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2013 (edytowane) Darłowo godzina 10 brązowy Corek na lincolnach mocno rzucony na glebę ;D Zgadza się to ja. Jechałem na cultstyle do Wilczych Lasek Twój corr to jedyny jaki widziałem po przejechaniu 1700km oprócz tych na zlocie pozdro Edytowane 12 Sierpień 2013 przez Killer Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
match 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2013 Wczoraj na osiedlu Gaj we Wrocławiu niebieski corr na blachach NMR. Wydech a la ex ponchkowy i napis Porsche na lewej stronie pasa tylnego. Na bank ktoś od nas tylko kto? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2013 Wczoraj po godz 17.00 ciemny fiolet wyjeżdżający z ul Saskiej koło BP w kierunku Lipskiej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2013 moze Matasch Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
duffs10 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2013 Zgadza się to ja. Jechałem na cultstyle do Wilczych Lasek Twój corr to jedyny jaki widziałem po przejechaniu 1700km oprócz tych na zlocie pozdro widzialem cie na cultstyle Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2013 chwile pogadane z duffs10 Killer Ciebie też widziałem nawet kręciłem się koło auta Twojego Kolege z Tczewa można było też zobaczyć , niestety nicka zapomniałem - Te jebane hondy co ? ( CRX złoił VRa ) Jeszcze zielone corrado z Lubelskiego i czarne corrado na GBY ale nie pamiętam kolegi nicka AA no i byłe turkishowe było troszke było tego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
duffs10 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2013 chwile pogadane z duffs10 Killer Ciebie też widziałem nawet kręciłem się koło auta Twojego Kolege z Tczewa można było też zobaczyć , niestety nicka zapomniałem - Te jebane hondy co ? ( CRX złoił VRa ) Jeszcze zielone corrado z Lubelskiego i czarne corrado na GBY ale nie pamiętam kolegi nicka AA no i byłe turkishowe było troszke było tego spoko bylo poznac Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2013 Wzajemnie , zapraszamy na zloty bo auto fajnie się prezentuje Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Biały 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2013 killera 2x w darłowie widzialem. Killer gdybyś się troszkę bardziej rozglądał na wjeździe do darłowa to byś zobaczył mojego żółtego na podwórku 5m od drogi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2013 Rafał napewno nie Matasch, jego kora znam dobrze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Sierpień 2013 Wczoraj po godz 17.00 ciemny fiolet wyjeżdżający z ul Saskiej koło BP w kierunku Lipskiej widzialem go tez kiedys w okolicach wieliczki, seryjny fioletowy VR Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pelix 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Sierpień 2013 chwile pogadane z duffs10 Killer Ciebie też widziałem nawet kręciłem się koło auta Twojego Kolege z Tczewa można było też zobaczyć , niestety nicka zapomniałem - Te jebane hondy co ? ( CRX złoił VRa ) Jeszcze zielone corrado z Lubelskiego i czarne corrado na GBY ale nie pamiętam kolegi nicka AA no i byłe turkishowe było troszke było tego dobrze pamietasz.a gadałes z pelixem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Sierpień 2013 w poniedziałek około godz 15:30 czarne corrado w okolicach poznania na drodze S5 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Sierpień 2013 13.08 czerwone corrado na blachach SK widziane w mierzęcicach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tobi 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Sierpień 2013 (edytowane) poniedziałek 12.08 w Krotoszynie zielone G60 US Edytowane 17 Sierpień 2013 przez tobi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DamianBB(G60) 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Sierpień 2013 przed chwila okolo godz. 17 w łodygowicach/żywiec widziany corr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jarosekk 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2013 Widziany dziś w Podkowie Leśnej na ul. Parkowej, Corrado w kolorze zieleń khaki w macie. na szerokiej stali bodajże ( chyba biała ) i porządnej glebie. Niestety jechałem samochodem z naprzeciwka i zarejestrowałem dokładnie blach, ale zaczynały się na "T" (TJE?TJA? coś takiego). Strasznie mnie zaintrygował i chciałbym coś więcej na jego temat poczytać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sensu 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Sierpień 2013 Sensu to nie przypadkiem ty Raku ? Tak zgadza się PS. Cor już lata ale nadal nie mam hebli :/ Więc jest jazda bez trzymanki Zgadza się to ja. Jechałem na cultstyle do Wilczych Lasek Twój corr to jedyny jaki widziałem po przejechaniu 1700km oprócz tych na zlocie pozdro Miałeś zapewne kiedyś G40 genessis a potem przekładkę do białego czyż nie? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Sierpień 2013 Coś to za ibize kupił? A tak w ogóle to kto dzisiaj po grójcu pchał czerwone rado ? Rejestracja to EOP... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sterydziak 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Sierpień 2013 (edytowane) haha Młodego ledwo się sprzedał a już pod górkę :D Edytowane 18 Sierpień 2013 przez sterydziak Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sensu 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Sierpień 2013 Coś to za ibize kupił? Ibiza to tymczasowa była od kolegi który to mi w Corze spalił ECU Więc nie miał wyjścia do czasu naprawy ECU Cora musiał mi oddać swoją Ibi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Sierpień 2013 Myślałem ze już dupowóz kupiłeś Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach