tobi 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2013 cena sporo spadła, startował z 5500 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jaco 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2013 Przed chwilą Warszawa - Ursynów widziany ciemno-wiśniowy VR6 z tylną klapą clean. Pomachane, kciuk w górę - kierman odwdzięczył się rykiem VR-a :-) Ktoś z forum? Chyba czarne felgi i bastuck na końcu. Ano byłem się przewietrzyć Pozdro chłopaki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2013 ten zielony kor był kiedyś do wzięcia za 1500 chyba z harmonijkową dupą, skrócony o jakieś 20cm Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Sierpień 2013 Ano byłem się przewietrzyć Pozdro chłopaki Chciałem Cię gonić ale Fiorino 1.4 nie miałoby szans Szkoda, że nie widziałeś miny pasażera jak VR był w górnych obrotach... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2013 Pamiętacie tego VRa co miał halo i kierunki z poloneza czy czego tam? Widziałem go Pojechał do Giżycka, i powiem szczerze że nie trafił w dobre ręce, jeszcze bardziej zapuszczony Uwalony cały w piachu jak by ktoś nim jakieś rajdy plażowe robił, próg cały przegnity... jednym słowem - teraz nadaje się wyłącznie na graty... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2013 No nie no ide se po chodniku, patrze a tu moja sciranga leci za jakims porsche !!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2013 Ale zabawne W sobotę mijałem się w Nowogardzie z granatowym correm , chyba na serii bez bumpera , ogólnie szału nie robił , rej ZST w środku Pan ok 50 lat Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2013 A ja dziś znalazłem zapuszczone Corrado ori us wersja g60 mech na uszczelkach stal koło płotu przy drodze zatrzymałem sie i pytam typa czy do sprzedania to odpowiedział ze nie bo to jego muzeum :/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2013 Ale zabawne W sobotę mijałem się w Nowogardzie z granatowym correm , chyba na serii bez bumpera , ogólnie szału nie robił , rej ZST w środku Pan ok 50 lat A on pewnie pomyślał: "O Alien, szału też nie robi" Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2013 A ja dziś znalazłem zapuszczone Corrado ori us wersja g60 mech na uszczelkach stal koło płotu przy drodze zatrzymałem sie i pytam typa czy do sprzedania to odpowiedział ze nie bo to jego muzeum :/ Nie było to przypadkiem w sławnie ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2013 nie nie ,to corrado stoi w Monachium kolo betoniarni na Allachu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2013 A on pewnie pomyślał: "O Alien, szału też nie robi" no napewno , zwłaszcza , że jechałem samochodem dziewczyny Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Sierpień 2013 Wczoraj kolo 14.30 w Trzebini z ul. Krakowskiej wypatrzone fioletowe Corrado, jak sie okazalo 16V z czarnym skorzanym wnetrzem NT, ogolnie auto w swietnej kondycji, w szoku bylem ze uchowal sie taki w okolicy a nigdzie (chyba??) sie nie udziela Wyglada na to, ze pracownika myjni samochodowej, bo zdaje sie ze stoi tam reguralnie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Sierpień 2013 Jakieś pół godziny temu w Lidzbarku Warmińskim piękna srebrna 16v na glebie i j43k grzebiący w bagażniku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sensu 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2013 Dziś tak parę minut po 18 w Jankach na światłach widziane dwa corki czarny na rej. RJS ... (miał klubowe naklejki) i biały na rej. LU ... oba jechały w kierunku Raszyna. Ten "biały" na LU to mój nabytek wracałem z Wydziału Komunikacji w Lublinie do Wawy. Projekt jeszcze nie ukończony więc mogło autko wyglądać na troszkę zaniedbane Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2013 sensu dawaj dziś na spota pod stadion obejrzymy coś tam kupił. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sensu 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2013 Dzisiaj odbieram dopiero ECU z naprawy... już trzecie :/ niestety takie są koleje losu jak się ubzdura przekładka na 1.9tdi Jak się uda go dzisiaj odpalić wieczorem to podjadę. Tylko o której i gdzie? No i tak jak pisałem samochód jest w baaaaardzo ciekawym stanie. Dużo a nawet bardzo dużó pracy jeszcze przy nim mnie czeka. Aktualnie walczę z elektryką po przekładce, jak tylko to ogarnę idzie do lakiernika Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2013 o 20 na parkingu pod stadionem narodowym od strony ul. sokolej( przed pkp stadion) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2013 Dzisiaj odbieram dopiero ECU z naprawy... już trzecie :/ niestety takie są koleje losu jak się ubzdura przekładka na 1.9tdi Jak się uda go dzisiaj odpalić wieczorem to podjadę. Tylko o której i gdzie? No i tak jak pisałem samochód jest w baaaaardzo ciekawym stanie. Dużo a nawet bardzo dużó pracy jeszcze przy nim mnie czeka. Aktualnie walczę z elektryką po przekładce, jak tylko to ogarnę idzie do lakiernika Sensu to nie przypadkiem ty Raku ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
grelfons 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2013 a ja ok. 15 widziałem bodjaże Olafa, wyjeżdżałem firmowym wozem z BP na rogu Puławska/Płaskowickiej i przekmnął mi ciemny corr z US blendą z tyłu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2013 a ja ok. 15 widziałem bodjaże Olafa, wyjeżdżałem firmowym wozem z BP na rogu Puławska/Płaskowickiej i przekmnął mi ciemny corr z US blendą z tyłu. człowieku, ja na pace miałem 170kg płytek gresowych- nie mogłem "przemknąć" :P Ale fakt, to byłem ja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
grelfons 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2013 ja zawracałem na kolejnych światłach bo inaczej pewnie bym Cie dopadł pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2013 Wczoraj kolo 14.30 w Trzebini z ul. Krakowskiej wypatrzone fioletowe Corrado, jak sie okazalo 16V z czarnym skorzanym wnetrzem NT, ogolnie auto w swietnej kondycji, w szoku bylem ze uchowal sie taki w okolicy a nigdzie (chyba??) sie nie udziela Wyglada na to, ze pracownika myjni samochodowej, bo zdaje sie ze stoi tam reguralnie. Corrado Bolo, byl/jest nawet projekt tutaj ale chyba dawno nie aktualizowany Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Virus177 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2013 Darłowo godzina 10 brązowy Corek na lincolnach mocno rzucony na glebę ;D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tsubasa 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2013 Dzisiaj godzina kolo godziny 14 w glownie czarne siroco na szerokiej czerwonej stali Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach