Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

Mały    0

Dzisiaj w olsztynie niedaleko alfy widziałem dosyć ładnie ogarniętą szesnastke na glebie, blachach NNI, pewnie 92r, bo decha ST, a buda NT, z klimą, z przodu set ap inpro i brewka kamei z grillem fk. Miał lekko walnięty prawy przedni błotnik. Wsadziłem za wycieraczke ulotkę zapraszającą do klubu :)

KrzaquG60

Nie powiem, miło byłem zaskoczony widząc "ulotke" za wycieraczką :P

Ale o clubie wiem już od kilku dobrych lat... :D

Co do błotnika to niedługo będę ogarniał temat, po całych 60 km zrobionych w tym roku złomkiem, nastęnego dnia na parkingu zastałem go w takim stanie... :wacko:

Tylko żeczoznawca oceni szkodę i będę działał :wub:

Edytowane przez Mały

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
KrzaquG60    0

Oooo jak miło, że napisałeś, nazabawniejsza była pani, która siedziała na schodach i patrzyła na mnie jak na idiote, jak chodze w koło corra i na dotatek wsadzam coś za wycieraczke :lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
karo    0

Dziś tak parę minut po 18 w Jankach na światłach widziane dwa corki czarny na rej. RJS ... (miał klubowe naklejki) i biały na rej. LU ... oba jechały w kierunku Raszyna.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
indi    0

Wczoraj na trasie Warszawa -Mińska Mazowiecki okolo godziny 20 widziane wiśniowe corrado.Nie widzialem blach bo za syzbko lecial.Klubowy?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
matash    0

dzis na Mogilskiej zolte oklejone 16v w nowej budzie ze starym srodkiem, reklamuje jakis zlom :ph34r: wygladalo z bliska calkiem znosnie

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
alanalan    0

wczoraj na wyścigach w Katowicach na Muchowcu ciemne Corrado na Krakowskich tablicach, wyciągnięte nadkola, brak dokładki, grill ala rieger, oraz czarne/ciemno szare Scirro na Katowickich blachach :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
janek    0

Rudna Mała koło 14 chyba widziany rechol :> .

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
OskaR_i20    0

Jak wczoraj to na pewno nie on bo o 14tej widziałem jak był świadkiem w kościele na ślubie brata :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
janek    0

czerwony cor na bobretach A , konkretna gleba , tylko cos dziwnego miał na zderzaku z przodu cos czarnego w miejscu rejestracji , deszcz padał i dobrze nie widziałem....

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
gliwa    0

Pare dni temu na Brzeskiej w Wawie ciemny Cor bez przedniej tablicy z wwl:)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
rafal.g    0

dzis na Mogilskiej zolte oklejone 16v w nowej budzie ze starym srodkiem, reklamuje jakis zlom :ph34r: wygladalo z bliska calkiem znosnie

czesto go tam widuje,kiedys bylo o nim forum bo byl do sprzedania na allegro w Brzesku i ktos go nawet ogladał ale cena bylo zbyt mocno wygórowana a auto bylo robione ponoc przez jakis uczniów na prace dylomową czy cos podobnego

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
bartez    0

Ja w 99 roku na pracę dyplomową robiłem scirocco mk1:)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
zanat    0

Wczoraj koło 14 mijałem się na trasie ustronie morskie-koszalin z fioletowym correm z bra na masce. Ja jechałem czerwonym podniosłem łapę ale nie wiem czy zostałem zauważony.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
maciek2012    0

Dziś w okolicach 14 w Brzeszczach mijany chyba czarny corr, niestety inne auta mi go zasłoniły... ktoś stąd? :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
gliwa    0

"WWL" - 16V Angela? Jest temat na forum ;)

Zgadza się ;) Piękna sztuka

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.