olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec 2013 wczoraj na Modlińskiej Corrado VR6 na turbinie, rejestracja WA i chyba ciemnozielony kolor (ciężko o 23 dojrzeć jak VR6T przyspiesza...)- pomachane ) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mały 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec 2013 (edytowane) Dzisiaj w olsztynie niedaleko alfy widziałem dosyć ładnie ogarniętą szesnastke na glebie, blachach NNI, pewnie 92r, bo decha ST, a buda NT, z klimą, z przodu set ap inpro i brewka kamei z grillem fk. Miał lekko walnięty prawy przedni błotnik. Wsadziłem za wycieraczke ulotkę zapraszającą do klubu KrzaquG60 Nie powiem, miło byłem zaskoczony widząc "ulotke" za wycieraczką Ale o clubie wiem już od kilku dobrych lat... Co do błotnika to niedługo będę ogarniał temat, po całych 60 km zrobionych w tym roku złomkiem, nastęnego dnia na parkingu zastałem go w takim stanie... Tylko żeczoznawca oceni szkodę i będę działał Edytowane 7 Lipiec 2013 przez Mały Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec 2013 Oooo jak miło, że napisałeś, nazabawniejsza była pani, która siedziała na schodach i patrzyła na mnie jak na idiote, jak chodze w koło corra i na dotatek wsadzam coś za wycieraczke Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
karo 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Lipiec 2013 Dziś tak parę minut po 18 w Jankach na światłach widziane dwa corki czarny na rej. RJS ... (miał klubowe naklejki) i biały na rej. LU ... oba jechały w kierunku Raszyna. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Lipiec 2013 Wczoraj na trasie Warszawa -Mińska Mazowiecki okolo godziny 20 widziane wiśniowe corrado.Nie widzialem blach bo za syzbko lecial.Klubowy? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Lipiec 2013 dzis na Mogilskiej zolte oklejone 16v w nowej budzie ze starym srodkiem, reklamuje jakis zlom wygladalo z bliska calkiem znosnie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sake3 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2013 0:35 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec 2013 Corr Sebastiana jak dobrze widzę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec 2013 wczoraj na wyścigach w Katowicach na Muchowcu ciemne Corrado na Krakowskich tablicach, wyciągnięte nadkola, brak dokładki, grill ala rieger, oraz czarne/ciemno szare Scirro na Katowickich blachach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec 2013 kas tu byl w moich okolicach? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec 2013 może jakiś mały śląski spot w przyszły czwartek ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ANDI00 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Lipiec 2013 jestem zaa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Lipiec 2013 jestem zaa zapraszam do tematu "spoty slaskie" nie tutaj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
janek 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Lipiec 2013 Rudna Mała koło 14 chyba widziany rechol . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
OskaR_i20 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Lipiec 2013 Jak wczoraj to na pewno nie on bo o 14tej widziałem jak był świadkiem w kościele na ślubie brata Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
janek 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Lipiec 2013 czerwony cor na bobretach A , konkretna gleba , tylko cos dziwnego miał na zderzaku z przodu cos czarnego w miejscu rejestracji , deszcz padał i dobrze nie widziałem.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gliwa 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Lipiec 2013 Pare dni temu na Brzeskiej w Wawie ciemny Cor bez przedniej tablicy z wwl:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Lipiec 2013 "WWL" - 16V Angela? Jest temat na forum Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Lipiec 2013 Zabrze M1 czarne G60 z przyciemnionymi In-Pro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Lipiec 2013 dzis na Mogilskiej zolte oklejone 16v w nowej budzie ze starym srodkiem, reklamuje jakis zlom wygladalo z bliska calkiem znosnie czesto go tam widuje,kiedys bylo o nim forum bo byl do sprzedania na allegro w Brzesku i ktos go nawet ogladał ale cena bylo zbyt mocno wygórowana a auto bylo robione ponoc przez jakis uczniów na prace dylomową czy cos podobnego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Lipiec 2013 do takich celów cora normalna profonacja..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bartez 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Lipiec 2013 Ja w 99 roku na pracę dyplomową robiłem scirocco mk1:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zanat 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Lipiec 2013 Wczoraj koło 14 mijałem się na trasie ustronie morskie-koszalin z fioletowym correm z bra na masce. Ja jechałem czerwonym podniosłem łapę ale nie wiem czy zostałem zauważony. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maciek2012 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Lipiec 2013 Dziś w okolicach 14 w Brzeszczach mijany chyba czarny corr, niestety inne auta mi go zasłoniły... ktoś stąd? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Lipiec 2013 http://www.granturismo.pl/forum/motoryzacja/volkswagen-corrado-zdj-cia-t6385.html heh, cora po innych forach podziwiają czyjeś z klubu? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach