Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

Rafał24V    0

Przed chwilą na ul.Księca Witolda we Wrocku mijałem się z czerwonym korem ,który wyjechał z Orlenu.I to był chyba Kihon.Przychamowałem ale chyba mnie nie widział.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
rafal.g    0

dzis na parkingu przy giełdzie samochodowej w krakowie czerwone corrado na KMY,,,

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
VOLCIK    0

Wczoraj (29.06) ciemne (może czarne) Corrado z pomarańczowymi kierunkowskazami na A4 - jechało w kierunku Wrocławia, a widziane było w okolicy zjazdu na Strzelce Opolskie. Niestety nie mogłem się przyjrzeć dokładniej, bo jechałem w przeciwnym kierunku.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Sebastian    0

dzis na parkingu przy giełdzie samochodowej w krakowie czerwone corrado na KMY,,,

Ten?

57729838606443489085_thumb.jpg

Edytowane przez Sebastian

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
AdEK    0

Dziś w Nowym Targu na rynku granatowe Corrado chyba 16V kr na rej KTT **VC i ostatnio na GSMP Limanowa startowała biała sroczka MKII na krakowskich blachach, na budzie wiele oznaczeń i duże napisu "Kupczyk"

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Gość Mateusz46   
Gość Mateusz46

dziś rano w Toruniu na samym wylocie na Poznań widziałem ładnego fioletowego Corrka stał zaparkowany w przydrożnym ogródku

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

ten z zielonym dachem, to chyba szprajem prysniety, pamietam jak ktos sie wlasnie tutaj wypowiadal, ze mial tego corra i sprzedal go dla typa ktory go tak ladnie odpicowal :)

Ja o nim pisałem,moj tata byl poprzednim właścicielem ;p;p;p masakra;d szkoda corra [*]

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
BOLO666    0

j906.jpg

5x7f.jpg

Kolejne czerwone widziane w Mińsku, tym razem oczień zadbane ;)

Edytowane przez BOLO666

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
barti    0

Wczoraj w Jelczu-Laskowicach koło firmy Italmetal .Chyba czarny był a na pewno ciemny kolor na DWR :-)).

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
KrzaquG60    0

Dzisiaj w olsztynie niedaleko alfy widziałem dosyć ładnie ogarniętą szesnastke na glebie, blachach NNI, pewnie 92r, bo decha ST, a buda NT, z klimą, z przodu set ap inpro i brewka kamei z grillem fk. Miał lekko walnięty prawy przedni błotnik. Wsadziłem za wycieraczke ulotkę zapraszającą do klubu :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
duffs10    0

dziś rano w Toruniu na samym wylocie na Poznań widziałem ładnego fioletowego Corrka stał zaparkowany w przydrożnym ogródku

to royas piekna ma ta bestie

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
KrzaquG60    0

Obyś mi nic za wycieraczki nie wsadzał ;)

Czemu? A wiesz, że to właśnie na Ciebie miałem tą karteczkę? :D Tak dla jaj, żeby wsadzić, ale nie wiedziałem, że zobacze innego cora :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Memo 8v    0

no ja p.ierdole karteczki sobie wsadzaja :o

Edytowane przez Memo 8v

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
GregorioN    0

Wczoraj około godz. 14 w miejscowości karnieszewice żółte corrado chyba białego.

A dzis o 13.30 w Darłowie srebrne sciro.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
KrzaquG60    0

no ja p.ierdole karteczki sobie wsadzaja :o

Niby dlaczego nie mogę promować klubu tą ulotką, którą jak samo pisze, można wsadzić za wycieraczkę przypadkowemu corrado ? :wacko:

ulotka_zpsf76ea4e7.jpg

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
madKOWAL    0

Dzisiaj znowu pod Radomiem ciemne rrado na WR, białe RMy z szerokim rantem, grill ala rieger i chyba osprzet inpro

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
poprostu    0

Niebieski z dieslem (żadna benzyna tak nie dymi) w Bełżycach koło Lublina. Pomachane oczywiście, niestety nie zatrzymał się...

Prawdopodobnie to ten z Poniatowej - tyle, że rejestracja CRA...? Podobno do sprzedania na Tablicy.

A i jeszcze w Kozłówce niedaleko pałacu przed Kamionką stoi Corrado do sprzedania - nie wiem jakie.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
olafart    0

wczoraj na Modlińskiej Corrado VR6 na turbinie, rejestracja WA i chyba ciemnozielony kolor (ciężko o 23 dojrzeć jak VR6T przyspiesza...)- pomachane :))

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.