alien 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Czerwiec 2013 Ale nie protestował Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Czerwiec 2013 Przed chwilą na ul.Księca Witolda we Wrocku mijałem się z czerwonym korem ,który wyjechał z Orlenu.I to był chyba Kihon.Przychamowałem ale chyba mnie nie widział. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Czerwiec 2013 A we wtorek jeszcze widziane takie sprzęty . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Czerwiec 2013 dzis na parkingu przy giełdzie samochodowej w krakowie czerwone corrado na KMY,,, Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Czerwiec 2013 Wczoraj (29.06) ciemne (może czarne) Corrado z pomarańczowymi kierunkowskazami na A4 - jechało w kierunku Wrocławia, a widziane było w okolicy zjazdu na Strzelce Opolskie. Niestety nie mogłem się przyjrzeć dokładniej, bo jechałem w przeciwnym kierunku. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Czerwiec 2013 (edytowane) dzis na parkingu przy giełdzie samochodowej w krakowie czerwone corrado na KMY,,, Ten? Edytowane 30 Czerwiec 2013 przez Sebastian Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Czerwiec 2013 Dziś w Nowym Targu na rynku granatowe Corrado chyba 16V kr na rej KTT **VC i ostatnio na GSMP Limanowa startowała biała sroczka MKII na krakowskich blachach, na budzie wiele oznaczeń i duże napisu "Kupczyk" Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz46 Zgłoś ten post Napisano 30 Czerwiec 2013 dziś rano w Toruniu na samym wylocie na Poznań widziałem ładnego fioletowego Corrka stał zaparkowany w przydrożnym ogródku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DamianBB(G60) 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Lipiec 2013 ten z zielonym dachem, to chyba szprajem prysniety, pamietam jak ktos sie wlasnie tutaj wypowiadal, ze mial tego corra i sprzedal go dla typa ktory go tak ladnie odpicowal Ja o nim pisałem,moj tata byl poprzednim właścicielem ;p;p;p masakra;d szkoda corra [*] Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BOLO666 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Lipiec 2013 (edytowane) Kolejne czerwone widziane w Mińsku, tym razem oczień zadbane Edytowane 2 Lipiec 2013 przez BOLO666 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
barti 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Lipiec 2013 Wczoraj w Jelczu-Laskowicach koło firmy Italmetal .Chyba czarny był a na pewno ciemny kolor na DWR :-)). Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Lipiec 2013 Dzisiaj w olsztynie niedaleko alfy widziałem dosyć ładnie ogarniętą szesnastke na glebie, blachach NNI, pewnie 92r, bo decha ST, a buda NT, z klimą, z przodu set ap inpro i brewka kamei z grillem fk. Miał lekko walnięty prawy przedni błotnik. Wsadziłem za wycieraczke ulotkę zapraszającą do klubu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Lipiec 2013 Obyś mi nic za wycieraczki nie wsadzał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
duffs10 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Lipiec 2013 dziś rano w Toruniu na samym wylocie na Poznań widziałem ładnego fioletowego Corrka stał zaparkowany w przydrożnym ogródku to royas piekna ma ta bestie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Lipiec 2013 Obyś mi nic za wycieraczki nie wsadzał Czemu? A wiesz, że to właśnie na Ciebie miałem tą karteczkę? Tak dla jaj, żeby wsadzić, ale nie wiedziałem, że zobacze innego cora Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Memo 8v 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Lipiec 2013 (edytowane) no ja p.ierdole karteczki sobie wsadzaja Edytowane 5 Lipiec 2013 przez Memo 8v Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
GregorioN 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Lipiec 2013 Wczoraj około godz. 14 w miejscowości karnieszewice żółte corrado chyba białego. A dzis o 13.30 w Darłowie srebrne sciro. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Lipiec 2013 no ja p.ierdole karteczki sobie wsadzaja Niby dlaczego nie mogę promować klubu tą ulotką, którą jak samo pisze, można wsadzić za wycieraczkę przypadkowemu corrado ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Memo 8v 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Lipiec 2013 to byl zart Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Lipiec 2013 Ciezko bylo to tak odebrac.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Lipiec 2013 Dzisiaj znowu pod Radomiem ciemne rrado na WR, białe RMy z szerokim rantem, grill ala rieger i chyba osprzet inpro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Lipiec 2013 Ten? tak Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
stalker5 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Lipiec 2013 Ja widziałem ostatnio w Żywcu Corrado jasny fiolet, ale chyba nie za bardzo zadbane Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Lipiec 2013 Niebieski z dieslem (żadna benzyna tak nie dymi) w Bełżycach koło Lublina. Pomachane oczywiście, niestety nie zatrzymał się... Prawdopodobnie to ten z Poniatowej - tyle, że rejestracja CRA...? Podobno do sprzedania na Tablicy. A i jeszcze w Kozłówce niedaleko pałacu przed Kamionką stoi Corrado do sprzedania - nie wiem jakie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Lipiec 2013 niebieski znany, a tego w kozłówce chyba jutro sie wybiore obejrzeć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach