Dro 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec 2013 to nie Drake znam jego corra znam wszystkie 6 częstochowskich corrów (i kto jest ich właścicielem) a ten jest nowy nieznany mi, a chciałem dorwać właściciela Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec 2013 wczoraj ok.18 Sosnowiec skrzyzowanie obok Marko czerwona MKII na blachach SZA, Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec 2013 dziś o godzinie 19:45 w piastowie przy rondzie na wiadukt widziałem białe corrado na tablicach WE na czarnych felgach typu rh cup z polerowanym rantem ktoś od nas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kamil 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Czerwiec 2013 Wczoraj na trasie Wrocław - Łódź w miejscowości Smaszków koło 19 mijałem się z fioletowym Corem, rej ESI... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Piter 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Czerwiec 2013 walbrzych ORLEN na Noworudzkiej, przed chwila (17.00) czarne corrado na DB chyba bylo to g60 z jedliny ostatnio wlasnie kolega mnie zaczepil bo szuka dokladki waskiej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Czerwiec 2013 ten z zielonym dachem, to chyba szprajem prysniety, pamietam jak ktos sie wlasnie tutaj wypowiadal, ze mial tego corra i sprzedal go dla typa ktory go tak ladnie odpicowal Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Czerwiec 2013 dzisiaj w Kielcach ciemny Corr w gazie na TJE Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lewy 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Czerwiec 2013 koszalin dziś 17.30 niebieski correk na ZK z Gnieźnieńskiej skręcał w 4 Marca nie dogoniłem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
j4r3k 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Czerwiec 2013 (edytowane) Znalazłem Siebie w goglach maps ;D http://maps.google.p...,321.08,,0,0.82 Edytowane 23 Czerwiec 2013 przez j4r3k Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Czerwiec 2013 Znalazłem Siebie w goglach maps ;D http://maps.google.p...,321.08,,0,0.82 WIdziałem cię ostatnio w Bezledach... a dzisiaj w giżycku cor r32 widziany 2 razy.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Czerwiec 2013 WIdziałem cię ostatnio w Bezledach... a dzisiaj w giżycku cor r32 widziany 2 razy.. Po paliwo leciałeś? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Czerwiec 2013 Przed chwilą w Bogatyni pomarańczowo czerwone czarne corrado . Chyba już dawno nie jezdzone. Leon do tablicy kogo to ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Czerwiec 2013 Po paliwo leciałeś? Ta, dzieciak po paliwo , do babci jechałem A co kupić chcesz czy co? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Czerwiec 2013 A ja widziałem CLUB CORRADO. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Czerwiec 2013 wczoraj Wisła przy stacji Orlen czerwone 16v na SCI Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Czerwiec 2013 z wlepami/znaczkami vra? wlasciciel chyba pracuje na tej stacji od paru lat Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Czerwiec 2013 nie przygladalem sie na znaczki ale tez tak wywnioskowalem ze pracuje na tym orlenie bo jechalem ok.10 rano wracalem ok.13 i stal nadal Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Czerwiec 2013 Wczoraj na 12 przed Zduńsko Wolo jakieś ciemne corrado na EL XXXXX. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Czerwiec 2013 Elbląg? Moze fido dido czy jakos tak Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bartez 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Czerwiec 2013 EL to nie elblag tylko łódz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Czerwiec 2013 Krzaku strzela jak leci I nie fido dido tylko fido dildo , przecież zmieniał nicka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Czerwiec 2013 Ta zminiał zmienili mu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bartez 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Czerwiec 2013 a moze lepiej figlo dildo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Czerwiec 2013 Ale nie protestował Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Czerwiec 2013 Przed chwilą na ul.Księca Witolda we Wrocku mijałem się z czerwonym korem ,który wyjechał z Orlenu.I to był chyba Kihon.Przychamowałem ale chyba mnie nie widział. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach