Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec 2013 Takie dwa ustrzeliłem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec 2013 Co do tego drugiego (z zielonym dachem) to już było jakiś czas temu w tym wątku bo na niego zwróciłem uwagę. Nie ma go na forum, ale za to na forum jeszcze jakiś czas temu był poprzedni właściciel (i pewnie nadal jest, ale nicku sobie nie przypomnę). A cóż takiego robiłeś pod ekonomicznym? Ja to auto widuję praktycznie codziennie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dro 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec 2013 to nie Drake znam jego corra znam wszystkie 6 częstochowskich corrów (i kto jest ich właścicielem) a ten jest nowy nieznany mi, a chciałem dorwać właściciela Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec 2013 wczoraj ok.18 Sosnowiec skrzyzowanie obok Marko czerwona MKII na blachach SZA, Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec 2013 dziś o godzinie 19:45 w piastowie przy rondzie na wiadukt widziałem białe corrado na tablicach WE na czarnych felgach typu rh cup z polerowanym rantem ktoś od nas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kamil 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Czerwiec 2013 Wczoraj na trasie Wrocław - Łódź w miejscowości Smaszków koło 19 mijałem się z fioletowym Corem, rej ESI... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Piter 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Czerwiec 2013 walbrzych ORLEN na Noworudzkiej, przed chwila (17.00) czarne corrado na DB chyba bylo to g60 z jedliny ostatnio wlasnie kolega mnie zaczepil bo szuka dokladki waskiej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Czerwiec 2013 ten z zielonym dachem, to chyba szprajem prysniety, pamietam jak ktos sie wlasnie tutaj wypowiadal, ze mial tego corra i sprzedal go dla typa ktory go tak ladnie odpicowal Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Czerwiec 2013 dzisiaj w Kielcach ciemny Corr w gazie na TJE Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lewy 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Czerwiec 2013 koszalin dziś 17.30 niebieski correk na ZK z Gnieźnieńskiej skręcał w 4 Marca nie dogoniłem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
j4r3k 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Czerwiec 2013 (edytowane) Znalazłem Siebie w goglach maps ;D http://maps.google.p...,321.08,,0,0.82 Edytowane 23 Czerwiec 2013 przez j4r3k Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Czerwiec 2013 Znalazłem Siebie w goglach maps ;D http://maps.google.p...,321.08,,0,0.82 WIdziałem cię ostatnio w Bezledach... a dzisiaj w giżycku cor r32 widziany 2 razy.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Czerwiec 2013 WIdziałem cię ostatnio w Bezledach... a dzisiaj w giżycku cor r32 widziany 2 razy.. Po paliwo leciałeś? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Czerwiec 2013 Przed chwilą w Bogatyni pomarańczowo czerwone czarne corrado . Chyba już dawno nie jezdzone. Leon do tablicy kogo to ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Czerwiec 2013 Po paliwo leciałeś? Ta, dzieciak po paliwo , do babci jechałem A co kupić chcesz czy co? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Czerwiec 2013 A ja widziałem CLUB CORRADO. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Czerwiec 2013 wczoraj Wisła przy stacji Orlen czerwone 16v na SCI Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Czerwiec 2013 z wlepami/znaczkami vra? wlasciciel chyba pracuje na tej stacji od paru lat Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Czerwiec 2013 nie przygladalem sie na znaczki ale tez tak wywnioskowalem ze pracuje na tym orlenie bo jechalem ok.10 rano wracalem ok.13 i stal nadal Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Czerwiec 2013 Wczoraj na 12 przed Zduńsko Wolo jakieś ciemne corrado na EL XXXXX. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Czerwiec 2013 Elbląg? Moze fido dido czy jakos tak Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bartez 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Czerwiec 2013 EL to nie elblag tylko łódz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Czerwiec 2013 Krzaku strzela jak leci I nie fido dido tylko fido dildo , przecież zmieniał nicka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Czerwiec 2013 Ta zminiał zmienili mu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bartez 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Czerwiec 2013 a moze lepiej figlo dildo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach