janek 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2013 dzis koło 11:00 obok stacji pks w Rzeszowie granatowe scirocco 2 na zwykłych bbs-ach LBL ..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sławcio 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2013 wczoraj sroka koło maca w cz-ewie około 10godz.rano- numery ETM Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Slawek 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2013 Dzisiaj około godziny 16.15 na ulicy nałęczowskiej widziane brązowe corrado na blachach LU Wyglądał ślicznie i dobrze leżał, bo prześwit między hokejem a asfaltem był bardzo niewielki W ogóle czyj to?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2013 Pewnie to ten http://www.getlow.pl/corrado/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Slawek 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2013 Tak to ten Jest ta osoba na forum? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2013 killer Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2013 też byłem na nałęczowskiej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2013 Jakoś po 21 na armii krajowej w Koszalinie ładne sciro mk2 z nalepką na tyle scirocco team poland na glebie , koło 5 ramienne błękitne Rej ZSL , nawet wpuściłem przed siebie przy zmianie pasa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Witamex 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2013 Sroka Ciemne kolory rejestracja SZY trasa Żywiec - Węgierska Górka czyje to ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2013 warszawa ursus czarne corrado z białymi felgami na blachach RKR za kierownicą dziewczyna Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2013 dzis koło 11:00 obok stacji pks w Rzeszowie granatowe scirocco 2 na zwykłych bbs-ach LBL ..... sąsiad bociana, ogólnie moje okolice, ale sam widziałem tą sroke raz, na zlocie w chełmie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2013 I kolejne corrado ustrzelone:) tym razem w Grójcu pod jednostką wojskową Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2013 na trasie 12 między Przysuchą, a Radomiem, gdzieś przed Radomiem często widuję na podwórku ciemne Corrado na czarnej lampie z tyłu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Killer 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj 2013 Dzisiaj około godziny 16.15 na ulicy nałęczowskiej widziane brązowe corrado na blachach LU Wyglądał ślicznie i dobrze leżał, bo prześwit między hokejem a asfaltem był bardzo niewielki W ogóle czyj to?? tak to ja jechałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj 2013 No i kolejne ustrzelone corrado . Tym razem to Bar-Tek wjeżdżający pod Tesco w Raszynie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
szczota 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj 2013 (edytowane) kolo 20..zakopinka kierunek Krakow na wysokosci Libertowa, srebrne G60 rej.KR *** Edytowane 19 Maj 2013 przez szczota Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zanat 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Maj 2013 Wczoraj przez Włóki koło Bydgoszczy przejezdzało i wracało sliwkowe corrado ja siedzizałem i dłubałem przy swoim. Znajomi go zauwarzyli Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Maj 2013 (edytowane) Krakow Oswiecenia, jak zwykle Krakow ul. Drożyska (droga na Niepołomice), z oględzin 2.0 8v z poduchami Ramka pod tablica z adresem http://www.mickey-garage.pl/ Edytowane 20 Maj 2013 przez Sebastian Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj 2013 kolo 20..zakopinka kierunek Krakow na wysokosci Libertowa, srebrne G60 rej.KR *** pewnie mlodziutki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 2013 dzis ok.18 u mnie w miescie ustrzelone zielone corrado dogonilem pogadalem,zaprosilem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 2013 Krakow Oswiecenia, jak zwykle Krakow ul. Drożyska (droga na Niepołomice), z oględzin 2.0 8v z poduchami Ramka pod tablica z adresem http://www.mickey-garage.pl/ Jak ty po takiej drodze przejechałeś? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 2013 Sebastian tym corkiem co stoi na ul.Drożyska jezdzi laska i to jest 8v kiedys mialem okazje z nia zamienic słowo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 2013 fajna ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 2013 Fajna Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maciek2012 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 2013 Dziś między 10-11 srebrne corrado na blachach SB, widziane na rondzie w Komorowicach/B-B Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach