humi 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Maj 2013 To Kamil jest. Z Sępopola, ale na forum go nie ma. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Maj 2013 Kojarzę tylko że miał ciemne felgi . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
unix212 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Maj 2013 Niedziela 5 maj koło 12-14 trasa Kielce-łódź dokładniej w Żarnowie corrado zielone oraz szare mk2 ktoś z forum? PS. Jechałem samochód przed wami czerwonym Correm jechałem swoim zielonym do Łodzi, liczyłem, że będziesz jechał w moją stronę to byśmy się ścignęli na ulicach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gonek 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Maj 2013 Dzisiaj na A2 z berlina do Świecka widziałem na lawecie ładne brązowe Corrado. Autolaweta na poznańskich numerach, Któryś z kolegów sprowadza sobie? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Maj 2013 Przed chwilą w korku przed siewierzą na lawecie stała zielona sroka mk2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Maj 2013 Przed chwilą w korku przed siewierzą na lawecie stała zielona sroka mk2 siewierzem chyba?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Maj 2013 Jak zwał tak zwał wiadomo o co chodzi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Maj 2013 trza bylo dac znac ze jestes w moich okolicach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Maj 2013 Byłem nawet w Sosnowcu ale dosłownie godzinę . Wszystko na obrotach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Maj 2013 Wszystko na obrotach Mam nadzieję, że na wysokich Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Maj 2013 Byłem nawet w Sosnowcu ale dosłownie godzinę . Wszystko na obrotach no to szkoda ze nie dales znaka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Maj 2013 Nawet nie miał bym czasu pogadać . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Żółty 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Maj 2013 Dziś widziałem pod jednostką wojskową we Wrocławiu na ulicy Obornickiej czarnego Corra na DMI Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PHERO 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Maj 2013 Dzis upolowałem całkiem przypadkiem takie corrado na zóltych tablicach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tobi 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Maj 2013 to te z otomoto do sprzedania Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tad00 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Maj 2013 na tych żółtych to chyba 5 dni może jeździć tak ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tobi 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Maj 2013 on to twierdzi że ma ubezpieczenie i mozna się normalnie poruszać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Maj 2013 Dzisiaj w Mikołowie czarne Corrado ST tablice rejestracyjne S1 LUNA Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Maj 2013 Wczoraj w Olsztynie na jarotach około 11:00 czarny/ciemna śliwka Corr na rej EBE (raczej) nowy typ, lamy INPRO, grill z czerwonym znaczkiem, jakieś wąskie koła. W środku ładna kobieta o brązowych włosach. Z forum? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Maj 2013 Przed chwilą w miejscowości Niwna na trasie 707 widziany czarny corrado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Maj 2013 Dzisiaj w Mikołowie czarne Corrado ST tablice rejestracyjne S1 LUNA no kreci sie taki, widzialem go kiedys w Katowicach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marcinb 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Maj 2013 Dzis upolowałem całkiem przypadkiem takie corrado na zóltych tablicach hmmm to już teraz wiem dlaczego Karpiu twierdził że moje auto widział jeżdżące PS. Tak BTW to ja Ciebie często mijam na Łostowickiej Ładnie się auto prezentuje i brzmi, choć jak to VR - nie jedzie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Maj 2013 Ten S1 Luna jest na sprzedaż Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Maj 2013 Kogo to? Ustrzelone u mnie pod pracą Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2013 to ten w dieslu co stał na allegro. widocznie się sprzedał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach