Żółty 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 2013 15.55 Wrocław ul. Krakowska minęło mnie granatowe Corrado na DOA Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marcinb 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Kwiecień 2013 dzisiaj ok. 19-tej na w Gdańsku na Chełmie Corrado GDA z literką T. Dość niskie, lampy in.pro - w ruchu ładnie się prezentowało Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maniek 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Kwiecień 2013 dzisiaj koło 12.00 Gdynia cisowa wjazd na morską dziwny fioletowy lampy tył in pro - chyba jakaś szesnastka GWE Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Kwiecień 2013 We wrocku na legnickiej kor dwukolorowy.Dach zielony a reszta w czarnym macie.Pierwszy raz go widze.Rej SZY chyba. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Kwiecień 2013 Ze żywca Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Kwiecień 2013 dzisiaj koło 12.00 Gdynia cisowa wjazd na morską dziwny fioletowy lampy tył in pro - chyba jakaś szesnastka GWE chyba tak Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Kwiecień 2013 o 6 rano w stronę KRK w okolicach Jędrzejowa miałem ciemnego Corra z xeno na KRA- ktoś z Klubu? pozdr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tad00 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Kwiecień 2013 Samochód marzeń - kup i zrób 3 scirocco http://www.motoricus.com/pl-PL/samochod-marzen/sezon-3/scirocco Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Kwiecień 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Np8hJwP_ZcI&feature=share jak by ktoś nie oglądał powyższego, aktualnie sroka przechodzi odnowę mechaniczną. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Kwiecień 2013 oj zgłosiłbym swojego, zgłosił Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Witamex 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2013 Przed chwilą w Żywcu na moście czarne corrado na SZY....... Kostek to Corrado Damiana Z Korbielowa :] Vr6 ;] a Grafitowego nie widziałeś na KWA G60 ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Witamex 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2013 Nie dawno mijane granatowe corrado w Wapienicy/Bielsko-Biała. Pomachaliśmy sobie i nie wiem kto to?? Jest ktos z Bielska?? To może ja? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lewy 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2013 Czarna sroka w Rewalu na ZGY Pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Witamex 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Maj 2013 Piękna biała sroka Poznań ul. Grunwaldzka godzina 11.30 blachy WY Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Witamex 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Maj 2013 KSU 50CA Corrado ciemne kolory trasa Żywiec-Sucha Beskidzka godzina 17,00 a Sroka biała w Poznaniu była widziana 08-05-2013 do wcześniejszego postu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Maj 2013 Corrado KSU --> G60 automat DanielaG60 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Maj 2013 o 6 rano w stronę KRK w okolicach Jędrzejowa miałem ciemnego Corra z xeno na KRA- ktoś z Klubu? pozdr moze Sławek-Kraków Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
johnVW 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Maj 2013 Niedziela 5 maj koło 12-14 trasa Kielce-łódź dokładniej w Żarnowie corrado zielone oraz szare mk2 ktoś z forum? PS. Jechałem samochód przed wami czerwonym Correm Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Maj 2013 KSU 50CA Corrado ciemne kolory trasa Żywiec-Sucha Beskidzka godzina 17,00 a Sroka biała w Poznaniu była widziana 08-05-2013 do wcześniejszego postu Corrado KSU --> G60 automat DanielaG60 tak, tak... to moja padaka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Maj 2013 tak, tak... to moja padaka jezdzisz tym wogole? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Maj 2013 Daniel, tylko nie myśl o wstawieniu manuala - automat do rarytas ;P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Maj 2013 Dzisiaj około 13:00 w Olsztynie widziane zielone corrado rej. NBA. Czyje to ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Maj 2013 (edytowane) Jak zielone to moze mi ktos ukradl, ale to pewnie tego goscia z Sępopola NBA 29FS? A tak majne wygląda: Edytowane 11 Maj 2013 przez KrzaquG60 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bartez 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Maj 2013 bylo takie troche zmeczone przodem to corrado? gadalem kiedys z gosciem ,zna danara . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Maj 2013 Też je chyba dziś minąłem w okolicach centrum, ale nie jestem pewny na 100%. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach