ciupin 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2013 niby na sprzedaż jest Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Żółty 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2013 Dziś na ul Krakowskiej we Wrocławiu o godzinie 14.20 minęło mnie białe Sciro, zmierzało w stronę centrum. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2013 Dziś na il.Walońskiej mijał mnie Żółty w białym przed mostem na Oławce.Umył byś kora po zimie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Kwiecień 2013 10 min temu w raszynie przy continentalu widziana zielona sroka mk2 na WPR.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2013 Dzisiaj o 13:30 pod castoramą widziany BarT-ek i chwilę później też on już pod Realem wszystko na Okęciu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
TomekGaz 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2013 Dziś około godz. 17 na parkingu przy Auchan w Rumii ustrzeliłem zielonego Corra Ju es end ej, chyba g60 bo na tylnym pasie był emblemat. Tablice GA, ktoś z forum ? Foto niżej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Żółty 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2013 (edytowane) Dziś na il.Walońskiej mijał mnie Żółty w białym przed mostem na Oławce.Umył byś kora po zimie. Utrzymaj białasa w czystości przez 3 dni to będziesz kozak Dziś o 7.50 mijałem we Wrocławiu na Traugutta brązowe Corrado i o 16.36 na A4 leciał jakiś Corr w stronę Krakowa jakieś 4 km za bramkami na Bielanach ale widziałem tylko dach więc niestety nie wiem kto i skąd. Edytowane 18 Kwiecień 2013 przez Żółty Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2013 dzisiaj w Tokarni pod CPNem (tam gdzie stała czerwona replika Lambo Countach) stało czarne, trochę podmęczone Corrado na TJE dzisiaj na wsi u mnie się z nim mijałem Stanęliśmy na moment, pogadaliśmy. Kolega Damian ma tego Corra raczej od niedawna (jak dobrze pamiętam z rozmowy). Ponoć kiedyś auto było w klubie... ze Skarżyska. Ma ramkę klubową pod tablicami Wloty sprintera na prawym błotniku, progi.... 2.0 8V z 1994 roku. Faktycznie auto wymaga sporego nakładu pracy i jak to w naszym przypadku bywa - pewnie jeszcze więcej $$ Ale może wyjdzie na prostą, czego życzę właścicielowi. A ponoć w okolicach Jędrzejowa to jeszcze jedno jest. A dzisiaj jadąc do pracy, po odpowiednim rozgrzaniu oleju, powolnym, majestatycznym przeparadowaniu przed patrolem z suszarą.... Czysty ogień łeb w łeb z nową białą Scirangą Ech....jak ja się nie mogłem wiosny doczekać... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2013 Jak czarne zmęczone 2.0 8V ze skarżyska to chyba byle B@strzolowe corrado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Kwiecień 2013 Utrzymaj białasa w czystości przez 3 dni to będziesz kozak Dziś o 7.50 mijałem we Wrocławiu na Traugutta brązowe Corrado i o 16.36 na A4 leciał jakiś Corr w stronę Krakowa jakieś 4 km za bramkami na Bielanach ale widziałem tylko dach więc niestety nie wiem kto i skąd. No to wczoraj, 2 razy mnie widziałeś. Z tego co przyuważyłem Białas, świecił się jak księżyc w pełni. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BarT-ek 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Kwiecień 2013 Dzisiaj o 13:30 pod castoramą widziany BarT-ek i chwilę później też on już pod Realem wszystko na Okęciu fakt Kostek byłem tam sprinterkiem nie widziałem Cię Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Kwiecień 2013 Mocno byłeś zajęty sprzedażą merca Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Kwiecień 2013 Jakies pol godziny temu w minsku na ulicy Mickiewicza szara sroczka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Turbinka 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Kwiecień 2013 (edytowane) Witam! Sluchajcie nie posiadam Corra (Civic Vgen hb), jednak szukam mlodej dziewczyny,z ktora wczoraj okolo godziny 21 poganiane bylo w Łodzi na ulic Piłsudksiego. Corra czarne,czerwone znaczki i ... mniam...kompresorek siedział w środku. Ktos zna owa Kolezanke? O ile jest na forum to powinna mnie pamietac - czerwony Civic z loteczka Spoona i stickerem na burcie. Bede wdzieczna za odpowiedz !! Pozdrawiam. Monika Edytowane 21 Kwiecień 2013 przez Turbinka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Kwiecień 2013 Lecąc dzisiaj A4 w stronę Kostomłotów mijałem fioletowego kora ,który stał na zatoczce i czekał na włączenie do ruchu.Jak dobrze widziałem rej. KTA. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zanat 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Kwiecień 2013 (edytowane) Dzis google maps wprowadziło całą polske 3d I znalazłem moje zmęczone. Edytowane 23 Kwiecień 2013 przez zanat Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
humi 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Kwiecień 2013 Jak to możliwe, że w życiu tego corra w bydgoszczy nie widziałam? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zanat 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Kwiecień 2013 W takich barwach jest od jakis 2 lat z tego ponad rok mieszkam w samej bdg ale wczesniej tez prawie codziennie gdzies tam sie kręciłem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Kwiecień 2013 Ja swoje znalazlem rowniez u rodzicow pod domem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
grelfons 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Kwiecień 2013 heh ja swoje w 2 miejsach znalazłem pod pracą i pod domem jednocześnie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Kwiecień 2013 (edytowane) Ten zielony z USA, a raczej Kanady to mój. Edytowane 23 Kwiecień 2013 przez Kamil_Be Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Kwiecień 2013 Przed chwilą na Stojałowskiego w Bielsku Białej na parkingu pod Kamienicą widziana szara sroka mk2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ozik 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 2013 Zdjęcia powinieneś robić tych wszystkich widzianych gablot, miał byś ładną kolekcję. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 2013 Czasami coś cykne Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 2013 a to wiem. ja nie znam. szczew pewnie zna. ladna sztuka znam znam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach