poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Kwiecień 2013 (edytowane) u braci byłem na wsi A Wojtek Ciebie też widziałem wtedy Edytowane 2 Kwiecień 2013 przez poprostu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Kwiecień 2013 mnie to mogło być słychać bo ta dziurawa puszka... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2013 dziś w TVP INFO o godz. 13:10, w reportażu o brakujących środkach finansowych na odśnieżanie w Bielsku Białej, przez moment widziane zaparkowane ciemne corrado na czarnych in-pro z przodu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Kwiecień 2013 http://allegro.pl/rarytas-bbs-rm-komplet-z-oponami-stan-igla-i3143004871.html czyje? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Kwiecień 2013 W Ostródzie pojawil sie Correk, czarny (albo ciemny) 16v, stara buda, tablice RMI. Widywany, jezdzi nim ktos juz z Ostródy po miescie. Ktos cos wie na temat parcha? Klubowy pewnie nie byl? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marcinb 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Kwiecień 2013 http://allegro.pl/rarytas-bbs-rm-komplet-z-oponami-stan-igla-i3143004871.html czyje? może TOPONE? dość mocna zbieżność nazwy użytkownika i tablice GDA. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Kwiecień 2013 Też sobie tak pomyślałem, choć z tego co wiem zagramanicą bywał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Roobus 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Kwiecień 2013 Wygląda na naprawdę ładną sztukę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PHERO 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2013 przed chwila mijałem sie z czarnym matowym corrado na wysokosci zaborni ( koło firmy nobas ) czyjes z forum ? p.s sorka ze nie dałem w palink na odpowiedz bo nie moge upalac corra i spieszylo mi sie troche ... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DamianBB(G60) 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2013 Na trasie ustroń-Wisła NIebieski corr przy drodze pod domem bez zderzaka;d. Ktos od nas?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Memo 8v 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2013 Na trasie ustroń-Wisła NIebieski corr przy drodze pod domem bez zderzaka;d. Ktos od nas?? a gdzie dokladnie. bo ja ustron Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2013 Dzisiaj w Annopolu widziana czarna sroka mk2 na LPU.... pod szrotem aut zabytkowych Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 2013 dzisiaj w Tokarni pod CPNem (tam gdzie stała czerwona replika Lambo Countach) stało czarne, trochę podmęczone Corrado na TJE i jeszcze w KRK pod akademikami AGH sciro mk2 ale już nie pamiętam blach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 2013 dzisiaj w Tokarni pod CPNem (tam gdzie stała czerwona replika Lambo Countach) stało czarne, trochę podmęczone Corrado na TJE i jeszcze w KRK pod akademikami AGH sciro mk2 ale już nie pamiętam blach Kostek ta sroka z tego co wiem to do sprzedania jest. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 2013 Nie widziałem na niej żadnej kartki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DamianBB(G60) 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Kwiecień 2013 Memo 8v przed Mokate to bylo;d Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Memo 8v 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Kwiecień 2013 Memo 8v przed Mokate to bylo;d a to wiem. ja nie znam. szczew pewnie zna. ladna sztuka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DamianBB(G60) 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Kwiecień 2013 a to wiem. ja nie znam. szczew pewnie zna. ladna sztuka w tym rejonie duzo corrów chyba tam jest;d ten niebieski,szczewiego,i wiem ze dwa gdzies sa w poblizu;d a koło mokate kupilem g60;d Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Piter 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2013 a ja ustrzelilem 2 w walbrzychu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2013 Tan po lewej to nie czasem klubowy?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2013 Ten po lewej to Kwasowy.Może się sprzedał. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2013 No dokładnie, Kwasowy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2013 a ten z prawej na tablicy stoi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marcinb 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2013 W Gdańsku na ul. Chłopskiej czy tam jeszcze Rzeczpospolitej czerwone Corrado na parkingu strzeżonym. Ładnie się mieniło, ale kogoś poniosła fantazja z trybalami. Znane? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PHERO 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2013 (edytowane) znane Edytowane 15 Kwiecień 2013 przez PHERO Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach