spirit 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Marzec 2013 Oglądając na youtube program z Discovery o morskich katastofach. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Marzec 2013 http://www.zlomnik.pl/index.php/2013/03/12/miks-autorski-cwiczenia-z-mykologii/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Marzec 2013 wczoraj o 15:35 na wysokosci lotniska w rybniku mijalem ciemnego cora niestety blach nie dojzalem bo w otatniej chwili go przyuwazylem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Marzec 2013 kolejny w sieci: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Marzec 2013 ladnie lezy.....ciekawe czy jeszcze stoi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Marzec 2013 ladnie lezy.....ciekawe czy jeszcze stoi na 99% moje byłe rrado te same koła,maska w nowym typie,błotniki przód poszerzone,marnie wygląda. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Marzec 2013 Lublin ul. Poligonowa naprzeciwko pilkingtonu. Tablice LU czarne lampy z ringami i ładny lakier. Zna ktoś? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Slawek 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Marzec 2013 (edytowane) Pierwszy raz go widzę Ale na tych felgach wygląda nawet ciekawie. Było więcej fot porobić Edytowane 17 Marzec 2013 przez Slawek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Marzec 2013 śpieszyło mi sie na miejskiego, no i stał za płotem w sporej odległości Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zanat 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Marzec 2013 Dziś przed Castoramą w Bydgoszczy. Chciałem zagadać ale zanim znalazłem miejsce właściciel już się oddalił. Na szybie naklejka vwgolf.pl Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Marzec 2013 czarny dach niczym w jakimś amerykańskim muscle car! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zanat 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Marzec 2013 Ja w swoim też mam dach i słupki pryśnięte na czarno. Ale za chwile będę jeździł innym tylko jeszcze stoi i czeka aż się troszkę cieplej zrobi bo troszkę trzeba nad nim popracować Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
vwcorJacek 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Marzec 2013 rozmawialem z wlascicielem na vag Nysie w zeszłym roku ,motorownia PGT Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Misiek :) 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Marzec 2013 Wczoraj o 19 przed wejściem na koncert Proletaryatu w Rudeboy Club w Bielsku Białej widziałem Corrado na blachach SB z kubłami w środku i naklejką official corrado support vehicle... Ktoś od nas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hasan 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Marzec 2013 wczoraj 9:00 DK8 pod Kobierzycami granatowy Corr na DOL.... (mryglem ale dupowozem nie odmachniete:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Marzec 2013 wczoraj 9:00 DK8 pod Kobierzycami granatowy Corr na DOL.... (mryglem ale dupowozem nie odmachniete:) pewnie Szejk lub Badyl Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Szejk 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Marzec 2013 Brat Badyl'a pasuje do opisu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hasan 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Marzec 2013 nie znam goscia ale lajtowo lecial ciemne okularki na nosie:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Marzec 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gvIYcHRJjmo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Marzec 2013 dziś w piastowie przy LO Adama Mickiewicza (przy parku) stało bordowe corrado z czarną maską i bez grilla. rejestracja WE Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DamianBB(G60) 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Marzec 2013 [quote name=Misiek ' timestamp='1364154242' post='720291] Wczoraj o 19 przed wejściem na koncert Proletaryatu w Rudeboy Club w Bielsku Białej widziałem Corrado na blachach SB z kubłami w środku i naklejką official corrado support vehicle... Ktoś od nas? Gośc nie jest z forum,mowilem zeby sie zapisal ale nie zrobil tego jeszcze;d;d znam osobiscie właściciela i corr piekny;d Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Kwiecień 2013 Przed chwilą na Al. Jerozolimskich naprzeciw Reduty minołem się z ciemnym corrado na LU.... Czyje to ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Kwiecień 2013 Korczysław Pierwszy widziany poniedziałkowym obiedzie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Kwiecień 2013 Gdzie to ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Kwiecień 2013 Borkowizna a co do Twojego wcześniejszego pytania, to ja tam byłem ale o 1 w nocy i czerwonym parchem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach