Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

sZcZeWi    0

wczoraj o 15:35 na wysokosci lotniska w rybniku mijalem ciemnego cora niestety blach nie dojzalem bo w otatniej chwili go przyuwazylem :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Paciu    0

ladnie lezy.....ciekawe czy jeszcze stoi

na 99% moje byłe rrado te same koła,maska w nowym typie,błotniki przód poszerzone,marnie wygląda.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
baan4n9    0

Lublin ul. Poligonowa naprzeciwko pilkingtonu. Tablice LU czarne lampy z ringami i ładny lakier. Zna ktoś?

post-7659-0-62864200-1363524720_thumb.jpg

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Slawek    0

Pierwszy raz go widzę :) Ale na tych felgach wygląda nawet ciekawie. Było więcej fot porobić :)

Edytowane przez Slawek

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
zanat    0

Dziś przed Castoramą w Bydgoszczy. Chciałem zagadać ale zanim znalazłem miejsce właściciel już się oddalił. Na szybie naklejka vwgolf.pl

post-5288-0-30786100-1363550757_thumb.jpg

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
zanat    0

Ja w swoim też mam dach i słupki pryśnięte na czarno. Ale za chwile będę jeździł innym tylko jeszcze stoi i czeka aż się troszkę cieplej zrobi bo troszkę trzeba nad nim popracować :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Misiek :)    0

Wczoraj o 19 przed wejściem na koncert Proletaryatu w Rudeboy Club w Bielsku Białej widziałem Corrado na blachach SB z kubłami w środku i naklejką official corrado support vehicle... Ktoś od nas?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
hasan    0

wczoraj 9:00 DK8 pod Kobierzycami granatowy Corr na DOL.... (mryglem ale dupowozem nie odmachniete:)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Paciu    0

wczoraj 9:00 DK8 pod Kobierzycami granatowy Corr na DOL.... (mryglem ale dupowozem nie odmachniete:)

pewnie Szejk lub Badyl

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
-=RAFAL=-    0

dziś w piastowie przy LO Adama Mickiewicza (przy parku) stało bordowe corrado z czarną maską i bez grilla. rejestracja WE

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

[quote name=Misiek :)' timestamp='1364154242' post='720291]

Wczoraj o 19 przed wejściem na koncert Proletaryatu w Rudeboy Club w Bielsku Białej widziałem Corrado na blachach SB z kubłami w środku i naklejką official corrado support vehicle... Ktoś od nas?

Gośc nie jest z forum,mowilem zeby sie zapisal ale nie zrobil tego jeszcze;d;d znam osobiscie właściciela i corr piekny;d

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kostek    0

Przed chwilą na Al. Jerozolimskich naprzeciw Reduty minołem się z ciemnym corrado na LU.... Czyje to ?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
baan4n9    0

Borkowizna

a co do Twojego wcześniejszego pytania, to ja tam byłem ale o 1 w nocy i czerwonym parchem ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
poprostu    0

u braci byłem na wsi :P

A Wojtek Ciebie też widziałem wtedy :D

Edytowane przez poprostu

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.