bartez 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Marzec 2013 Przedwczoraj widziane corrado nr. wo ..... dobre miasto ,na wylocie w kier.ornety kolor jakis ciemny. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Marzec 2013 Jakieś 20 minut temu czyli około 12.50 na ulicy Legnickiej na wysokości TGG we Wrocławiu śmignął w stronę centrum jakiś ciemny Corr (fioletowy albo czarny) niestety nie zdążyłem dostrzec ani twarzy ani rejestracji... pewnie Rafał24V Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Marzec 2013 pewnie Rafał24V To nie ja.Siedziałem w domu w tych godzinach. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
#BOOA# 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Marzec 2013 Dzisiaj jakoś około 10:40 Biała Sroka mkII w TVN TURBO Samochód marzeń - kup i zrób 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Żółty 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Marzec 2013 To nie ja.Siedziałem w domu w tych godzinach. Ile razy cię widzę na mieście to zawsze auto masz czyściutkie a tamto było trochę uwalone... wyglądało jakby było po długiej trasie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Marzec 2013 Dzisiaj ok. 13:20 czerwony Corr bez dokładki na rejestracjach SBI.... mijany/ widziany w Klikuszowej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ozik 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Marzec 2013 Wczoraj w Kobyłce czarne Sciro MK II z frontem US. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz46 Zgłoś ten post Napisano 3 Marzec 2013 Przedwczoraj widziane corrado nr. wo ..... dobre miasto ,na wylocie w kier.ornety kolor jakis ciemny. to ja jechał moim correm Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Marzec 2013 tak podejrzewałem, ale wolalem nie ryzykować Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz46 Zgłoś ten post Napisano 3 Marzec 2013 tak podejrzewałem, ale wolalem nie ryzykować ty też mnie widział ?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tad00 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Marzec 2013 Dzisiaj jakoś około 10:40 Biała Sroka mkII w TVN TURBO Samochód marzeń - kup i zrób 3 Tez widziałem, seria 3 odcinek 1 Z Opola przyjechali Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Marzec 2013 Dzisiaj koło 17 na obwodnicy Hannoveru widziany czewony prawdopodobnie VR6 wieziony na lawecie . Bedzie nowa sztuka w Gdańsku bo łatwego była na GD.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bishop 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Marzec 2013 Sobota przed południem, Wejherowo na wylocie w str. Gdyni, stacja Orlen. Czarny (pewnie) SWAP-owany VR z gazem, zderzakiem bez kratki, halo i kierunki z Golf-a mk3, połataną dokładką, chrom soczewkach i felgach w 4 szpilkach. Blachy GA. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec 2013 Godzina 15 we Wrocku biały kor z dodatkowym stopem USA skręcający z ul.Krakowskiej na niskie łąki.Żółty to ty? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Żółty 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec 2013 a kto inny Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec 2013 Kawałek dalej od miejsca gdzie parkujesz stoi g60 na DST. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Marzec 2013 Wczoraj w Krakowie na Oswiecenia, juz nie raz o nim pisałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Marzec 2013 Jakies czas temu stał na os.Drugiego Półku Lotniczego bo kojarze po rejestracji,był brudny i wygladał na nieużywanego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sławcio 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Marzec 2013 na czarnych blachach spotkac auto teraz to rzadkosc.jeden własciciel od 13 lat, moze w koncu trafi na alledrogo heh Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Marzec 2013 Nie wiem czy to przypadkiem nie G60 mastela Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2013 Nie wiem czy to przypadkiem nie G60 mastela tez mi sie tak wydaje Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maciek2012 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2013 Mniej więcej godzinę temu ciemne corrado na SBI w Czechowicach ul. Legionów, jechał w kierunku Bielska Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Żółty 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2013 Kawałek dalej od miejsca gdzie parkujesz stoi g60 na DST. Gdzie dokładnie? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2013 Gdzie dokładnie? Karwińska 11.Na parkingu tam jak warsztaty. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Żółty 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Marzec 2013 Wiadomo czyje? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach