bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Luty 2013 A no, a Ty Correm nie jechalas chyba? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
humi 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Luty 2013 NIe, nie. Corrado aktualnie nie posiada nawet założonej pokrywy. Jechałam służbowym, także nie machałam, żeby z siebie durnia nie zrobić. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PHERO 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Luty 2013 upolowane dzis w gdansku-przymorze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Luty 2013 ja pier..kto mi ogarnie taką zajebiaszczą wlepę na klapkę? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
moonmaker05 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Luty 2013 (edytowane) Od jakiegoś czasu widuje go w okolicy ulicy Broniewskiego i Rudnickiego w Warszawie zastosowanych modyfikacji szkoda komentować Edytowane 15 Luty 2013 przez moonmaker05 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Luty 2013 Wracając ze Szklarskiej mijałem się z białym Sciro na serpentynach przed Bolkowem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Luty 2013 pare minut po 20 dabrowa gornicza niedaleko CH Pogoria zielony korek dogoniłem pogadałem gosc nie zarejestrowany u nas Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Luty 2013 z takimi brzydkimi wylupiastymi lampami z tylu? to byl na handel jakis czas temu... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Luty 2013 (edytowane) hehe nie ten o ktorym piszesz to keras'a z SO niema on wylupiastych lamp ale przyznaje sa brzydkie.....ten ktorego widzialem jest na vwslask Edytowane 16 Luty 2013 przez BASSER Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Luty 2013 (edytowane) Wczoraj jechałem trasa Bartoszyce - Wołomin i ustrzeliłem jedynie Sroczkę mk3 białą stojącą przy drodze oraz (CHYBA), bo nie zdążyłem się przypatrzyć czarne corrado bez silnika i całego frontu, aha i nyska 522. Swoją drogą poniekąt się ciesze, że na zime nie jeżdżą Dzisiaj wracam z Wołomina to może coś ustrzele Edytowane 18 Luty 2013 przez KrzaquG60 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz46 Zgłoś ten post Napisano 17 Luty 2013 wczoraj jadąc moim correm do Szczytna w Olsztynie na skrzyżowaniu mijałem srokę mk1 taka morska czy niebieskawa na blaszkach NBA i dzis w Pasymiu Corrado brązowe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Luty 2013 SROKA MK1 NA NBA !!! LOL TOŻ TO MOJA MIEŚCINA! :o Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz46 Zgłoś ten post Napisano 19 Luty 2013 wiem właśnie KrzaquG60 jeszcze czasami przez dobre miasto przelatuje sroka czerwona od strony Braniewa wpada Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Slawek 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Luty 2013 Wie ktoś czyj to corek? Od kilku dni widuje go w Lublinie i często na trasie Lublin-Bełżyce. Wcześniej nigdy go nie widziałem Niebieski z pomalowanymi klamkami, koła tylne mocno wystające z baloniastymi oponami i wydech jakby siedział w nim TDI, czy dwie rurki skierowane w dół oraz ksenon w ori lampach który ostro wali po oczach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ozik 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Luty 2013 Nie znam, ale propsy za wystające koła Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Luty 2013 Może nowy nabytek na Lubelszczyźnie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Slawek 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Luty 2013 (edytowane) Też mi się wydaje że jakiś nowy i jeszcze nie przerejestrowany CRA to Radziejów z Kujawsko-Pomorskiego. Jeszcze kiedyś go drapne to wypytam i zaproszę na forum Edytowane 20 Luty 2013 przez Slawek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Luty 2013 też go widziałem, jak sie ruszy po niedrzwicy to mam dostać telefon i go gonie ;d a propos. w bełżycach jest podobno jakiś ciemny VR Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
match 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Luty 2013 Kto był 15lat temu correm na vwmanii? Zdjęcie zaczerpnięte z konta vwgolf.pl na FB VW Mania Gdynia 1998 polecam całą galerie- można się pośmiać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Luty 2013 Przed chwila czerwone corrado PZL ... na trasie Tuchola - świecie . Jak go dogonię to cykne foto Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
damian38 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Luty 2013 Przed chwila czerwone corrado PZL ... na trasie Tuchola - świecie . Jak go dogonię to cykne foto Dogonić łatwo było, nie spieszyłem się zbytnio Kolega busem jechał ? Zjeżdzając na "1" w kierunku Gdańska zauważyłem pasażera busa "przyklejonego" do szyby, odprowadzającego corra wzokiem Pozdrowienia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Luty 2013 Dokładnie to byłem ja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Marzec 2013 Ptaszki cwierkaja ze PHERO po Morenie wlasnie jedzie Przynajmniej z opisu na to wynika Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PHERO 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Marzec 2013 (edytowane) Dokładnie to byłem ja ledwo wyjechałem z Garażu aby zatankowac i juz mnie wypatrzyli a w tygodniu bede na trasie do Poznania " chyba że Ciupin sie gdzies przemieszcza niebieskim bo mu go zostawiłem " Edytowane 1 Marzec 2013 przez PHERO Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Żółty 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Marzec 2013 Jakieś 20 minut temu czyli około 12.50 na ulicy Legnickiej na wysokości TGG we Wrocławiu śmignął w stronę centrum jakiś ciemny Corr (fioletowy albo czarny) niestety nie zdążyłem dostrzec ani twarzy ani rejestracji... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach