popiel89 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Styczeń 2013 Dziś w Łodzi około godziny 12 na ul. Narutowicza przed Szkołą Nowoczesnych Technologi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość stachu Zgłoś ten post Napisano 27 Styczeń 2013 wczoraj ok godziny 20 w galeri gemini w bielsku niebieskie scirocco SB Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Biały 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Styczeń 2013 http://motokiller.pl/42166#comments dupka sroki w tle Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Styczeń 2013 około 14 jadące przez lublin niebieskie corrado CRA na szerokich felgach. ktoś z forum? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ciupin 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Luty 2013 dzis kolo 11 czerwone corrado z jakas naklejka na caly bok widziane kolo stadionu w gdansku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tobi 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Luty 2013 dzis kolo 11 czerwone corrado z jakas naklejka na caly bok widziane kolo stadionu w gdansku obstawiam ze to ten http://otomoto.pl/volkswagen-corrado-vr6-C27745181.html Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Johnny 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Luty 2013 Dziś koło 10:30 na Drodze Dębińskiej czerwone Corrado 16V na PO 487RS. Pierwsze go tu widzę. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
humi 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Luty 2013 (edytowane) Widziane przez moich żołnierzy: Dzisiaj w Bielkówku k.Gdańska (?) przed 10 czarne corrado na sprzedaż. Jedna wycieraczka, złote felgi i inne bajery. A w Lublewie jakieś pół godziny później brązowe dieslowe Corrado. Edytowane 2 Luty 2013 przez humi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Luty 2013 dzis kolo 11 czerwone corrado z jakas naklejka na caly bok widziane kolo stadionu w gdansku wczoraj się z nim ścigaliśmy VR6 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Luty 2013 (edytowane) ooo z tym http://tablica.pl/oferta/volkswagen-corrado-vr6-1992-CID5-ID2cGhh.html#82bc691a7a;r:;s: Edytowane 4 Luty 2013 przez Marian Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sterydziak 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Luty 2013 Pewnie vr złoił te wszystkie wasze turbawki czy co tam macie ja bym się do wyścigu nie przyznał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Luty 2013 no i jaki wynik? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
humi 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Luty 2013 ale turbawki stoją pod wiatą i w zimę nie jeżdżą. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Luty 2013 Quattrową jechalem i do konca drugiego biegu bylem z przodu..potem koleś odpuscil. Doganial mnie ale szalu to to nie robilo. turbawki z vrami nie jezdza bo szkoda na nie wachy a audi w gazie to mozna Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sterydziak 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Luty 2013 (edytowane) nie boicie się zimą tak zawrotnych prędkości osiągać podczas ściganek ? i na temat dopisze że poza swoim to nigdzie na drodze żadnego corra nie widziałem nie wiem jak niektórzy to robią że po pare razy w tyg coś ustrzelą Edytowane 4 Luty 2013 przez sterydziak Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
święty 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Luty 2013 Dzisiaj z w Skawinie o 12.40. Zielone corrado na DSW.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sepot 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Luty 2013 ludzie ze wsi mi doniesli ze zolte corrado z czornym spojlerem blachy KR? cisnelo przez moje wlosci. nawet dwa razy w jeden dzień przejeżdżałem przez Żarnów, ale czarny mam nie tylko spojler Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gliwa 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Luty 2013 Ustrzelone na Bemowie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3825e700e5a4878e.html Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marcinb 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Luty 2013 kilka miesięcy już chyba nie widziałem żadnego Corrado a tu dzisiaj przed Koszalinem ładne Corrado na ZKO (może ZK?) w Karpiowym kolorze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Johnny 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Luty 2013 ZKO. Widywane właśnie w okolicach Koszalina. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Luty 2013 Kolega będąc w Olsztynie doniósł mi, że widział corrado na NO Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Luty 2013 ZKO. Widywane właśnie w okolicach Koszalina. ZKO ? Jeszcze nie spotkałem , a jaki kólor ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Johnny 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Luty 2013 Mówiłeś Alienos, że widywałeś go. Podobno podobny do mojego czy Karpiowego. Widywany w Mielnie czy Tymieniu bo stamtąd zawsze ludzie do mnie dzwonią, że mnie widzą Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Luty 2013 aaaa teen chyba to VR Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
humi 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Luty 2013 Pół godziny temu bujson na Grunwaldzie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach