Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Grudzień 2012 o 11.30 sepot na Bulwarowej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ciupin 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Grudzień 2012 przed chwila na wylocie z tczewa granatowe corrado GTC Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DamianBB(G60) 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Grudzień 2012 Nie dawno mijane granatowe corrado w Wapienicy/Bielsko-Biała. Pomachaliśmy sobie i nie wiem kto to?? Jest ktos z Bielska?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Grudzień 2012 Przed chwilą w miejscowości Kikół na trasie nr 10 widziane czarne corrado na ZDR.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Grudzień 2012 wczoraj okolo godziny 15.30 ciemne corrado na rejestracjach WB... w miejscowosci brzozówka kolo jakiegos zakladu chyba komis albo wulkanizacja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Grudzień 2012 kostek to ja bylem teraz to moja trasa bo do minska jezdze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Grudzień 2012 Tego na WB tez często widuje koło tego zakładu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Grudzień 2012 dzisiaj w Kielcach oryginal fioletowy Corr VR6 na KR Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lolek 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Grudzień 2012 wczoraj w stalowej woli fioletowe 9a RNI Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Styczeń 2013 wczoraj (01-01-2013) widziałem czerwone corrado na rejestracji TK jakieś 10km przed Kielcami na małej stacji gazowej (stał tuż przy trasie - prostopadle do ulicy) oraz 29-12-2013 widziane dwukrotnie też czerwone klubowe corrado na ulicach Krynicy-Zdrój (ładnie się błyszczało, chyba świeżo po myciu) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Styczeń 2013 To czerwone na stacji gazu to chyba na handel bo tez je tam widziałem w sobotę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Styczeń 2013 rafal a to czerwone na takich wiejskich felgach gdzies w okolicach Morawicy bo tez mi ktos ostatnio mowil ze go widzieli Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Styczeń 2013 Dokładnie to samo corrado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Styczeń 2013 troszkę wcześniej, mieścina zwała się Piotrkowice - felgom się nie przyglądałem ale jakieś srebrne były. a czy na handel to nie mam pojęcia na boku na pewno nie było kartek, może była na przedniej szybie ale byłem w stanie zobaczyć bo słońce mnie oślepiało Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Styczeń 2013 Przed chwila w miejscowości Kokanin szara sroka mk2 na PKA..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Styczeń 2013 (edytowane) Tym razem na skrzyżowaniu piłsudzkiego i kopcinskiego w Łodzi niebieske corrado Edytowane 16 Styczeń 2013 przez kostek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
humi 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Styczeń 2013 przed chwila czarne corrado na cch wyjezdzajace spod biziela w bydgoszczy. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Styczeń 2013 Tym razem na skrzyżowaniu piłsudzkiego i kopcinskiego w Łodzi niebieske corrado to przyjazny spotyka w Łodzi corrka a ja z tego miasta ani jednego a jezdze po Łodzi codziennie, wrrrr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Styczeń 2013 Widać mało jeździsz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Styczeń 2013 chyba masz racje Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Styczeń 2013 ludzie ze wsi mi doniesli ze zolte corrado z czornym spojlerem blachy KR? cisnelo przez moje wlosci. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń 2013 Wczoraj w Grójcu widziane corrado na WGR...... Kto po moim mieście jeździ bez pozwolenia ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
egz3 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Styczeń 2013 to niebiesknie corrado to mojego szwagra:D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
popiel89 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Styczeń 2013 Dziś w Łodzi około godziny 12 na ul. Narutowicza przed Szkołą Nowoczesnych Technologi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość stachu Zgłoś ten post Napisano 27 Styczeń 2013 wczoraj ok godziny 20 w galeri gemini w bielsku niebieskie scirocco SB Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach