ciupin 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad 2012 (edytowane) przepraszam tylko nie czarne jak już to granatowe z czarną maską sądzę że to moje po tym "leciało" Edytowane 28 Listopad 2012 przez ciupin Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad 2012 A no mozliwe, ciemno bylo no tam polatac sie nie da bo droga do niczego... :/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad 2012 Wczoraj na os. Oswiecenia w Krakowie czarny Corr na czarnych blachach KVX z klubowa naklejka, czyj to? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Listopad 2012 Dzisiaj przed godziną 13:00 na drodze z Gdańska do Żukowa widziane ciemne corrado rej. GBY. Któż to ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Listopad 2012 (edytowane) A ja upolowalem dzisiaj o 13:40 w okolicach MC Donalda na Morenie CGR czarnego... Gdansk sie budzi na zime? :| EDIT: Justyna jutro na wyklady idz, bo ja pije dzis Kos musi notowac Edytowane 30 Listopad 2012 przez bujson Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maciej 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Listopad 2012 A ja upolowalem dzisiaj o 13:40 w okolicach MC Donalda na Morenie CGR czarnego... Gdansk sie budzi na zime? :| EDIT: Justyna jutro na wyklady idz, bo ja pije dzis Kos musi notowac to ja, prawie codziennie śmigam correm Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Listopad 2012 dzisiaj wieczorem kolo rawy mazowieckiej czarne Corrado na EWE z bialym dachem jak sie nie myle. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Grudzień 2012 to ja, prawie codziennie śmigam correm O to fajnie, ja tylko w weekendy jezdze, w tygodniu stoi pod blokiem na Morenie Pozdro! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Grudzień 2012 wczoraj rano w Lodzi fioletowy JET na EL Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
damian38 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Grudzień 2012 Sobota 19.30 ciemny corr zaparkowany koło Pepsi Arena (rejestracji nie pamiętam). Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
defjam 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Grudzień 2012 (edytowane) Kilkanascie minut temu, w Slubicach(Lubuskie) widzialem bordowego Corra, na tablicy: CRA, ktory to ? Edytowane 5 Grudzień 2012 przez defjam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Grudzień 2012 Przed chwilą w Brzozówce przed Toruniem widziany fioletowy cor na WB...... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sepot 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Grudzień 2012 Okolo godzine temu na Wielickiej w Krakowie fioletowe Corrado na clearach red white z tylu i stalówkach 15", numery KR ...EY, pierwszy raz widzialem Chyba to samo Corrado widziałem wczoraj w Niepołomicach. Na pewno było fioletowe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qlek 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Grudzień 2012 Sepotowe na os. Szkolnym regularnie widuję i w ostatni weekend trąbiłem i machałem ciemnemu corrado na czarnych blachach z klubową naklejką na ul. Mogilskiej przy Wieczystej - jechała rodzinka, Pani na miejscu pasażera zauważyła. Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Grudzień 2012 (edytowane) Sepotowe tez regularnie widywane Pewnie tego widziales Teraz z tego co wiem, nie ma juz brewki ani znaczka G60 Edytowane 8 Grudzień 2012 przez Sebastian Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qlek 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Grudzień 2012 Może tak być, że to właśnie to widziałem - kto to? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Grudzień 2012 Wlasnie nie mam pojecia, tez go kilka razy widzialem w Krakowie, a to foto wyjalem z klubowego archiwum, bodajze z Wieliczki 2008 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Grudzień 2012 To chyba mastel Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kozik 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Grudzień 2012 Niebieskie Corrado dzisiaj w Gdańsku na Kartuskiej, koło 14.15. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ciupin 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Grudzień 2012 zapewne PHERA Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maciej 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Grudzień 2012 Wczoraj wieczorem na obwodnicy Trójmiasta wyprzedziłem jakiegoś ciemnego corrka na GD, a on później mnie, to ktoś od nas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Grudzień 2012 Wczoraj o 18 wracalem ze Starogardu obwodnica, ale nie mam tablic GD to moze nie ja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maciej 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Grudzień 2012 Wczoraj o 18 wracalem ze Starogardu obwodnica, ale nie mam tablic GD to moze nie ja To może coś z numerami pomyliłem, a mijał Cię corr? bo jak tak to pewnie Ciebie widziałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Grudzień 2012 dzisiaj ciemne corrado o 9:10 na rogu katowickiej a centralnej w starowej gorze miedzy lodzia a rzgowem, 2 tylne felgi 9 cali azev 2 przednie stalowki tyle zapamietalem kto to? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Grudzień 2012 11.12.2012 corrado koloru cos ala borgowe skrecalo w lewo z pabianickiej w guzewska w Rzgowie pod Łodzią rej EPA ktos z forum? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach