bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Listopad 2012 W Ostródzie tylko moje Corrado jezdzi, ale aktualnie 'jestesmy' w Gdansku Wiec to nie byl parch z Ostródy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sepot 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Listopad 2012 Mieszkam w KRK, i niestety od dawna nie widziałem żadnego Corrado ani Scirocco. Czy w Krakowie ktoś oprócz mnie jeździ corrado ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Listopad 2012 Jezdzi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DamianBB(G60) 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Listopad 2012 Nie wiecie czy w KRK jezdzi jeszcze mój correk G60 z szara skóra recaro?? Kupili ja goscie z VR6 bordowej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Johnny 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Listopad 2012 Wczoraj o 13:15 na A2 na 131 kilometrze jechała Lora w stronę Warszawy. Na samej górze, na przodzie był Czerwony Corr. W ostatnim momencie zobaczyłem ale chyba miał mały unfal z przodu. Z tyłu red-whity. Nie wiem na jakich tablicach Lora jechała ale koleś na CB nie odpowiadał. Ja niestety w przeciwnym kierunku jechałem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Listopad 2012 Pewnie Litwin jechał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Listopad 2012 ciemne corrado na wlokniarzy w lodzi nr re.j RS cos tam zderzak zrobiony na gladko Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Listopad 2012 wczoraj w Rzeszowie na B4 pod carrefour'em, ok godz. 13-ej, widziana zielona sroczka na czarnych blachach RZO (kilka razy już ją tam widziałem) kto to? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Listopad 2012 Dzisiaj Vjaronowóz, Groszek, Killerowy, Emigranta pod MC'Donaldsem w Lu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Listopad 2012 dzisiaj wpuściłem na Puławskiej białego VW LTka (jechaliśmy w kierunku Piaseczna)- z tyłu przy znaczku Vw miał napis: "Scirocco i Corrado Club- kto to był, kostek? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Listopad 2012 Niestety nie ja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Listopad 2012 Dzisiaj Vjaronowóz, Groszek, Killerowy, Emigranta pod MC'Donaldsem w Lu ja tam też byłem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Listopad 2012 (edytowane) Okolo godzine temu na Wielickiej w Krakowie fioletowe Corrado na clearach red white z tylu i stalówkach 15", numery KR ...EY, pierwszy raz widzialem Edytowane 24 Listopad 2012 przez Sebastian Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
grelfons 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Listopad 2012 dzisiaj wpuściłem na Puławskiej białego VW LTka (jechaliśmy w kierunku Piaseczna)- z tyłu przy znaczku Vw miał napis: "Scirocco i Corrado Club- kto to był, kostek? to pewnie był ten już kiedyś o Niego pytałem ale nikt się nie przyznał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tuli 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Listopad 2012 wieczorem w Walbrzychu przy OBI widziany bialy kor na DKL Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Listopad 2012 to pewnie był ten już kiedyś o Niego pytałem ale nikt się nie przyznał dokładnie to był ten! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Listopad 2012 Piastów - Pruszków od czasu do czasu widzę scirocco mk2 niebieskie (kolor jak sroka Arko). kierowca to starszy dziadek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Listopad 2012 Przed chwilą czerwone corrado na GWE.... I szerokiej stali w wejcherowie. Czyje to ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Listopad 2012 Bishop? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bishop 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Listopad 2012 A to musiałem być ja O tyle Ciebie nie widziałem btw. Wejherowo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Listopad 2012 kostka nie mogłeś zobaczyć, corrado nie ma już dawno,ciota Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bishop 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Listopad 2012 Ale mógł machać, kiwać lub whatever jak to się zdarza... Emeryt Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Listopad 2012 trochę ciężko było by mu kilka bankomatów wrzucić do cora Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Listopad 2012 (edytowane) Ale mógł machać, kiwać lub whatever jak to się zdarza... Emeryt W Busie taki z karpiem na ryju i łezką w oku to byłem ja a ty jechałeś długi czas za ciężarówką potem chyba odbiłeś w prawo bo zniknąłeś mi z pola widzenia kostka nie mogłeś zobaczyć, corrado nie ma już dawno,ciota Ja tu jeszcze wrócę Edytowane 26 Listopad 2012 przez kostek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad 2012 Wczoraj w Gdansku o 19:05 czarne corrado lecialo, tablice GDA, mijalem w okolicach Traugutta- Sobieskiego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach