oli 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Październik 2012 właśnie zauważyłem że mu coś ten kapilajster nie opadł,jutro może bede miał chwile to zajade i obczaje co to za maszyna a moze i do sprzedania Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Październik 2012 dobry jest jak na taki krawężnik wjechał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
humi 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Październik 2012 no ale jaką on ma kozę, z takim czymś to na himalaje wjedziesz. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Październik 2012 mój koza nie jest a jeździ i łamie dokładki w różnych terenach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Październik 2012 właśnie zauważyłem że mu coś ten kapilajster nie opadł,jutro może bede miał chwile to zajade i obczaje co to za maszyna a moze i do sprzedania dzwon po mnie to i ja pojade bede trzeźwy Mlodzian Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Johnny 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2012 (edytowane) We wtorek, Niemcy miasto Karlsruhe. Bardzo zadbana G60. Niestety nie miałem gdzie zaparkować w pobliżu, żeby dokładniejsze foty zrobić. Na chwilę przyblokowałem ruch aby zza okna zrobić Godzinę później 2 km dalej czarna Sroka mkI ze światłami chyba od mkII. Foty nie ma bo jechała. Były modele bez kierunków w błotnikach?? Edytowane 26 Październik 2012 przez Johnny Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2012 Oczywiście Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2012 (edytowane) tak do 90roku tak bylo chyba ze to jet to tez bez kierunkow Edytowane 26 Październik 2012 przez madKOWAL Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2012 widziane dzisiaj w kielcach u elektryka wiec napewno cos go boli Sprzedawalem im dzisiaj czesci do tego auta To jest byle nezzo'we Corrado, obecnie siedzi tam zmodzone PG. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Październik 2012 Dzisiaj poznałam moją grupę ćwiczeniową na studiach, a kto w niej jest? Bujson he później mijane jego corrado na Grunwaldzkiej w Gdańsku. Pozdroo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Październik 2012 Hehe sie delikatnie zdziwilem Notuj tam ladnie Pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Październik 2012 Haa ja Ci dam notuj ... musimy znaleźć innego łośka w grupie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Październik 2012 We Wrocku na Kościuszki ciemnozielony kor na rejstracji CN.... Machałem ale kierowca z towarzyszką patrzyli na mnie jak na UFO. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Johnny 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Październik 2012 Dziś koło 16 w Puszczykowie pod cukiernią biała, zadbana Sroka z siedzonkiem dla dziecka na tylnym siedzeniu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
szczepek3er 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Listopad 2012 Dziś o godz. 10 00, miejscowośc Majdów w woj. mazowieckim, granatowe Corrado na ładnym felunku i na tablicach TKN... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DamianBB(G60) 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Listopad 2012 ostatnio corr KitshOOw śmigał bez zderzaka;d;d ale widze ze juz załozyl;d a no i nie przerejestrował auta;d hehe a tak to fajne G60 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DamianBB(G60) 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Listopad 2012 6:30 Corr;d http://www.milanos.pl/vid-84500-Przyspieszenia-supersamochodow.html Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Listopad 2012 Pojechaliśmy na szrot w sprawie klimatyzacji i zastaliśmy... Dwie identyczne Sroczki MK2 w tym samym kolorze, edycja Tropic Nie na złom ;P Są to auta dwóch braci, pracowników szrotu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Listopad 2012 mmm istne rodzynki TROPIC Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kwiato 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Listopad 2012 dzisiaj bordowy cor o godz ok 9 w dzierzoniowie pod mieszalnia lakierów na dworcu PKP tablica napewno z poza dolnegośląska czyj to? moje G60 na tablicach DPL jeszcze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Johnny 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Listopad 2012 Ja też dziś na szrot zajechałem ale w Germanii z myślą, że może Corra zastanę jakiegoś. Corra nie było ale właśnie dwie Sroki stały. Jedna ewidentnie posunięta zębem czasu a druga nawet siedzeń wytartych nie miała. Żal było patrzeć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mlodzieniec 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2012 Gliwice , skrzyzowanie Wielickiej z Odrowązów w Sosnicy - Czerwony corr , na soczewkach z przodu stał jako przed pasami - ktos odnas ? Rejestracja albo SO albo SG nie zdazyłem dopatrzec Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2012 Gliwice , skrzyzowanie Wielickiej z Odrowązów w Sosnicy - Czerwony corr , na soczewkach z przodu stał jako przed pasami - ktos odnas ? Rejestracja albo SO albo SG nie zdazyłem dopatrzec jeden czerwony na So jest moze to on byl Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2012 Dzis ok godz 12 w czchowie pomarańczowe corrado zawracało pod barem TAURUS nr rej nie widzialem bo byłem zajety opier... kotleta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
damian38 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Listopad 2012 W dniu dzisiejszym godzina ok 7.30-7.40 czerwonne Corrado na wylocie z Grudziądza w kierunku Iławy. Niedziela godzina ok 22 Ostróda, wjazd do miasta z kierunku Iławy. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach