VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Październik 2012 Nie on nie jest z forum, to moj były parach..ale on to pomalował sprayem debil.Nie moge tego przezyc,felgi jak malował to razem z oponami...Debil debil debil z niego i tyle. Masz rację. Ostatnio się przyjrzałem dokładnie i z bliska lakier wygląda 'słabo'. A jeżeli jest tak jak mówisz, to faktycznie musi być przykro patrzeć jak ktoś robi takie rzeczy z Twoim byłym autem. Chociaż może w kwestii wyglądu nie powinienem się wypowiadać, bo moje rrado też nie wygląda za specjalnie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tuli 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Październik 2012 wałbrzych - podzamcze, o godz.20 widziany ciemny cor chyba 2.0 NT na DB, ktoś? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Październik 2012 Dziś o 9.10 srebrne Corrado w Krakowie na Bulwarowej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Październik 2012 gnatek widziany dzisiaj pod swoim blokiem- wychodził ze swojej białej sroczki i coś tam wypakowywał z bagażnika Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Październik 2012 czemu nie trąbiłeś mondziole. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Październik 2012 chciałem Cię nastraszyć syreną, ale nie jechałem sam służbowką Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Październik 2012 wczoraj w poznaniu widziane fioletowe corrado NSZ....TABLICE jakos tak . czy to KARP ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Październik 2012 Karp to ma raczej GD...... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Johnny 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Październik 2012 Karpiowóz to stoi grzecznie pod drzewkiem w Przeźmierowie i czeka na lepsze czasy. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Październik 2012 myslałem , że to KARPIK . w aucie była kobieta i dziecko....... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Johnny 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Październik 2012 Kobieta i dziecko pilnują aby Złomka nikt nie ukradł spod tego drzewa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Październik 2012 Przed chwila na A2 w strone poznania widziany czarny cor na jakichś polerowanych alusach. Nie wiem czy to przypadkiem nie był Drake Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ozik 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Październik 2012 Draka podobno jest w PZ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2012 Ozik inwigilatorze z FB Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2012 Możliwe ze to był on , szybko jechałem to nie zauważyłem kierowcy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Biały 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2012 W ostatnich dniach kilkakrotnie widziany fioletowy corr na zko w miejscowości Karnieszewice na parkingu firmy Dega Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Johnny 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2012 W wakacje kumpel go widział w Mielnie a drugi widział go 2 tygodnie temu w Tymieniu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Virus177 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2012 Biały wlasciciel tego corka pracuje w tej firmie, dlatego czesto tam stoi a gosciu jest z miejscowosci Dąbrowa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
humi 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Październik 2012 Ktoś do nas na szkolenie podjechał taką sroczką: (Gdańsk. ) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Październik 2012 to nie jest ta co ostatnio za 24 koła wisiała na allegro? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Październik 2012 ee raczej nie bo juz nie ma listew bocznych Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
humi 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Październik 2012 (edytowane) W środku białe skóry i ogólnie wygląda zacnie. A jednak nie skóry, biała szmata. ale zadbana kozak. Była ostatnio na allegro ale za 5,5 koła, a typ zszedł z ceny troszku. Zadbana fajna. Pół roku szukał i ją znalazł. Chłopak kupił ją na projekt, ale raczej chce w pełni oryginał zachować. Póki co mówi, że swapa nie będzie robił. Także kolejna sroka w trójmieście. Edytowane 22 Październik 2012 przez humi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maciek2012 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Październik 2012 Jakąś godzinę temu w Czechowicach widziane zielone Scirocco chyba na blachach SPS Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
oli 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Październik 2012 widziane dzisiaj w kielcach u elektryka wiec napewno cos go boli Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Johnny 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Październik 2012 widziane dzisiaj w kielcach u elektryka wiec napewno cos go boli Boli, boli bo przecież mu stoi A powinien już dawno leżeć, w końcu po zatrzymaniu emocje opadają Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach