Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2012 też widziałem to białe rrado w wawie tj to co jest na allegro do lansu oprócz tego na żelaznej ciemny corr z nieoryginalnym napisem corrado na tylnym pasie tez na allegro stoi. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2012 haha, tego ciemnego też widziałem dzisiaj, ale już o nim pisałem i fotki robiłem nawet: http://www.corrado.com.pl/forums/index.php?showtopic=24106&view=findpost&p=700891 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maciek2012 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2012 Widziane w środę wieczorem ciemne Scirocco mk2 na parkingu przy ulicy Limanowskiego w Warszawie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2012 W czwartek przed 8 w Mieście Dzika Poprostu pomykał Korczysławem . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Wrzesień 2012 Wczoraj (niedziela) w okolicach 18 widziałem w Wawie na Al. Jana Pawła II snujące się prawym pasem w stronę Arkadii, ładne ciemne Corrado - znak szczególny z tyłu - mała kwadratowa blacha - taka nielegalna Kto to ? R Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Wrzesień 2012 jak snujące się to olaf Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Wrzesień 2012 (edytowane) Rafał prawie wszystko jest lege artis w aucie, rejestracja też Fele trzeba turlać- nie ma się co spinać z szybkością jazdy Edytowane 24 Wrzesień 2012 przez olafart Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kozik 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Wrzesień 2012 Dzisiaj koło 18.00 na gdańskim Chełmie grafitowe Corrado na blachach GKW. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Wrzesień 2012 Kozik to Humi corrado mieszkamy na Chełmie i można czasem spotkać tu 2 corry Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kozik 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Wrzesień 2012 Kozik to Humi corrado mieszkamy na Chełmie i można czasem spotkać tu 2 corry A, no proszę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
humi 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Wrzesień 2012 (edytowane) tylko nie grafitowy! Light Grey Metallic LP7Z a poza tym, Justynowego corra tam zobaczysz czasem, a mój codziennie. Edytowane 25 Wrzesień 2012 przez humi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Wrzesień 2012 Mój w niedziele można spotkać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kozik 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2012 tylko nie grafitowy! Light Grey Metallic LP7Z Przepraszam! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Wrzesień 2012 Dzis w Pile nad zalewem kolo 12 zielone corrado GWE przyznac sie kto tam ryby łowił Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Wrzesień 2012 Dzisiaj widziany Paweł (pawel) swoją sroczko mk2 przed Łukowem ok 12. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Wrzesień 2012 Jakoś po 15 na wlocie do Lublina od strony Warszawy widziany Killer. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bishop 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Wrzesień 2012 Wczoraj ok. godz. 14 na wyjeździe z Portu Rumia Auchan, widziane turkusowe Scirocco mk2. Odmachane Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2012 (edytowane) Czy ktoś z klubu ma zielono czarne Corrado na blachach SZY z naklejką "VAG Południe"? Nawet jeśli nie, to jak właściciel pójdzie dzisiaj czy jutro do samochodu to może się nawet ucieszy z widoku podobnego Corrado obok (co prawda nie dwukolorowego). EDIT: dodam, że to wszystko we Wrocławiu Edytowane 2 Październik 2012 przez VOLCIK Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2012 Poprostu Darek widziany wczoraj na kraśnickich koło 14 i dziś u mnie jak przemknął przed domem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DamianBB(G60) 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Październik 2012 Czy ktoś z klubu ma zielono czarne Corrado na blachach SZY z naklejką "VAG Południe"? Nawet jeśli nie, to jak właściciel pójdzie dzisiaj czy jutro do samochodu to może się nawet ucieszy z widoku podobnego Corrado obok (co prawda nie dwukolorowego). EDIT: dodam, że to wszystko we Wrocławiu hmmm on ma maske i gore zielona?? w macie???i wydech jak rynna?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Październik 2012 Dokładnie tak, maska i dach zielony, chyba w macie (ciemno było to się dokładnie nie przyjrzałem, ale na pierwszy rzut oka mniej więcej tak to wyglądało). Końcówka wydechu o dużej szerokości. A to ktoś z forum? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Październik 2012 Vajron, albo tylko jego corr dzisiaj przed Zamościem, w Jatutowie około 10.30 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
carlito 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Październik 2012 dzisiaj bordowy cor o godz ok 9 w dzierzoniowie pod mieszalnia lakierów na dworcu PKP tablica napewno z poza dolnegośląska czyj to? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DamianBB(G60) 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Październik 2012 Dokładnie tak, maska i dach zielony, chyba w macie (ciemno było to się dokładnie nie przyjrzałem, ale na pierwszy rzut oka mniej więcej tak to wyglądało). Końcówka wydechu o dużej szerokości. A to ktoś z forum? Nie on nie jest z forum, to moj były parach..ale on to pomalował sprayem debil.Nie moge tego przezyc,felgi jak malował to razem z oponami...Debil debil debil z niego i tyle. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ciupin 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Październik 2012 przed chwila w gdansku wrzeszczu nieopodal ul bialej zauwazylem corrado na gdanskich nr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach