VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Wrzesień 2012 Dzisiaj kilka domów ode mnie było spotkanie, pogadane. Kolega nie z forum, ale możliwe, że się zarejestruje. Miło było się spotkać, pooglądać, pogadać. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
fest 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Wrzesień 2012 Wrocław, czerwony corek na Trauguta na DB rejestracji Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Wrzesień 2012 dzisiaj widziane czerwone G obok magazynow Rabena w Prologis Park w Chorzowie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Wrzesień 2012 4 Sroki w dziupli u Paulusa dzisiaj w KaCe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Wrzesień 2012 dzis w Krakowie na zakopiance w okolicy wezla z A4 nieznany granatowy Corr na KSU Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Wrzesień 2012 dzisiaj w Kielcach w okolicach dworca PKS dosc zdezelowane ciemne Corrado na TJE i rowniez ciemne Sciro GT2 na TKI Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Wrzesień 2012 dzisiaj widziane czerwone G obok magazynow Rabena w Prologis Park w Chorzowie http://allegro.pl/corrado-g60-lub-zam-na-motor-i2571265926.html to te auto, widac ktos je kupil w okolicy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Wrzesień 2012 dzisiaj w Kielcach w okolicach dworca PKS dosc zdezelowane ciemne Corrado na TJE i rowniez ciemne Sciro GT2 na TKI to zdezelowane corrado na TJE chyba było na majóvwce. coś dobrego tam pod machą siedziało, brak wnętrza i slicki z przodu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Wrzesień 2012 czyje toto bylo na summer cars Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Wrzesień 2012 Wczoraj ,tj.sobota, zakątek juszkowo - jakiś taki ja wiem, bordowy?parch widziany w okolicach 18tej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Roobus 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Wrzesień 2012 Krzychu dziwne ze cie nie spotkałem ;p W tym roku z corrami bylo mega kiepsko ;/ widzialem moze z 7 z tego 3 totalne kible. a wiec tak 1 wycackany vr6 od fana cinqucnto 2x vr6 jeden lampy żółto-zwyle przód. Drugi zwykły ,chyba oby dwa lc5m i na pewno często użytkowane bo stan średni. 1 g60 czarne z czarnym frontem i cała masą odprysków na pasie przednim 1 2.0 16v zajechane zielone 2 tłumiki właściciel laik. 1 karmelowe na SL ale mi uciekł.. 1 nie wiadomo co i jak bo przód ok tył szpachlowany łopatą bez komentarza totalny szrot. :wacko: ogólnie słabo w tym roku. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Wrzesień 2012 zdjecia masz tych gratow? mnie nie bylo, zdjecie znalazlem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Wrzesień 2012 Dzisiaj na wylocie z Łęcznej do Lublina sroczka mk3 czarna (pana doktora). Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Wrzesień 2012 (edytowane) dzisiaj na Bemowie widziane takie coś: jeśli się nie mylę to w tygodniu widziałem tego samego Corra na Ochocie pod komisariatem Policji (ul. Białobrzeska/ Opaczewska). Edytowane 16 Wrzesień 2012 przez olafart Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Wrzesień 2012 około 18 widziany eternity na wołoskiej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KitshOOw 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Wrzesień 2012 Mojego corka sprzedałem w sobote , teraz bedzie śmigał w Bielsku Biełej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sławuś1984 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Wrzesień 2012 Czarna Sroczka MK3 na EL dzis zawitała na lakliernie do naszej firmy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DamianBB(G60) 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Wrzesień 2012 Mojego corka sprzedałem w sobote , teraz bedzie śmigał w Bielsku Biełej Widziałem widziałem;d fajny;d Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Eternity 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Wrzesień 2012 Kostrzyk gdzie jechałeś ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Wrzesień 2012 z buta do monopolowego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Johnny 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Wrzesień 2012 W ubiegłym tygodniu ustrzelone niedaleko mnie. Buda i wnętrze NT. Z tyłu emblemat VR6 ale po liczniku wnioskuję ADY. Sterownik LPG też był. Chciałem mu kierunek podrzucić i zostawić ale niestety okazło się, że mam drugą stronę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Wrzesień 2012 (edytowane) taki 2 dni temu w Bielsku-Białej widziany: Edytowane 21 Wrzesień 2012 przez olafart Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2012 http://www.corrado.com.pl/forums/index.php?showtopic=47000 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2012 Dzisiaj jasno zielona sroczka mk2 wyleciała z mi z wylotu z Górowa Iławieckiego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2012 na Parowcowej w Warszawie białe Corrado na OST- z przodu na betonie pomachane- ktoś od nas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach