marcinvwlover 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Sierpień 2012 (edytowane) 16 godz w Toruniu na wrzosach jechal w strone unislawia zielony corrado vr6 mocno krzyczal az sie przestraszylem hehe Edytowane 26 Sierpień 2012 przez marcinvwlover Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
duffs10 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Sierpień 2012 jesli w toruniu to tez go widzialem:D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Sierpień 2012 madKOWAL u mnie na wsi udało się pogadać chwilę u Loczka; był jeszcze Wojtek razem mały spot; CZTERY Kory Fotę mam - wrzucę jutro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
oli 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Sierpień 2012 niedziela, okolice piotrkowa trybunalskiego widziana srebrna sroka czy to ktoś od nas?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Sierpień 2012 madKOWAL u mnie na wsi Fotę mam - wrzucę jutro obiecane zdjęcie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2012 Dziś widziane dwa cory w Zakopcu. Jeden czarny na blachach KTT na posesji i drugi czerwony na BP na czarnych blachach. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2012 U Adania Sławkowy VR6 - razem znowu 4 Kory Ten sam co to go oglądałem w okolicach Bochni w październiku... Arctic Ice Gray Violet chyba Będą z niego ludzie - ja nie miałem czasu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Sierpień 2012 Dzisiaj w Myszkowie na światłach Scirocco MKII białe, blachy SBE chyba. Stałem na światłach jak jechało z przeciwka, wystawiłem rękę przez szybę i machałem ale nie zauważył mnie kierowca (a nie pomyślałem o tym żeby 'titać'). Gdybym miał jak to bym zawrócił i dogonił Ktoś to był z forum? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Sierpień 2012 Dzisiaj kolega powiedział mi, że idąc do babci w Bartoszycach widział czarne corrado, z tego co pamiętał to nie miał znaczka VW na grillu. Corrado stało na ogrodowej. Ktoś od nas ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maciek2012 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2012 Dziś o 16 przy zjeździe na bielski aeroklub widziane granatowe Corrado z blachami SB Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2012 (edytowane) godzinę temu 2.0 8V na WE przed Puławami w kierunku Radomia leciało - śliwkowe. pogadane z kierownikiem przez CB radio POZDRO!!! Edytowane 2 Wrzesień 2012 przez poprostu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Wrzesień 2012 wczoraj w Kielcach Pani jechala zielonym Correm i ziomki mi mowili ze gdzies kolo Przysuchy widzieli Corrado na ELE albo EWE Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sławuś1984 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Wrzesień 2012 Raczej na EWE, bo na ELE to jak narazie to tylko moje jedyne jest w Łęczycy chyba, że ktoś wkońcu zakupił Corra z okolicy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
oli 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Wrzesień 2012 Sławuś1984 byłem ostatnio swoim corem w Łęczycy i Cię nie widziałem napotkałem tylko srebrną sroke Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Wrzesień 2012 Czy ktoś z Was posiada Audi A6 czarną w kombi C4 94-97 rocznik ?? Pytam dlatego, ponieważ wczoraj trąbił i machał do nas jakiś łysy pan miał rejestracje (chyba) FSU ? Ktoś z was ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
grig0r 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Wrzesień 2012 Czy ktoś z Was posiada Audi A6 czarną w kombi C4 94-97 rocznik ?? Pytam dlatego, ponieważ wczoraj trąbił i machał do nas jakiś łysy pan miał rejestracje (chyba) FSU ? Ktoś z was ? Może jechałeś środkiem drogi? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Wrzesień 2012 Środkiem to nie, bo droga dwu pasmowa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Wrzesień 2012 stawiam na Danara Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Wrzesień 2012 Typek co tam siedział był łysy -,- Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Wrzesień 2012 http://allegro.pl/rh-4-x-9j-opony-205-45-cult-german-rarytas-style-i2613989328.html Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
match 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Wrzesień 2012 Dzisiaj na bielanach Wrocławskich kierunek z Wałbrzycha w kierunku centrum czerwone corrado na blachach DB- czyje? B. ładny OEM+ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
carlito 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Wrzesień 2012 dzisaj w Dzierzoniowie ciemne Scirocco II Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tuli 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Wrzesień 2012 czerwone na DB, nigdy nie widziałem u siebie na rewirze takiego kora, przyznac sie kto z Waldenburga??? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
match 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Wrzesień 2012 Waldenburg- lubie to! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DamianBB(G60) 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Wrzesień 2012 (edytowane) Wczoraj miałem okazje pojedzic 2h corrado 2.0 ABF 170hp po Bielsku-Białej,cztery kubełki RECARO.Najlepszy okaz jaki widziałem do tej pory;p Edytowane 7 Wrzesień 2012 przez DamianBB(G60) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach